Horoscop vineri, 29 mai 2020. O zodie se lovește de greșelile din trecut

Horoscop vineri, 29 mai 2020. O zodie se lovește de greșelile din trecut
Horoscop vineri, 29 mai 2020. O zodie se lovește de greșelile din trecut

Horoscopul zilnic de vineri, 29 mai 2020, aduce vești pentru fiecare zodie. Astfel, balanțele vor primi vești bune de la rudele aflate în străinătate și scapă de mai multe griji. Ce se întâmplă cu zodiile mâine.

Horoscop 29 mai 2020 Berbec

Berbecii fac apel la unitate în propria familie, mai ales după ce se confruntă cu tot soiul de reproșuri și ei sunt prinși la mijloc.

Horoscop 29 mai 2020 Taur

Taurii au parte de momente fericite și de relaxare alături de cei dragi. Sunt foarte binedispuși și o merită din plin, având în vedere că au avut o perioadă grea.

Horoscop 29 mai 2020 Gemeni

Gemenii au parte de o trezire la realitate și vor conștientiza că pentru a fi fericiți au nevoie de puține lucruri în viața lor. Au, așadar, parte de o zi excelentă.

Horoscop 29 mai 2020 Rac

Racii petrec timp prețios alături de persoana iubită și vor avea parte de momente de neuitat. În sfârșit, se vor simți extrem de răsfățați și iubiți.

Horoscop 29 mai 2020 Leu

Leii se lovesc de anumite greșeli din trecut și sunt acum dispuși să facă anumite schimbări pe care le-au tot amânat de-a lungul vreme. Începe o nouă viață pentru ei.

Horoscop 29 mai 2020 Fecioară

Fecioarele își fac tot soiul de planuri, dar au probleme cu gestionarea resurselor financiare. Astfel, nativii se gândesc foarte serios la anumite alternative din care să mai iasă un ban plus.

Horoscop 29 mai 2020 Balanță

Balanțele vor primi vești bune de la prietenii ori de la rudele plecate peste mări și țări, iar astfel sunt încurajate să facă un pas important în viața lor.

Horoscop 29 mai 2020 Scorpion

Zi grea pentru Scorpioni. Au parte de discuții aprinse la locul de muncă, motiv pentru care se tot simt neînțeleși. Trebuie să aibă răbdare, adevărul va ieși la lumină.

Horoscop 29 mai 2020 Săgetător

Săgetătorii descoperă lucruri nebănuite despre anumite persoane față de care aveau toată stima! Acum, lumea lor e dată peste cap și nu mai știu ce să creadă.

Horoscop 29 mai 2020 Capricorn

Capricornii devin mult mai responsabili și mai atenți cu mediul în care trăiesc, ba chiar fac și achiziții utile pentru propriul lor cămin.

Horoscop 29 mai 2020 Vărsător

Vărsătorii sunt puși în situații destul de complicate chiar de către persoanele din familie și trebuie să dea dovadă de sinceritate. Vor avea parte de o zi ca un examen de psihologie.

Horoscop 29 mai 2020 Pești

Peștii vor face un pas în spate și vor asculta mai mult decât vor vorbi. Trebuie să admită că nu le știu pe toate și că este bine să fie și modești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI