12 sept. 2021 | 14:55

Horoscop zilnic 13 septembrie. Început infernal de săptămână pentru aceste zodii. Cine trebuie să țină de bani

Horoscop
Horoscop zilnic 13 septembrie. Început infernal de săptămână pentru aceste zodii. Cine trebuie să țină de bani
Horoscop zilnic 13 septembrie 2021

Horoscop zilnic 13 septembrie 2021. Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Săgetător și va face un aspect de susținere cu Jupiter, însuși guvernatorul acestui semn, aflat în retrogradare în zodia Vărsător. Acest context poate intensifica trăirile emoționale și ne poate împinge ușor spre excese, de aceea ar trebui să încercăm să ne ținem entuziasmul în frâu.

Horoscop zilnic 13 septembrie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Berbec/ Ascendent Berbec

Resimți o stare generală de incertitudine, de nesiguranță față de persoane sau situații cu care te confrunți. Pot ajunge la tine informații, unele neadevărate, poți trăi contexte care să te facă să vezi oamenii dintr-o altă perspectivă, cel mai probabil una neadevărată. Poți fi ușor păcălit, de aceea ar trebui să nu iei decizii importante.

Horoscop zilnic 11 septembrie Horoscop zilnic 13 septembrie Taur/ Ascendent Taur

Ai mai multă grijă la situațiile care țin de un bun material sau care au legătură cu instituțiile statului. Pot veni informații contradictorii, nemulțumitoare, și s-ar putea să te lași mai ușor păcălit dacă ai de făcut o investiție. De preferat ar fi să nu dai bani cu împrumut. Relațional continuă șirul neîncrederilor, chiar al suspiciunilor și al evenimentelor care te scot din zona de confort.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Sectorul relațional este supus unor aspecte care fie te fac pe tine să ai o atitudine neserioasă, fie pe partenerul de viață. Ar trebui să eviți comportamentele extreme, să nu iei decizii pe termen lung și să te implici mai mult în relație, să nu ai așteptări prea mari de la nimeni, mai ales să aștepți ceea ce tu nu poți oferi.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Rac/ Ascendent Rac

Săptămâna nu începe prea bine pentru tine din punct de vedere al stării de sănătate. Poți avea semne de oboseală, emoțional se pot amplifica trăiri care să te demotiveze și demoralizeze. Rezistența organismului la stres este mică și de aceea ar trebui să eviți să stai peste program sau să te suprasoliciți. Capacitatea de concentrare la muncă este redusă.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Leu/ Ascendent Leu

Evită să intri în relații neserioase, să intri în aventuri și să faci excese legate de distracții și plăceri ale vieții. S-ar putea să fii acuzat de o atitudine egoistă, să fii atât de centrat pe tine, încât să uiți de nevoile partenerului. Relațiile cu copiii sunt tulburi și ar trebui să ai mai multăp grijă la comportamentul și activitățile acestora.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Sunt posibile tensiuni în relațiile de familie și chiar unele dintre acestea pot fi marcate de instabilitate. Starea ta emoțională nu va fi deloc una bună și trecutul poate reveni sub diverse forme în viața ta, tulburându-te. Ai grijă la acțiunile care vizează locuința sau bunurile patrimoniale. Nu face excese și nu cădea pradă viciilor.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Balanță/ Ascendent Balanță

Evită să iei decizii importante astăzi și ai mare grijă la negocieri pentru că tendința ta este de a fi superficial și a nu analiza detaliile unei propuneri. Ai grijă, de asemenea, la ceea ce spui pentru că poți vorbi mai mult decât trebuie, poți spune lucruri de care nu ești sigur și care pot influența pe alții. Greutate în concentrare pentru cei care susțin examene sau învață, pentru că ideile vor fi greu de structurat.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cum Luna se află în sectorul tău financiar, însă în aspecte tensionate cu Jupiter retrograd, dacă nu este vorba de returnarea unei datorii, atunci evită orice acțiune sau decizie care vizează banii. Ai grijă că poți pierde bani sau poți deveni excesiv de cheltuitor, te poți lăsa foarte ușor păcălit de oferte și promoții neadevărate.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece și astăzi prin zodia ta, iar aspectele pe care le face îți vor aduce o doză de instabilitate emoțională, existând riscul ca reacțiile tale la evenimentele din jur să fie disproporționate, nesigure, nefirești. Atenție la ceea ce spui, la ce decizii iei pentru că s-ar putea să nu-ți fie prea clar ce simți acum.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dacă te confrunți cu o afecțiune cronică este posibil ca astăzi să ți se agraveze simptomele. Posibil ca probleme mai vechi să revină și să fie resimțite cu o mai mare intensitate. Nu te suprasolicita, nici fizic și nici psihic, și evită să lași gândurile să te copleșească. Nu lua decizii financiare astăzi pentru că pot fi greșite și poți pierde bani.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Relațiile de prietenie stau sub semnul unei instabilități, prin urmare ai grijă la ce propuneri îți fac cei din anturaj pentru că pot să nu fie în beneficiul tău. S-ar putea ca unii prieteni să-ți arate o latură pe care nu ți-ai fi dorit să o vezi, să fie nesinceri, imorali și neserioși. Ar fi ideal să nu ai încredere prea mare nici în asociați zilele acestea.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscop zilnic 13 septembrie Pești/ Ascendent Pești

Sectorul profesional se află sub influența aspectelor astrologice mai puțin benefice, prin urmare ai mare grijă la imaginea ta, la funcția ta și la modul în care-ți manifești autoritatea și-ți pui în practică responsabilitățile. S-ar putea să fii vorbit pe la spate, să fii victima unor jocuri de culise, iar toate acestea să te afecteze, mai ales la nivel psihic. Mai multă grijă la stres.

 

HoroscopulHoroscop zilnic 11 septembrie zilei de 13 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1.300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro