Horoscop zilnic 15 septembrie 2022. Zodia care are parte de multe conflicte joi. Cum le poate evita

Horoscop zilnic 15 septembrie 2022. Zodia care are parte de multe conflicte joi. Cum le poate evita
Horoscop zilnic 15 septembrie 2022.

Mare parte din zi, Luna trece tot prin zodia Taur, însă ulterior va ieși și va activa semnul Gemenilor. Tranzitul său pe aici, care va dura aproximativ 3 zile, ne va face mult mai comunicativi și curioși, dar și superficiali în anumite situații. Luna se va întâlni cu Marte și cum i se supune lui Mercur retrograd, neînțelegerile și conflictele, stările mai agitate, nu vor lipsi.

Horoscop zilnic 15 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Luna în tranzit prin Gemeni, te poți aștepta la multă agitație mentală, la nerăbdare și la stări interioare oscilante. S-ar putea să devii mai irascibil cu cei din jur, să nu-ți convină nimic și astfel să intri în conflicte. Ai mai multă grijă la deplasările pe care le faci și încearcă să depui un efort să te concentrezi pe sarcinile pe care le ai de rezolvat.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

În prima parte a zilei, Luna se va afla încă în zodia ta favorizând situații emoționale care îți trezesc trăiri interioare neașteptate. Ulterior, se va muta în sectorul tău financiar și te poate face mai cheltuitor și mai neatent cu veniturile tale. Pe deoparte, poți scoate niște bani din buzunar pentru cheltuieli necesare, iar pe de alta parte poți să cheltui pentru a-ți îndeplini unele pofte.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Chiar dacă în prima parte a zilei nu te simți în apele tale și poți fi mai obosit, de îndată ce Luna va intra în zodia ta îți vei recăpăta vitalitatea și pofta de socializare. Încearcă să nu te contrazici cu cei din jur și ai grijă la modul în care porți dialogurile, la ton și la ceea ce spui pentru că, fiind mai agitat, poți da naștere mai ușor conflictelor.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși ziua pare să înceapă sub auspicii bune, ba chiar îți planifici niște întâlniri cu prietenii și îți faci planuri de viitor, către seară s-ar putea ca o serie de frământări mai vechi să încolțească din nou în mintea ta. În plus, te poți simți mai obosit, așa că fă tot posibilul să te relaxezi mai mult și să mergi la somn devreme.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

În continuare, tranzitul Lunii prin Taur poate aduce răsturnări de situație profesionale și schimbări neașteptate. Încearcă să-ți petreci a doua parte a zilei ocupându-te mai mult de proiectele tale personale. Nu ar strica să ieși la o întâlnire cu prietenii, deși ai grijă că relațiile cu cei din anturaj pot fi mai tensionate zilele acestea.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Se întrevăd multe discuții, deplasări, întâlniri și un interes crescut din partea ta pentru a afla anumite informații. Unii nativi pot căuta să se înscrie la un curs de dezvoltare profesională, mai ales că Luna în tranzitul său prin Gemeni te stimulează să te afirmi. Pregătește-te să primești aprecieri din partea unor persoane importante, posibil chiar șefi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Se întrevăd zile animate pentru tine cu Luna în tranzit prin Gemeni, mai ales că va forma conjuncție cu Marte, guvernatorul relațiilor tale. O să fii mai dornic să ieși la evenimente, să te întâlnești cu cei dragi, poate chiar să faci o călătorie. Totodată, curiozitatea ta va crește și vei dori să înveți lucruri noi, să studiezi, să explorezi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna se pregătește să iasă din sectorul relatiilor tale, așa că și astăzi te poți aștepta la evenimente neprevăzute care au legătură cu viața de cuplu sau cu un contract profesional. În tranzitul său prin Gemeni, Luna va aduce discuții financiare, fie legate de cheltuielile comune în cuplu, fie legate de niște investiții financiare pe care vrei să le faci cu terțe persoane.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai destul de mult spor la locul de muncă și vei reuși să-ți termini sarcinile în timp util, însă ține cont că și nivelul de stres profesional este mai mare. Ulterior, Luna se va muta în zodia Gemeni, adică în sectorul relațiilor tale, și te poți aștepta la discuții provocatoare cu partenerul de viață. Ai șanse să rezolvi multe neînțelegeri. Dacă ești singur, s-ar putea să te interesezi în mod deosebit de o persoană care îți place.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua începe destul de promițător, iar starea ta de spirit este una bună, ba chiar îți faci planuri de petrecere a timpului liber cu persoana iubită. Totuși, ia în calcul că intrarea Lunii în zodia Gemeni poate aduce agitație la locul de muncă și sarcini care îți vor cere să stai peste program. În următoarele zile ai grijă mai mult la dialogul cu colegii și la modul în care îți desfășori activitățile profesionale.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Deși mare parte din zi ești stresat și agitat cu probleme ale celor dragi sau probleme ce țin de locuință, când Luna se va muta în zodia Gemeni vei reuși să te mai calmezi și să te relaxezi. Acest tranzit îți oferă ocazia că timp de două zile să te dedici mai mult vieții sentimentale și să îți lămurești trăirile afective, ce simți tu sau ce simte cealaltă persoană.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Te poți aștepta la o zi lungă, obositoare, în care vei fi mai mult pe drumuri. Vei purta dialoguri, negocieri, vei avea parte de fel și fel de întâlniri și vei încerca să obții avize și aprobări sau să rezolvi situații ce țin de acte. Seara vei simți nevoia să stai alături de familie și să te relaxezi în intimitatea căminului.

Horoscopul zilei de 15 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!