Horoscop septembrie 2020. Care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie

Horoscop septembrie 2020. Care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie
Horoscop septembrie 2020. Care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie

Ziua din săptămână în care te-ai născut pune amprenta asupra felului tău de a fi. Dacă unii au darul cuvântului ori al vieții, alții sunt făcuți să fie lideri sau doar să se lase călăuziți de vânt. Cum detaliile fac diferența, și zilele norocoase cern unii oameni de ceilalți, iar astrele ne arată cine are acest gram de fericire în demersul lui prin viață.

Horoscop septembrie 2020: zilele norocoase pentru fiecare zodie

Berbec

Dacă îți dorești să ai noroc în dragoste, încearcă să mizezi pe 15 și 23 septembrie. Cât despre afaceri, este bine să te implici în datele de 16 și 17 ale acestei luni.

Taur

Totul se rezumă pentru tine la trei zile în care e bine să tragi tare din toate punctele de vedere. Zilele decisive sunt 14, 28 și 30 septembrie.

Gemeni

E cunoscut că ești un optimist convins, cu un spirit de învingător, așa că nu ești prea interesat de ziua ta norocoasă, considerându-le pe toate binecuvântate. Totuși, dacă îți surâde acest aspect, zilele de 14, 28 și 30 septembrie îți pot aduce bine.

Rac

Norocul te poate lovi oricând, dar mai ales pe 30 septembrie, când vine vorba de dragoste. Dacă vrei să ieși în față la locul de muncă, fă-o pe 20 septembrie.

Leu

Ești o zodie norocoasă, care pariază ”all-in”, dar ar trebui să o faci îndeosebi în zilele de 17,19 și 28 septembrie.

Fecioară

Nu sări calul în această lună, căci îți vei încurca singur niște planuri. Pe de altă parte, ți se pregătește o mare surpriză, începând cu data de 9, când vine vorba de afaceri și venituri. În materie de iubire, este vorba de totul sau nimic pe 13 și 17 septembrie.

Balanță

Comunicarea nu este punctul tău forte, astfel că astrele îți recomandă să dai tot ce ai mai bun în datele de 21 și 28 septembrie. Cât despre relații, poți trece la un alt nivel pe 27 septembrie.

Scorpion

Nu ești genul de persoană care să aștepte să îi pice din cer vreun lucru, ci muncești pentru tot ce ți-ai propus. Încearcă să exploatezi situațiile petrecute în datele de 7, 19 și 22 septembrie.

Săgetător

Ești o fire delăsătoare și ai nevoie constant de impulsuri din exterior. Încearcă să nu o dai în bară! Zilele tale de glorie sunt 11, 18 și 26 septembrie.

Capricorn

Ești un om realist și ajungi cu greu să crezi că ar fi ceva dincolo de natural și firesc care ar putea să-ți schimbe traiectoriile propuse. Dacă vrei să te lași pe mâna supranaturalului, ai putea verifica ce a funcționat și ce nu în datele de 15 și 27 septembrie.

Vărsător

Se poate spune că septembrie e luna ta. Profită la maximum de toate oportunitățile și valorifică-le pe 21 și 22 septembrie.

Pești

Revin-o cu picioarele pe pământ și gândește-te mai mult la viitor. Când e vorba de dragoste, poți lua o decizie pe 29 septembrie, iar când vine vorba de bani, pe 20 septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI