Horoscop săptămânal, 13 – 19 iulie 2020. Zodia care primește vești bune despre bani și locul de muncă

Horoscop pentru marți, 21 iulie 2020. Ce ne-au pregătit pentru pentru mâine

Horoscop săptămânal, 13 – 19 iulie 2020, aduce vești pentru fiecare zodie în parte. Află care este zodia care primește vești bune despre bani și locul de muncă, dar și ce îți rezervă astrele.

Horoscop săptămânal, 13 – 19 iulie 2020

Horoscop 13-19 iulie Berbec

Primele zile ale săptămânii îți oferă o energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor. Pentru Berbeci se conturează vești importante legate de venituri obținute din munca desfășurată la un serviciu. Oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă și aveți posibilitatea de a câștiga bani mulți.

Horoscop 13-19 iulie Taur

Taurii au momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfăța cu plimbări în aer liber. Vor reuși să-și rezolve atât chestiunile profesionale rămase restante, cât și treburile personale de acasă. La finalul săptămânii Taurii primesc bani desfășurată la serviciu.

Horoscop 13-19 iulie Gemeni

Gemenii sunt dornici să se sfătuiască cu prietenii și protectorii. Este nevoie de odihnă mai multă. Sunt posibile neplăceri legate de segmentele gâtului și cele din sistemul renal. În weekend, va reveni cheful de viață, primesc bani, dar îi și cheltuiesc.

Horoscop 13-19 iulie Rac

Racii au parte de o sferă profesională din plin animată. Ședințe cu șefii, dialoguri importante, decizii majore pe care vor fi nevoiți să le ia în ceea ce privește activitatea lor din cadrul unui loc de muncă. O perioadă în care li se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să-și schimbe total profesia și condițiile de muncă.

Horoscop 13-19 iulie Leu

Leii au parte de suport astral de care beneficiază și le oferă suficiente resurse pentru a-și modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a se ocupa cu treburile cotidiene. Să fie prudenți și deschiși pentru ideile altora. În weekend e rost de evenimente cu multă lume. Să-și rezerve momente de odihnă.

Horoscop 13-19 iulie Fecioară

Disputele din sfera muncii le vor impulsiona să-și folosească mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face investiții, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare, dar și riscantă. Situații interesante legate de călătorii sau studii pe termen lung. Dialoguri și întâlniri cu multă lume la finalul săptămânii.

Horoscop 13-19 iulie Balanță

Berbecii au parte de doaloguri interesante, alcătuirea unor planuri mărețe, dar și desfășurarea unor acțiuni de anvergură împreună cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Însă discordia este prezentă în relațiile parteneriale și în orice moment se pot răsturna planurile. Apar cheltuieli mari.

Horoscop 13-19 iulie Scorpion

Scorpionii au parte de multă agitație la serviciu luni și marți, apărând responsabilități noi care le vor aduce beneficii mai târziu. Sănătatea este vulnerabilă, așa că trebuie să-și dozeze eforturile. Apar conflicte de la bani și bunuri comune, partaje. Prudență și discernământ.

Horoscop 13-19 iulie Săgetător

Multă muncă la serviciu pentru Săgetători, unde mai pui că relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se pot deteriora iremediabil. Spre finalul săptămânii, partenerul de viață îi solicită mult și bine. Discuții aprinse pe tema banilor, moștenirilor sau partajelor.

Horoscop 13-19 iulie Capricorn

Evenimente interesante în relațiile familiale. Este bine să stabilească anumite limite vizavi de cerințele pe care li le adresează cei dragi. Nevoile sentimentale sunt mari și în continuă schimbare. Sunt și zile bune de a se ocupa de un hobby sau pentru a ieși cu prietenii.

Horoscop 13-19 iulie Vărsător

Vărsătorii au parte de dialoguri cu cei apropiați, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale. Se pot ivi și călători neașteptate pe distanțe scurte pentru a rezolva anumite situații de natură profesională. Ieșiri cu persoana iubită la finalul săptămânii.

Horoscop 13-19 iulie Pești

Dialoguri importane cu persoanele din anturajul apropiat. Să evite deciziile majore, declarațiile de orice fel sau implicarea în activități ce necesită mult efort intelectual. Peștii sunt foarte susținuți de persoana iubită, dar și de către copii, astfel că spre finalul săptămânii este bine să se retragă în confortul căminului lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI