Horoscop weekend 11-12 iulie 2020. O zodie își găsește marea dragoste, iar o alta se umple de bani

Horoscop weekend 11-12 iulie 2020. O zodie își găsește marea dragoste, iar o alta se umple de bani

Astrologii au făcut horoscopul pentru weekendul 11-12 iulie 2020. Veștile sunt bune pentru aproape toți nativii zodiacului, dar de departe se remarcă scorpionii și balanțele.

Horoscop weekend 11-12 iulie 2020. O zodie se umple de bani, iar o alta își găsește jumătatea

Astrologii au anunțat horoscopul valabil pentru zilele de weekend, 11-12 iulie 2020. Veștile sunt bune, în speciali pentru scorpionii, care își descoperă marea dragoste, dar și pentru balanțe pe care le paște un mare câștig de bani.

Berbec

Urmează un weekend provocator pentru berbeci. Astrologii spun că va trebui să vă folositi de toată puterea de convingere pentru ca lucrurile să meargă în sensul în care doriți dumneavoastră.

Taur

Urmează un weekend plin pentru nativii din această zodie. Muncesc sâmbătă și duminică, astfel încât au parte de multă agitație. Astrologii vă sfătuiesc să dați mai multă atenție proiectului la care munciți, pentru că dacă nu este bine făcut vă va aduce necazuri.

Gemeni

Gemenii se odihnesc în acest weekend. Vin dintr-un concediu foarte agitat, iar gândul că luni vor merge la muncă îi face să ia o pauză de la tot și să se liniștească.

Horoscop weekend 11-12 iulie 2020. O zodie își găsește marea dragoste, iar o alta se umple de bani
Horoscop weekend 11-12 iulie 2020. O zodie își găsește marea dragoste, iar o alta se umple de bani

Rac

Racii petrec un weekend liniștit în familie. Au amânat concediul din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că petrec vacanța, în siguranță, alături de familie. Duminică se anunță și o vizită din partea unor apropiați.

Leu

Aceste zile sunt zilele în care vă facețI ordine în viață. AducețI partenerul la o discuției față în față șI lămurițI nemulțumirile. Partenerul vă ascultă, vă dă dreptate șI reușește să să vă liniștească cu privire la viitor.

Fecioară

Fecioarele dau o fugă la mare în acest weekend. Va fi o vacanță scurtă, iar restul concediului vor trebui să resolve unele lucruri de pe lângă casă pe care le-au tot amânat.

Balanță

Urmează un weekend plin de noroc pentru balanțe. Astrologii vă sfătuiesc să punețI un bilet la loto, chiar dacă nu suntețI jucători, întrucât se anunță un câștig substanțial.

Scorpion

Scoprpionii își găsesc marea iubire în aceste zile. Nu trebuie să depună prea mult efort, pentru că va fi dragoste la prima vedere.

Săgetător

Urmează un weekend plin de idei pentru săgetători. Aceste idei le vor pune în practică, în viitorul apropiat, iar rezultatul va fi unul care le va aduce bani mulți.

Capricorn

Nativii din capricorn sunt zilele acestea în mare vervă. Au o sărbătoare în familie la care așteaptă invitați pe care nu i-au mai văzut demult. Se anunță un weekend frumos, plin de bucurie.

Vărsător

Weekendul acesta încercați ceva nou. Partenerul de viață va fi plăcut surprins de atentia pe care i-o veti acorda si de faptul că aveți atât de multe inițiative.

Pesti

Nativii din această zodie vor avea probleme în acest weekend. Un apropiat se îmbolnăvește, astfel că următoarele zile vor fi numai prin spitale. Astrologii vă sfătuiesc să fiți liniștiți, întrucît totul se termină cu bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI