Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022. Zodia care ia decizii incredibile, se vor simți și în februarie

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022. Zodia care ia decizii incredibile, se vor simți și în februarie
Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022. Zodia care ia decizii incredibile, se vor simti si in februarie

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022. Află ce-ți rezervă astrele pentru săptămâna viitoare. Intrarea lui Marte în Capricorn ne obligă să luăm decizii radicale, ale căror efecte se vor simţi pe termen lung. Fiind principalul eveniment astrologic al săptămânii, astrologii anunță schimbări importante în urma deciziilor pe care le luăm. Efectele lor se vor vedea și în luna februarie!

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 pentru toate zodiile

Marte în Capricorn este o prezentă benefică, deoarece ne va ajuta să ne organizăm viața și să punem în mișcare idei sau planuri care au stagnat până acum. Este bine să profităm de contextul astral actual, pentru a găsi soluții la toate problemele pe care le-am tot amânat. Iată ce spune horoscopul pentru 23-28 ianuarie 2022.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Berbec

Luni, 24 ianuarie, Marte intră în zodia Capricornului și va traversa sectorul vieții publice, al ipostazelor executive sau al succesului. Până pe 6 martie, planeta nu va grăbi deloc lucrurile, ci va face în așa fel încât să reflectezi cu calm asupra concluziilor necesare.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Taur

În cazul Taurilor, intrarea planetei Marte în zodia Capricorn va avea impact asupra aspirațiilor și proiectelor profesionale majore. În această perioadă, nativii Taur vor fi reticenți și deloc dispuși să se lanseze în promisiuni și angajamente.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Gemeni

Pentru Gemeni, astrele anunță beneficii financiare și avantaje materiale obținute prin intermediul unor persoane binevoitoare sau al unor instituții. O problemă care le-a dat mari bătăi de cap își poate găsi rezolvarea.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Rac

Cei născuți în zodia Racului vor face scut în fața stresului cauzat de problemele contractuale, procesuale sau parteneriale. O temă ce poate genera îngrijorarea, tristețea, panica sau enervarea rudelor apropiate va crea ceva valuri în viața acestui semn zodiacal.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Leu

Se întrevede un posibil demers menit să atenueze o dispută relațională între nativii Leu și o persoană cunoscută din cercul lor social (vecini, tovarăși de călătorie/excursie), profesional (participanți la activități publice comune – ședințe, conferințe, sesiuni de comunicări, dezbateri publice) sau familial.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Fecioară

Fecioara abordează firesc provocările cotidiene, fără revoltă sau nervi. Până pe 25 ianuarie, dimineața, este posibil să existe anumite situații care pot echilibra cumva balanța veniturilor și a cheltuielilor.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Balanță

Mercur îi va determina pe cei născuți în zodia Balanță să tranșeze niște conflicte, să-și impună punctul de vedere sau să lanseze soluții pentru problemele familiei.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Scorpion

În perioada următoare, nativii Scorpion vor fi foarte sensibili și subtili față de familia din care provin.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Săgetător

Luna va traversa zodia Săgetătorului și-i va susține prin influxuri pozitive, pentru a le spori energia fizică, curajul și combativitatea.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Capricorn

Atenție la dialogul cu un prieten, în săptămâna 23-28 ianuarie! Discuția va scoate la iveală carențele de caracter ale respectivului nativ.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să aibă grijă la sănătate. Marte în Capricorn le va pune acestor nativi sistemul osos la încercare.

Horoscop Urania 23-28 ianuarie 2022 Pești

Până pe 6 martie, Peștii nu vor reuși să se împace cu persoanele certate, de-a lungul ultimilor doi ani. Citește și Zodia care face o gălăgie de bani în februarie 2022. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI