13 aug. 2021 | 17:04

Horoscop zilnic 14 august. Zodia care va cheltui bani deși nu își dorește. Zi tensionată pentru toți nativii

Horoscop
Horoscop zilnic 14 august. Zodia care va cheltui bani deși nu își dorește. Zi tensionată pentru toți nativii
Zodia care va cheltui bani deși nu își dorește. Zi tensionată pentru toți nativii

Horoscop zilnic 14 august. Luna trece astăzi prin zodia Scorpion și ne va intensifica trăirile emoționale într-un mod destul de exagerat. S-ar putea să devenim mai conflictuali și să activăm o serie de temeri interioare, aspect care ne va diminua liberul arbitru, făcându-ne mai vulnerabili și anxioși.

Horoscop zilnic 14 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Berbec/ Ascendent Berbec

Te preocupă peste măsură de o situație financiară. De această dată poate fi vorba de un context care vizează banii pe care-i deții împreună cu alții, îi aștepți de la alții sau ai să-i dai altora. Aici intervin niște frustrări, nemulțumiri, surprize neplăcute, posibil legate de întârzieri sau chiar neplăți. Încearcă să te bazezi doar pe ce ai în portofel sau pe card pentru că fie o sumă întârzie să ajungă la tine, fie trebuie să returnezi o datorie înainte de termen.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Taur/ Ascendent Taur

Se conturează momente neplăcute și nedorite în cuplu, tensiuni cu partenerul și certuri care pot escalada. Nu va fi vorba de compromisuri și nici nu vei ceda pentru a ajunge la o cale de mijloc, mai ales dacă cealaltă persoană te constrânge. Te deranjează comportamentul oscilant al altora. Atenție la tendința de a înșela sau de a fi înșelat de partener, fie prin vorbe, fie prin fapte sau la tendința de manipulare.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august  Gemeni/ Ascendent Gemeni

Sarcinile pe care le aveai în program astăzi nu se vor desfășura normal și nici fără surprize. Poți fi pus în diferite conjuncturi în care să nu știi cum să reacționezi, situații în care anumite convingeri ale tale să fie puse la încercare. Posibil să te lovești de sisteme de valori diferite de ale tale și să fii constrâns să le accepți. Mai multă odihnă și grijă la alimentație.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin sectorul tău afectiv și-ți aduce o stare de neliniște, de neîncredere, emoții intense și poți deveni suspicios, fie cu privire la relația ta sentimentală, fie cu privire la copii. Dacă ai senzația că ești mințit, poți duce ușor lucrurile la extrem și poți strica relația, mai ales dacă este vorba de o relație aflată la început și deloc solidă.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Leu/ Ascendent Leu

Se întrevăd situații complicate în familie care îți pot da peste cap un program sau chiar starea emoțională. Posibile îngrijorări cu privire la cei dragi sau la siguranța și stabilitatea familiei. S-ar putea să simți că pierzi controlul unei relații, mai ales dacă este vorba de o relație matrimonială. În alte cazuri, nemulțumirile de azi sunt strâns legate de carieră și nativii le răsfrâng în mod involuntar asupra celor dragi.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi ar fi de preferat să nu asculți pe nimeni și să stai cât mai departe de oamenii conflictuali și bârfitori. La urechea ta pot ajunge fel și fel de informații, cel mai probabil eronate sau false, și nu ar trebui să le dai crezare sau să iei decizii în funcție de acestea. S-ar putea să acuzi pe nedrept sau să fii acuzat pe nedrept de cineva apropiat.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să scoți din buzunar o sumă de bani neplanificată, însă nu neapărat pentru tine, cât pentru a rezolva problemele unor persoane apropiate. Contextul te enervează, te agită și îți poate strica niște planuri și socoteli făcute. Ai mai multă grijă la persoanele care încearcă să te păcălească sau ai grijă ca tu singur să nu te păcălești cu niște oferte.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin zodia ta și te susține din punct de vedere emoțional. Te simți puternic pe interior, dar totodată și vulnerabil în fața unor persoane dragi. Posibil să ai parte de unele tensiuni cu familia sau certuri cu partenerul de viață care să aducă și unele schimbări neașteptate în viața de cuplu. Încearcă să fii mai îngăduitor cu cei apropiați.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Săgetător/ Ascendent Săgetător

Încearcă să profiți de faptul că este weekend și să te odihnești mai mult. S-ar putea să te lași prea ușor frământat de gânduri, de stări anxioase și să-ți accentuezi niște frici, iar asta să-ți strice starea de spirit și să-ți afecteze somnul. Nu este exclus ca simptome ale unor afecțiuni mai vechi să se manifeste acum și să te agite.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Capricorn/ Ascendent Capricorn

Relațiile de prietenie nu vor evolua în nota normală și obișnuită și s-ar putea să fii surprins neplăcut de cei din anturaj, mai ales dacă la mijloc este vorba de o situație cu ecou pasional sau financiar. Posibil ca cei apropiați să te critice prea mult sau să aibă pretenții prea mari de la tine, unele de-a dreptul nejustificate.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi fă tot posibilul să stai departe de provocările celor cu care intri în contact. Aici nu este vorba de cei apropiați, ci de persoane din exterior, în fața cărora te expui. Chiar dacă pot să apară și în familie tensiuni, problematice sunt conflictele cu exteriorul, pentru că îți pot afecta imaginea. De preferat ar fi să nu ai încredere în cei cu care ai de-a face astăzi, dar și mâine.

Horoscop zilnic 14 august

Horoscop zilnic 14 august Pești/ Ascendent Pești

Sistemul tău de valori este pus la grea încercare. Principiile și convingerile pe care te bazai până acum pot trece prin cumpene, printr-o sită mult prea dură și nu este exclus să te simți neîndreptățit sau judecat prea dur de ceilalți. Pe de altă parte, ai grijă la frici pe care le poți activa legate de faptul că nu-ți poți atinge niște aspirații, niște idealuri. Încearcă să gândești pozitiv.

Horoscopul zilei de 14 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro