Cei mai fideli bărbați în funcție de zodie. Ei sunt ‘cuminții’ horoscopului

Cei mai fideli bărbați în funcție de zodie. Ei sunt ‘cuminții’ horoscopului
Cei mai fideli bărbați din horoscop în 2021

Știai că unele zodii sunt mai predispuse să înșele față de altele? Dacă ai bănuieli că iubitul tău te-ar înșela, ai putea să vezi cât de fidel este în funcție de zodie. Astrologii susțin că zodia este un factor important în ceea ce privește relațiile. Printre cele mai fidele zodii se numără: Rac, Fecioară, Taur, Capricorn și Balanță. Restul ar trebui să mai lucreze la capitolul fidelitate. Dar oare care sunt acestea?

Cei mai fideli bărbați în funcție de zodie

 • Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt, de regulă, independenți și impulsivi. Acționează de cele mai multe ori în ce direcție vrea el, fără să fie conștient de consecințele deciziilor luate. De asemenea, are un spirit de aventură deosebit. Cel mai probabil, se joacă cu focul și intră în mai multe relații.

 • Taur

Bărbatul din zodia Taur vrea o relație stabilă. Este dependent de confortul oferi de o asemenea relație. Se gândește foarte mult la viitor și încearcă să planifice lucrurile în așa fel încât să existe probleme cât mai puține, spre deloc. Nativii din zodia Taur urăsc aventurile și inclină spre ceva serios.

 • Gemeni

Gemenii adoră să se joace cu inima, sentimentele și minte femeilor. Nu face  pasul spre o aventură sexuală, dar flirtează și merge până la limită de fiecare dată. Este curios și îndrăzneț, astfel de jocuri îi oferă adrenalină.

 • Rac

Racul pare a fi cel mai fidel bărbat. De regulă, nativii din zodia Rac sunt orientați spre viața de familie și pe consolidarea relației de cuplu, ei doresc ca totul să fie perfect. Vor să aibă o legătura emoțională și intimă cât mai puternică cu partenera lor. Odată ce este îndrăgostit, este al tău, nu-ți fă griji.

 • Leu

Leul nu te înșală, dar te poate părăsi pentru următoarea lui aventură. El caută mereu perfecțiunea, așa că se poate plictisi repede odată ce a cunoscut părțile rele ale partenerei. De aceea, este posibil să aibă multe relații în palmares.

 • Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt sensibili când vine vorba de nevoile celor din jur. El știe când trebuie să se implice cu adevărat într-o relație și când nu. Dacă își dă seama că tu te-ai implicat într-o relație serioasă cu el, nu te va înșela. Cei din zodia Fecioară nu vor să rănească pe nimeni.

 • Balanță

Printre cei mai fideli bărbați în funcție de zodie se numără și nativii din Balanță. Bărbații din această zodie caută o relație liniștită. O aventură nu este pentru el, știe că poate distruge tot ce a construit până acum.

 • Scorpion

Dacă te înșală un Scorpion, este din răzbunare sau considerente sexuale. Nu este adeptul rutinei, iar el asta simte când intră într-o relație. Poate călca strâmb, cu toate că știe că este imoral să înșeli.

 • Săgetător

Nativii din zodia Săgetători văd relațiile ca fiind o perioadă de restricții. Este greu să-l ții lângă tine, vrea mereu să exploreze în plan sentimental și sexual. Dacă îi interzici ceva, este posibil să-l provoci mai tare.

 • Capricorn

Nu va renunța la relație ușor, chiar dacă aceasta vine cu greutăți. Știe că o relație serioasă implică muncă, așa că încearcă mereu să repare ceva dacă vede că nu merge. Îi place să fie stabil într-o relație, așa că evită mereu aventurile.

 • Vărsător

Seamănă destul de mult cu Săgetătorul, și lui îi displac relațiile monogame. Nu îi plac deloc angajamentele, i se par forțate. Nu este de acord nici cu minciuna, așa că încearcă să găsească pe cineva cu aceeași viziune neconvențională asupra vieții de cuplu.

 • Pești

Îl atrag nopțile romantice de neuitat alături de iubită, dar și aventurile toride. Dacă este serios în relație și nu renunță ușor, încearcă să nu-l dezamăgești. Atunci va fi tentat să trăiască altă fantezie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI