Horoscop zilnic 15 august. Ce trebuie să facă, urgent, toate zodiile chiar de Sfânta Maria Mare

Horoscop zilnic 15 august. Ce trebuie să facă, urgent, toate zodiile chiar de Sfânta Maria Mare
Horoscop zilnic 15 august 2021

În timp ce Luna trece în continuare prin zodia Scorpion, intensificându-ne emoțiile, Venus, planeta iubirii, trece prin ultimul grad al zodiei Fecioară, ipostază din care ne anunță că este urgent să rezolvăm ce mai avem de rezolvat în acest sector de viață care corespunde Fecioarei, deoarece va părăsi semnul. Iată care sunt domeniile, pentru fiecare zodie și ascendent, la care ar trebui să fim azi atenți și să punem lucrurile în ordine.

Horoscop zilnic 15 august

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea ca astăzi să muncești mai mult decât ți-ai planificat și să te simți copleșit de sarcinile și activitățile zilnice, însă vei avea puterea necesară să-ți pui lucrurile în ordine. Chiar dacă este duminică, planifică-ți un program pe termen lung pe care să încerci să-l respecți pentru a fi eficient, atât la locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi. Totodată, fii atent la sănătate și la semnalele pe care ți le transmite astăzi corpul tău. Nu te suprasolicita, ci fă o schimbare în rutina zilnică.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus se pregătește să iasă din sectorul tău afectiv și ar trebui să profiți de acest aspect pentru a arunca o privire în urmă, la ce decizii sentimentale ai luat în ultima perioadă și la cum ți-ai petrecut timpul liber. Este, oare, ceva ce ar trebui reanalizat și reparat? S-ar putea ca astăzi să simți o mare dorință de a-ți exprima sentimentele, de a da curs unei noi relații, dar și de a te distra și relaxa.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să simți o nevoie urgentă de a clarifica niște situații cu familia sau niște situații ce țin de actele unei locuințe, poate de o mutare, renovare. Azi poți vedea mai clar ce anume trebuie remediat în viața ta, într-o situație personală sau de familie, ești atent la detalii, însă nu te lăsa copleșit de emoții și nu te îngrijora mai mult decât este cazul pentru că poți deveni nesigur.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă ai ceva de spus, spune-o azi pentru că ceea ce vei reprima acum, va izbucni mai târziu! Dacă ai analizat o situație, ai tras concluzii atente, atunci poți lua cea mai bună decizie. Totuși, nu deveni prea critic sau prea sfătos cu cei apropiați, chiar dacă o faci pentru binele lor. Azi te poți baza pe intuiție, înțelegi lucrurile la un nivel profund, iar dacă ai de negociat un contract, fă-o cu încredere.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Azi este o zi bună să arunci o privire asupra situației financiare, chiar dacă nu o să-ți placă neapărat ceea ce vei descoperi. Dacă ai fost prea cheltuitor, acum va trebui să strângi cureaua. Este o zi bună să-ți faci ordine în portofel și să-ți scrii cu liniuță ce plăți urgente ai de făcut, dar și ce cheltuieli ai în plan pe termen lung. Posibil să trebuiască să scoți din buzunar o sumă care să nu te încânte deloc.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus se pregătește să iasă din zodia ta, așa că s-ar putea să simți totul astăzi la un nivel mult mai intens, mai ales în plan sentimental. Profită și reajustează relația cu persoana iubită, corectează acele greșeli pe care crezi că le-ai făcut și preocupă-te de tine, de sănătatea ta și de ceea ce te face fericit și împlinit. Dedică-ți mai mult timp ție și plăcerilor tale.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Este foarte probabil să-ți simți mintea acaparată de gânduri, să te frămânți cu privire la o situație sentimentală sau poate pur și simplu să ai prea multe întrebări cărora să nu le găsești răspuns sau, din contră, să le găsești prea multe răspunsuri. Azi ar trebui să te dedici meditației, să asculți o muzică de relaxare, să citești o carte sau chiar să spui o rugăciune, și să-ți deschizi calea spirituală pentru a te liniști pe interior.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Luna în tranzit prin zodia ta și cu Venus în sectorul social, ziua de astăzi îți este foarte favorabilă pentru afaceri, întâlniri și discuții cu asociații. Îți poți da seama la nivel intuitiv de calitatea oamenilor și asta te poate ajuta să vezi cine merită să-ți fie alături și pe cine te poți baza în proiectele tale. Cum Venus guvernează și viața de cuplu, azi poți vedea foarte clar o situație sentimentală și poți lua o decizie importantă.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă n-ai îndrăznit să-ți ceri niște drepturi profesionale sau ai amânat o discuție cu superiorii în privința unei chestiuni importante, astăzi poți planifica următorul pas. Dorința de a te afirma, de a-ți atinge un obiectiv este foarte mare și astăzi poți să vezi și foarte clar ce trebuie să faci în sensul acesta și chiar să faci un pas major. Începe să-ți fie din ce în ce mai clară direcția profesională de viitor. Atenție astăzi la impunerea autorității în mod irațional.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conversațiile pe care le porți astăzi, mai ales în plan sentimental, pot scoate la suprafață emoții puternice. Poți trage concluzii importante sau poți lua decizii finale într-o chestiune sentimentală. Totodată, discuțiile cu ceilalți te pot ajuta să capeți noi viziuni, să-ți construiești convingeri mai solide sau să-ți transformi unele sisteme de valori.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Este o zi foarte bună să tragi linie și să faci calcule și socoteli. Verifică-ți conturile, asigură-te că ești la zi cu plățile și datoriile, cu ratele la credite. Dacă vrei să faci o investiție importantă, astăzi va fi greu să te păcălești, mai ales că vezi detaliile și chiar dedesubturile pe care alții nu le văd. Atenție, însă, la oboseală și la consumul prea mare de energie.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se pregătește să iasă din sectorul relațiilor tale, așa că nu ar strica să atunci o privire în urmă și să te preocupi de ce mai este de îmbunătățit în relația cu partenerul de viață. Un sfat ar fi să petreci ziua de astăzi în compania persoanei iubite. Alți nativi pot, în schimb, să discute afaceri sau să analizeze la rece o ofertă de contract, o colaborare.

Horoscopul zilei de 15 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1500 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!