Horoscop. 5 zodii care iubesc banii mai mult decât orice pe lumea asta

Horoscop. 5 zodii care iubesc banii mai mult decât orice pe lumea asta
Horoscop. 5 zodii care iubesc banii

Spune drept, dacă ți s-a spus de prea multe ori că ai arici la buzunar și îți plac foarte mult banii, cel mai probabil te-ai născut sub unul dintre aceste cinci semne zodiacale. Care sunt cele cinci zodii care iubesc banii și ar face orice pentru a-i obține.

Horoscop. 5 zodii care iubesc banii mai mult decât orice

Taur

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Taurul se află în acest top. Nativii primei zodii de pământ din horoscop sunt cei mai materialiști dintre toți cei 12. Taurii sunt fascinați de puterea banului și ar face orice pentru a-l obține. Iubesc luxul, lucrurile scumpe, viața mondenă și fructele interzise. Au fler la afaceri, au arici la buzunar și singura dată când nu se zgârcesc este atunci când vor să-și facă ei poftele inimii. Să-i spui unui Taur să nu vrea bani e ca și când i-ai cere Soarelui să nu mai strălucească.

Gemeni

Când cunoști pe cineva care face parte din zodia Gemeni sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre acest nativ: are două fețe, îi place să fie în centrul atenției și îi plac banii. Chiar dacă nu e cel mai onest sau muncitor dintre toți nativii, Gemenii au un șarm aparte care le permite să obțină resurse materiale cu foarte multă ușurință, fie că vor convinge un investitor, câștigă simpatia unui client pentru a prinde un bonus mare sau se dau bine pe lângă șef pentru a primi o mărire de salariu.

Leu

Deși Berbecului îi place să creadă că este liderul zodiacului, nimeni și nimic nu întrec egocentrismul, mândria și agresivitatea unui nativ Leu. Cei din zodia Leu se iubesc cel mai mult pe sine, iar a doua lor dragoste este banul. Sunt puternici și independenți financiar, nu au nevoie de un partener care să le fie alături și le plac lucrurile scumpe.

Săgetător

Boemii Săgetători iubesc banii dintr-un motiv foarte simplu: sunt răsfățați și vor să-și satisfacă toate mofturile cumpărând toată ziua haine, parfumuri, decorațiuni și alte obiecte care le bucură sufletul.

Capricorn

Reprezentanții zodiei Capricorn sunt printre cei mai muncitori nativi din zodiac. Aceștia își câștigă proprii bani prin mult efort depus. Sunt potriviți pentru o carieră într-o corporație internațională, știu să lucreze bine sub condiții de presiune și sunt perfecționiști până la exagerare. Banii trag la ei ca la un magnet pentru că nu se dau bătuți până nu-și îndeplinesc toate țelurile.

Urmăriți Playtech.ro și pe