Horoscop zilnic 13 august. Zodia care are parte de multă pasiune

Horoscop zilnic 13 august. Zodia care are parte de multă pasiune
Horoscop zilnic 13 august. Află ce mesaj au astrele pentru tine în această zi. Cum îți va merge la muncă, în dragoste și pe plan financiar.

Ne aflăm sub auspiciile unui trigon între Marte din zodia Taur și Pluto retrograd din Capricorn, aspect benefic care ne oferă puterea de a ne atinge obiectivele propuse. Vom da dovadă de multă ambiție și încredere în noi înșine. Totodată, contextul astrologic ne amprentează un magnetism ieșit din comun și o mare forță de regenerare.

Horoscop zilnic 13 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Marte este guvernatorul tău, te bucuri de putere de regenerare în plan fizic, iar în plan profesional, ambițiile tale depășesc orice limită. Ai determinarea și curajul necesare să te îndrepți către atingerea unor obiective. Chiar dacă este weekend, tu îți construiești strategii clare prin care să obții ceea ce îți dorești, inclusiv din punct de vedere financiar.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dat fiind faptul că Marte se află în zodia ta, te bucuri și tu de o putere de regenerare neînchipuită și simți că poți să pornești de la zero, indiferent cu ce te-ai confruntat până acum. Este o zi bună să pleci într-o călătorie sau să-ți pui la punct niște teorii și principii pe baza cărora să-ți atingi un ideal.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei te poate ajuta să te echilibrezi emoțional după un eveniment care te-a marcat destul de profund. Este momentul să găsești puterea în tine pentru a lăsa în spate regretele și persoanele toxice care te țin ancorat în trecut. S-ar putea să simți nevoia să te retragi, chiar să te izolezi pentru a te reface pe interior.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Pluto se află în sectorul relațiilor tale și aspectul benefic pe care îl formează cu Marte te ajuta să te reconectezi cu partenerul. Profită că este weekend și lasă pasiunea să alunge monotonia din viața de cuplu. Cum Marte îți guvernează cariera, nu este exclus sa ai parte de unele provocări profesionale care să te incite și să contribuie la dezvoltarea și creșterea ta.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Marte se afla în sectorul carierei, iar Pluto în sectorul muncii, prin urmare, chiar dacă este sâmbătă, contextul astrologic format vorbește despre provocări profesionale și evenimente care pot contribui la schimbarea unor decizii legate de carieră. Indiferent de responsabilitățile care-ți apar în cale, ține cont că le vei face față.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Pluto se află în sectorul tău sentimental și, stimulat de Marte, te poate ajuta să-ți atingi niște scopuri de natură sentimentală, de exemplu să cucerești o persoană care îți place și pe care până acum n-ai îndrăznit să o abordezi. Pe de altă parte, este o perioadă bună să te regenerezi la nivel afectiv.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei îți oferă foarte multă putere să te concentrezi pe niște activități care vizează casa, fie că este vorba de o mutare, de o renovare sau, pur și simplu, de curățenie. Relatiile cu familia devin mai intime. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, aspectul format cu Pluto aduce foarte multa pasiune în cuplu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Atât Marte cât și Pluto sunt guvernatorii tăi, iar aspectul de susținere dintre ei îți oferă foarte multă forță interioară, putere de regenerare și magnetism. Ai puterea să treci peste obstacolele care îți ies în cale. Pe de altă parte, dacă ești singur ai toate șansele să cunoști o persoană care să te atragă și pe care să o cucerești.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte se află în casa muncii, iar Pluto în sectorul tău financiar, prin urmare acest context astrologic te poate ajuta să-ți atingi niște obiective profesionale sau financiare. S-ar putea chiar dacă este weekend să ai șanse să faci niște negocieri favorabile sau să primești un comision, să-ți intre niște bani în cont.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pluto se află chiar în zodia ta, iar Marte în sectorul iubirii, prin urmare ziua de astăzi vine cu multă pasiune creativitate, poftă de flirt și evenimente plăcute în plan sentimental. Dacă ai trecut de curând peste o despartire, acum te vei regenera din punct de vedere afectiv. Nativii singuri au șanse să cunoască o persoană de care să se simtă atrași.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a face niște schimbări în modul în care te raportezi la familie și la cămin, la sarcinile gospodărești. S-ar putea să ai niște revelații și să vezi în context familial dintr-o altă perspectivă care să te ajute să fii mai îngăduitor cu cei dragi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Marte se află în sectorul comunicării tale și din această ipostază te susține să ai curajul să iei niște decizii importante. Chiar dacă este weekend poți negocia niște asocieri sau o aderare la o organizatie. Discuțiile cu prietenii și sfaturile primite te pot ajuta să faci niște schimbări importante în viața ta.

Horoscopul zilei de 13 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Citește și: Horoscop august 2022. E luna lor, 5 zodii au parte de succes pe toate planurile

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!