15 sept. 2022 | 20:20

Horoscop zilnic 16 septembrie 2022. Nativii Capricorn au probleme la locul de muncă

Horoscop
Horoscop zilnic 16 septembrie 2022. Nativii Capricorn au probleme la locul de muncă
Horoscop pentru 16 septembrie.

Astăzi se formează la grad perfect careul dintre Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni și Venus, planeta iubirii, din zodia Fecioară. Acest context astrologic poate aduce multe neînțelegeri, situații tensionate în plan sentimental. Se pot spune cuvinte dure, la nervi, putem fi excesiv de critici cu cei dragi și riscul ca relațiile mai fragile să se rupă este destul de mare. În plan financiar ar trebui să evităm imprudențele.

Horoscop zilnic 16 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

La locul de muncă s-ar putea să ai senzația că nu ești luat în seamă sau cuvintele îți sunt răstălmăcite, aspecte care te enervează și te pot face conflictual cu colegii. De asemenea, senzația ta poate fi că ești criticat prea mult și neapreciat pentru munca depusă.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Careul de astăzi are valențe în zona sentimentală, dat fiind că Venus, guvernatoarea ta, se află în sectorul afectiv și Marte este chiar planeta care-ți guvernează relațiile. Dacă te atrage o persoană, s-ar putea ca zilele acestea să nu-ți mai placă, să-i găsești fel și fel de minusuri. Ai grijă să nu-ți pui singur bețe-n roate. Pe de altă parte, acest careu este dificil în relația cu copiii, dacă ești părinte.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte este în zodia ta și s-ar putea ca acest careu cu Venus să scoată la suprafață o serie de neînțelegeri și nemuțumiri în viața de familie. Poate fi vorba de amplificarea unor tensiuni cu părinții sau de fel și fel de probleme ce țin de casă care te agită și te scot din zona de confort.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Dialogurile cu cei din jur sunt dificile astăzi și s-ar putea să reverși niște frustrări mai vechi, să răbufnești și să strici relațiile cu cei dragi. Posibil să ai parte de discuții sau să primești vești care să te agite, să-ți reactiveze niște frământări și gânduri.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Venus se află în sectorul tău financiar, însă oricât de mult îți vei dori să te răsfeți, să-ți faci niște plăceri, nu vei reuși din cauza cheltuielilor care vin din diferite direcții. S-ar putea să fie nevoie să-ți reduci drastic bugetul de cumpărături, să faci economii și să renunți la niște planuri făcute.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus se află în zodia ta, însă zilele acestea nimic nu te mulțumește, nimic nu-ți face plăcere și nu reușește să te bucure. În plus, careul cu Marte din zona carierei poate aduce tensiuni cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Pot ieși la suprafață multe frustrări profesionale.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se află în careu cu Marte, guvernatorul relațiilor tale, aspect deloc ușor, care poate aduce tensiuni în cuplu, reproșuri și chiar poate scoate unele secrete la suprafață. Sunt zile în care trebuie să depui efort pentru a fi bine cu tine și cu ceilalți, zile în care ar trebui să cauți să te relaxezi și odihnești mai mult.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Careul de astăzi te vizează în mod direct, dat fiind că Marte este guvernatorul tău și Venus, planeta care-ți stăpânește relațiile. Vei avea parte de fel și fel de certuri și neînțelegeri cu cei din jur, fie că este vorba de partenerul de viață, de partenerii profesionali sau de prieteni. S-ar putea ca unele secrete, infidelități să iasă la suprafață sau să afli că un asociat te-a trădat.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Venus în sectorul carierei și Marte în cel al relațiilor, nevoia ta de validare și afirmare este foarte mare, însă nu te aștepta ca zilele acestea să fii mulțumit de ceea ce auzi de la ceilalți. S-ar putea să primești critici legate de cum îți pui în practică autoritatea, de cum îți îndeplinești atribuțiile funcției. Și în cuplu apar nemulțumiri legate de partener.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevăd tensiuni, agitație și stres la locul de muncă și va trebui să ai grijă la cum comunici cu colegii. Tendința ta de a-i trata pe ceilalți cu superioritate s-ar putea să fie aspru criticată. De asemenea, nu crede că deții adevărul absolut și nu-ți impune altora teoriile și credințele. Ai grijă la modul în care-ți desfățori activitățile la job, să nu te rănești sau să comiți erori de raționament.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Marte se află în sectorul tău afectiv și poate amplifica niște confuzii, nedumeriri sentimentale care pot aduce tensiuni în cuplu. Ai mai multă grijă la persoanele cu care te înconjori, să nu-ți consume energia inutil. Dacă te atrage cineva zilele acestea, asigură-te că nu te atrage drama emoțională pe care o ascunde. Financiar, evită investițiile riscante și speculațiile.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se află în sectorul relațiilor tale iar careul cu Marte poate aduce certuri în cuplu și reproșuri. Ai tendința de a dezgropa trecutul și asta nu te va ajuta cu nimic. Pe de altă parte, sunt posibile tensiuni cu familia, unele cauzate chiar de partener sau de relația în care te afli și care nu pare pe placul celor dragi.

Horoscopul zilei de 16 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro