01 iun. 2020 | 14:53

Horoscop săptămânal, 1-7 iunie 2020. Zodiile care vor avea noroc în dragoste, carieră, sănătate și bani

Știri generale
Horoscop săptămânal, 1-7 iunie 2020. Zodiile care vor avea noroc în dragoste, carieră, sănătate și bani
Horoscop săptămânal, 1-7 iunie 2020. Zodiile care vor avea noroc în dragoste, carieră, sănătate și bani

Previziuni săptămânale pentru horoscop pentru 1-7 iunie 2020 se bazează în totalitate pe principiile Astrologiei vedice. Această prognoză dezvăluie informații complete despre schimbările viitoare în viața nativilor din toate cele douăsprezece semne zodiacale.

Horoscop săptămânal, 1-7 iunie 2020

Horoscopul săptămânal din prima săptămână a lunii iunie este foarte util pentru dumneavoastră, deoarece aveți o perspectivă detaliată despre posturile, festivalurile și tranziturile planetare care au loc în această săptămână. Să aruncăm o privire rapidă la horoscopul săptămânal și să cunoaștem evenimente speciale de sărbătorit în cursul acestei săptămâni.

BERBEC

Planeta Lună, cunoscută și sub numele de planeta luminoasă va tranzita în șasea, a șaptea, a opta și a noua casă pe parcursul acestei săptămâni. La începutul săptămânii, Luna va fi poziționată în casa a șasea care reprezintă competiție, provocări și dușmani. Pe plan profesional, acest tranzit va oferi rezultate benefice pentru nativii din Berbec. Vei putea să îți depășești dușmanii cu ușurință. Eforturile tale la locul de muncă vor fi apreciate de persoanele în vârstă și de managementul superior. Cei care caută noi oportunități de muncă pot avea rezultate dorite. Studenții care se pregătesc pentru examene competitive sau guvernamentale vor avea rezultate bune în timpul acestui tranzit al Lunii.

În continuare, tranzitul Lunii va fi în casa a șaptea de parteneriate, vocație și soț, unde va rămâne până la mijlocul săptămânii. Acest tranzit al Lunii vă va oferi fericire și prosperitate în orice caz. Relația cu mama este probabil să se îmbunătățească în acest timp. De asemenea, este posibil să obțineți sprijin și afecțiune deplină din partea soțului / iubitei. Profesioniștii acestui semn pot fi martorii stabilității și creșterii în domeniile respective. Întreprinderile sunt, de asemenea, probabil să producă profituri. Cu toate acestea, întrucât Saturn arată cu privire la Lună, uneori te poate face să te enervezi cu ușurință, sub pretextul unor mici probleme, care îți pot crea probleme atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională.

Pe la jumătatea săptămânii, fiul salviei Atri Moon va tranzita în a opta casă de transformare, schimbări și incertitudine. În acest interval de timp, este posibil să vă confruntați cu obstacole și blocuri inutile în calea dvs. de progres, ceea ce poate fi pentru dvs. o sursă de îngrijorare și anxietate. De asemenea, este posibil să asistați la tulburări ale modului de somn, ceea ce duce la pierderea sănătății. Deci, încercați să vă relaxați și, în loc să apăsați pentru rezultate, așteptați să vi se întâmple. Acest lucru vă va ajuta să reduceți anxietatea și îngrijorarea inutilă. De asemenea, încercați să luați cel puțin 7-8 ore de somn zilnic, ceea ce va oferi un impact pozitiv asupra sănătății. Încercați să mențineți orice renovare sau modificare a proprietății în această perioadă, deoarece poate duce la risipa de bani și energie.

În ultima fază a săptămânii, Luna va tranzita în noua casă care reprezintă spiritualitatea, călătoriile pe distanțe lungi, averea și norocul. Acest tranzit va oferi rezultate mixte pentru nativii din Berbec. Pe plan profesional, veți găsi multe oportunități care vă vor ajuta să vă creșteți veniturile și statutul. Vei fi, de asemenea, înclinat spre spiritualitate și religie în această fază de timp. Cu toate acestea, puteți asista la unele probleme sau diferențe de păreri cu părinții, în special cu mama. Acest lucru poate crea perturbări în mediul familial. Așadar, vi se recomandă să vă mențineți calmul în timp ce vorbiți cu părinții, în caz contrar, problemele pot scăpa ușor de sub control.

TAUR

Nativii din Taur vor găzdui Luna în casele a cincea, a șasea, a șaptea și a opta pe parcursul acestei săptămâni. La începutul săptămânii, Taurul va vedea Luna trecând în casa a cincea, care reprezintă descendența, intelectul, dragostea și romantismul. Deoarece stăpânul acestei case, Mercur se află într-o poziție puternică, acest lucru indică faptul că profesioniștii acestui semn pot găsi multe oportunități care îi vor ajuta să își înmulțească veniturile și să adauge la economiile lor.

De asemenea, este o perioadă foarte bună pentru inițierea de noi sarcini și eforturi. Pe plan personal, este probabil să primiți sprijin și dragoste deplină din partea familiei și a fraților. Cu toate acestea, sănătatea copilului dvs. poate rămâne o sursă de îngrijorare și stres pentru unii. Apoi, planeta luminoasă Luna va fi în a șasea casă de provocări, competiții, boli și dușmani. Luna care vă guvernează a treia casă de viteză, curaj, eforturi și forță tranzitează în casa a șasea.

Ambele case sunt responsabile de creșterea individului. Acest lucru indică faptul că dacă sunteți gata să depuneți cele mai bune eforturi și eforturi grele, puteți obține niveluri ridicate de succes și prosperitate la locul de muncă. Această perioadă de timp va vedea, de asemenea, litigii sau probleme legale în curs, dacă există vreo schimbare în favoarea sau direcția dvs. Este, de asemenea, un moment bun pentru a rambursa datoriile și datoriile vechi. Cu toate acestea, sănătatea poate rămâne fragilă în această perioadă de timp, vă puteți confrunta cu probleme legate de răceală și tuse.
În continuare, Luna va tranzita în casa a șaptea care reprezintă parteneriate, relații și călătorii.

Această poziție a Lunii indică unele probleme de încredere care apar între dvs. și partenerul dvs. mai ales dacă dețineți afacerea sub formă de parteneriate. Așadar, să aveți o comunicare clară cu partenerul de afaceri este o necesitate, deoarece ambii lucrați în scopul comun. Efectuarea oricărui tip de călătorie ar trebui să fie evitată în acest timp, deoarece poate duce la pierderi, în loc să vă ofere câștiguri și beneficii.

Taurul va vedea Luna poziționată în a opta lor casă de transformare, schimbări și incertitudine în ultima fază a săptămânii. Deoarece este în combinație cu planeta malefică Ketu și care privește direct a doua casă de vorbire, acest lucru indică faptul că trebuie să fii foarte atent cu alegerea cuvintelor tale, în caz contrar, vei ajunge să îi rănești pe alții neintenționat cu comentariile tale. Acest lucru poate crea stres inutil pentru dvs. atât în ​​sferele personale și profesionale ale vieții voastre.

În această poziție a Lunii, puteți întâlni, de asemenea, unele situații fără precedent, ceea ce duce la o depășire a cheltuielilor care vă poate crea probleme pe plan financiar. Prin urmare, planificarea și gestionarea în prealabil a resurselor dvs. este o necesitate pentru a obține rezultate mai bune ale acestui tranzit.

GEMENI

De-a lungul acestei săptămâni, Luna va tranzita în a patra, a cincea, a șasea și, respectiv, a șaptea case. Începutul săptămânii va vedea Luna trecând în a patra casă care reprezintă casa, mama, securitatea, luxul și confortul. Această poziție a Lunii se va dovedi a fi foarte benefică pentru mama ta. Este probabil să primească câștiguri și profituri substanțiale în această durată. Relația cu ea este probabil să se îmbunătățească și în această perioadă. Cu toate acestea, profesioniștii acestui semn ar putea intra în zona lor de confort, ceea ce îi poate face să caute securitate în locurile de muncă și în afaceri, în loc să își asume riscuri, care este o parte esențială a creșterii. Așadar, se recomandă să ieșiți din zona dvs. de confort și să vă asumați riscuri, care vor fi esențiale pentru dvs. și pentru organizația dvs. de creștere.

În continuare, cea de-a cincea casă va fi ocupată de planeta luminară Luna în timpul săptămânii de început. Extinderea familiei va fi pe cărți pentru mulți. De asemenea, este probabil să primiți sprijin complet din partea familiei și a iubitei voastre. De asemenea, este un moment foarte bun pentru a investi în piețe imobiliare, imobiliare și a acțiunilor, deoarece este posibil să vă ofere profituri substanțiale în viitorul apropiat.

Mijlocul și ultima fază a săptămânii vor vedea Luna trecând în casa a șasea a bolii, a inamicilor și a șaptea casă a soțului / soției și parteneriatelor. Această perioadă de timp va oferi rezultate mixte pentru persoanele născute sub semnul Gemenilor. În această durată, a face orice în grabă poate duce la pierderi, deci luați decizii după ce cântăriți cu atenție pro și contra de fiecare situație. Pe plan profesional, dușmanii pot încerca să comploteze și să se descurce împotriva ta pentru a te da jos, așa că rămâi alert și conștient în timpul acestui tranzit al Lunii.

De asemenea, nu împrumutați nimănui bani, deoarece vă poate fi dificil să-l recuperați la timp. Luna din casa a șaptea este în combinație cu planeta malefică Ketu și indică faptul că în această perioadă pot apărea unele emoții nerezolvate și traume din trecut. Acest lucru te poate face să suferi de schimbări de dispoziție, imprevizibile și agresive în comportamentul tău. În momente ca acestea, s-ar putea să sfârșești prin a-i confunda pe ceilalți din jurul tău, ceea ce le este dificil să se confrunte și să-și împărtășească sentimentele cu tine. Acest lucru poate crea probleme în relații și parteneriate. Deci, încercați să comunicați partenerului dvs. despre ceea ce simțiți în acest moment, acest lucru îi va face să vă înțeleagă și să vă ajute în consolidarea legăturii.

RAC

Planeta sentimentelor și emoțiilor Luna va tranzita în a treia, a patra, a cincea și a șasea casă pentru nativii Rac. În timpul începutului săptămânii, Luna, care este, de asemenea, stăpânul semnului Racului, va tranzita în a treia casă curaj, vitejie, eforturi și călătorii mici. Această perioadă a săptămânii va vedea norocul care te va ajuta în toate sarcinile și eforturile tale. Acesta este, de asemenea, un moment foarte bun pentru a iniția noi sarcini care sunt în așteptare de mult timp, deoarece eforturile dvs. vor avea rezultatele dorite. Sprijinul acordat de femei va fi amplu în această durată, indiferent dacă sunt din familia dumneavoastră sau de la locul de muncă.

De asemenea, întreprinderea unor călătorii necesare în această perioadă s-ar dovedi profitabilă. În continuare, Luna va fi poziționată în cea de-a patra casă de confort, lux, casă și transporturi. Poziția planetei luminoase Luna în casa a patra aduce un confort bun și educație superioară pentru unii. Renovarea casei și a proprietății dvs. poate dura cea mai mare parte a timpului în timpul acestui tranzit. Pentru unii poate fi prevăzută achiziția unui vehicul nou sau a unui transport. Înclinația dvs. principală în această perioadă va fi să obțineți pacea și mulțumirea, ceea ce vă va permite să cheltuiți cea mai mare parte a banilor pentru mâncare bună, divertisment și lux.

Următoarea fază a săptămânii va vedea stăpânul resurselor pe Lună tranzitând în casa a cincea a intelectului și a iubirii. Această poziție a Lunii este bună în ceea ce privește aducerea prosperității, dar vă poate face emoțional și sentimental în abordare. Luna este aici în starea sa debilitată, ceea ce indică faptul că majoritatea deciziilor tale se vor baza pe presupunerile despre ce cred ceilalți despre tine, în loc de ceea ce este bine pentru tine. Acest lucru vă poate determina uneori să luați decizii pripite, ducând la pierderi și cheltuieli. Această poziție a Lunii este de asemenea posibil să creeze unele neplăceri pe fața relației.

De aici, se mută în a șasea casă a bolilor, a inamicilor și a concurenței, unde va rămâne până la sfârșitul săptămânii. Acesta va fi un sfârșit excelent al săptămânii pentru nativii Rac, deoarece se vor vedea depășiți cu ușurință obstacolele și inamicii prezenți în calea lor. Vei fi muncitor și dedicat în problemele tale profesionale, ceea ce te va ține într-un loc bun printre seniorii și colegii tăi. Studenții care se pregătesc pentru examene competitive pot trece cu culori zburătoare.

LEU

Nativii leu vor fi martorii Lunii poziționate în casele a doua, a treia, a patra și a cincea. Începutul săptămânii va vedea Luna prezentă în a doua dvs. casă de familie, vorbire, bogăție acumulată și economii. Planeta luminoasă Luna guvernează a 12-a casă care reprezintă cheltuieli și terenuri străine. Aceasta indică faptul că va fi o perioadă favorabilă care poate aduce câștiguri din partea unor țări și organizații străine. Cu toate acestea, puteți asista, de asemenea, la unele cheltuieli inutile în această durată. Deci, menținerea unui echilibru adecvat între veniturile și cheltuielile dvs. este de o importanță extremă.

Următorul tranzit va vedea planeta resurselor pe Lună poziționată în casa a treia dvs. de eforturi, curaj, viteză și călătorie. Stăpânul acestei case Venus este poziționat în a zecea casă de carieră și indică faptul că profesioniștii acestui semn înflăcărat sunt susceptibili să obțină poziții mai înalte de autoritate în organizația lor. Recompense și aprecieri din partea conducerii superioare vor fi acolo. Oamenii de afaceri vor vedea, de asemenea, politicile lor obținând profituri. Întrucât Luna reprezintă și copilăria, așa că, încercați să vă îndepliniți dorințele profunde în această perioadă, fie că este vorba de orice formă de călătorie, muzică, dans etc. viata ta.

Mergând mai departe, Luna va tranzita în poziția sa debilitată în cea de-a patra casă a Mamei, transporturi și lux. Sănătatea Mamei tale poate scădea în această durată, ceea ce poate fi o sursă de îngrijorare și anxietate pentru tine. Acest lucru poate crea, de asemenea, perturbări în mediul familial. S-ar putea să fiți forțat să efectuați călătorii și călătorii fără dorința dvs., ceea ce poate duce atât la cheltuieli inutile, cât și la stres mental, având în vedere speria răspândită a Pandemiei. Acest lucru poate duce în continuare la modele de somn neregulat, oferind astfel efecte negative asupra sănătății tale. Cu toate acestea, întrucât Luna face un puternic „Neech Bhang” Rajyoga, acest lucru indică faptul că, atunci când credeți că sunteți jos și afară, este posibil să primiți un sprijin puțin probabil de la cineva sau undeva, nu v-ați fi așteptat.

Ultima parte a săptămânii va vedea Luna în casa a cincea a ta de intelect, urmași și idei. Munca grea și dăruirea profesioniștilor vor fi observate, aducând aprecieri și recompense din partea conducerii superioare. Studenții care doresc studii superioare în străinătate pot vedea dorințele lor să fie îndeplinite. Cu toate acestea, părinții acestui semn pot fi îngrijorați puțin pentru sănătatea și bunăstarea copiilor lor.

FECIOARĂ

Planeta Luna va fi poziționată în casa ascendentă, a doua, a treia și a patra pentru nativii Fecioarei. Prima parte a săptămânii va vedea planeta luminară din ascendentul dvs. care va aduce rezultate favorabile pentru dvs. Această poziție a Lunii te va face ambițioasă și determinată să fii numărul unu în toate eforturile tale. Norocul te va favoriza în toate sarcinile tale. Abilitatea ta de afaceri și simțul tău de observație te vor ajuta să evaluezi rapid profitul și pierderea în fiecare situație, ceea ce duce la creșterea venitului și a statutului.

Următoarea mișcare a Lunii în a doua casă te va vedea, de asemenea, folosindu-ți resursele la maximul lor potențial, sporind productivitatea și eficiența ta la locul de muncă. Indivizii născuți sub acest semn de pământ, care sunt implicați în afacerile lor familiale, vor înregistra o creștere a câștigurilor și a profiturilor lor. De asemenea, este probabil să primiți sprijin complet din partea bătrânilor și mentorilor dvs. în această perioadă.

Horoscop 18 mai. Ce zodie are probleme la locul de muncă astăzi

Horoscop săptămânal, 1-7 iunie 2020. Zodiile care vor avea noroc în dragoste, carieră, sănătate și bani

Pe la jumătatea săptămânii, veți vedea Luna poziționată în starea ei debilitată în casa a treia de frați, eforturi, vitejie și dorințe. Acest lucru indică faptul că petrecerea timpului de calitate cu familia și cu frații dvs. va ajuta la eliminarea neînțelegerilor anterioare și la consolidarea relației cu aceștia. Totuși, această poziție a Lunii te poate face uneori pesimistă în demersul tău, ceea ce te-ar putea face să vezi că jumătatea pahar este goală și nu pe jumătate plină. Acest lucru vă poate oferi, de asemenea, tendința de a da vina pe ceilalți pentru eșecurile dvs., mai degrabă decât să vă asumați responsabilitatea pentru ei. Acest lucru poate crea neînțelegeri cu colegii.

Ultima parte a săptămânii va vedea Luna poziționată în cea de-a patra casă a Mamei, confort și lux. Această poziție a Lunii va aduce rezultate mixte pentru nativii din Fecioara. Sănătatea mamei tale poate rămâne fragilă în această durată. Deoarece Luna este, de asemenea, în combinație cu planeta malefică Ketu, care usucă rezultatele planetei. Acest lucru indică faptul că vă puteți confrunta cu unele probleme cu reparația casei sau a vehiculului dvs., care poate duce la uscarea venitului. Așadar, se recomandă menținerea unui echilibru adecvat între veniturile și cheltuielile pe parcursul acestui tranzit.

În general, săptămâna aceasta va oferi rezultate mixte pentru nativii fecioși. Este aici cu un mesaj că orice câștig în etapele inițiale trebuie păstrat în rezerve. Ca și atunci când vor veni cheltuielile inutile, sunteți pe deplin pregătiți să le faceți față.

BALANȚĂ

Balanțele vor găzdui planeta luminoasă în cea de-a douăsprezecea, prima, a doua și a treia casă pe tot parcursul acestei săptămâni. Începutul săptămânii va vedea Luna intrând în cea de-a doisprezecea casă a ta de pământ și cheltuieli străine. Studenții care doresc să viziteze în străinătate pentru studii suplimentare își vor vedea visele împlinite, cândva mai târziu în perioada următoare. Cu toate acestea, în această durată, vă puteți confrunta cu unele probleme legate de sănătatea dvs., în special a ochilor. Așa că, încercați și nu vă supuneți prea mult.

Următoarea poziție a Lunii va fi în ascendentul dvs. sau în prima casă de sine, care este o poziție foarte favorabilă a Lunii. Această planetă vă guvernează a zecea casă de carieră și profesie și indică faptul că fluxul de muncă va rămâne constant la locul de muncă și este posibil să obțineți progrese bune în sarcinile și eforturile dvs. Personal, vei fi foarte prietenos și carismatic în această durată, ceea ce va lăsa o impresie de durată pentru mulți. Această perioadă este bună și pentru finanțe, deoarece veți putea atinge toate obiectivele financiare cu ușurință.

La mijlocul săptămânii vei vedea Luna trecând în a doua casă în starea ei debilitată. Aceasta indică unele diferențe de opinie sau neînțelegeri cu tatăl, care pot perturba întregul mediu familial. Este posibil să întâmpinați anumite situații dificile din spațiul de lucru care vă pot lăsa nemulțumiți și enervați. Așadar, pentru a opri aceste emoții negative, puteți solicita o mulțumire instantanee a cumpărăturilor, ceea ce poate duce la cheltuieli inutile. Deci, stați departe de orice cumpărare impulsivă în această durată, mai degrabă este recomandat să canalizați aceste emoții negative în activități distractive precum sport etc.

Ultima fază a săptămânii va vedea Luna în a treia dvs. casă de vitejie, curaj și frați. Vă veți simți mai bine cu acest tranzit al Lunii, pe măsură ce încrederea și credința de sine vor crește în această durată. Veți fi mai consecvent în eforturile dvs., ceea ce vă va spori productivitatea și eficiența la locul de muncă. Această perioadă va fi satisfăcătoare financiar, oamenii de afaceri vor putea, de asemenea, să-și recupereze datoriile pierdute. Pe planul familiei, veștile bune ale fraților vor fi o sursă de bucurie și fericire pentru tine.

SCORPION

Începutul săptămânii va fi mulțumitor pentru nativii Scorpionului, deoarece veți găzdui Luna în a unsprezecea casă de succes, profituri și câștiguri. Această poziție a Lunii creează un potențial „Dhan yoga”, indicând faptul că este posibil să întâlniți multe oportunități care vor înregistra o creștere a venitului și a statutului. Pe măsură ce planetele maxime sunt pe pământ semne în această durată, ceea ce indică faptul că productivitatea și eficiența ta la locul de muncă vor crește. Acesta este, de asemenea, un moment foarte favorabil pentru inițierea de noi sarcini și eforturi care s-au datorat de mult timp.

Următoarea mișcare a Lunii va fi în casa a doisprezecea care reprezintă călătoriile și cheltuielile. Întrucât casa acestui lord Venus este într-o poziție puternică, este probabil să cheltuiți foarte mult în această durată pentru activitățile dvs. de divertisment și timp liber. Acest lucru poate înregistra o creștere fără precedent a cheltuielilor dvs. în această perioadă. Deci, încercați să mențineți un echilibru corespunzător între veniturile și cheltuielile dvs.

În mijlocul săptămânii, veți vedea Luna în prima casă care reprezintă sinele și personalitatea. Această poziție a Lunii poate aduce rezultate favorabile pentru nativii Scorpion. Este probabil să observați o creștere a reputației dvs. în această perioadă. Vârstnicii și conducerea superioară vor fi mulțumiți de munca ta. Este posibil să obțineți noi roluri și responsabilități la locul de muncă. Dacă dețineți afacerea în parteneriat, este posibil să observați o creștere a câștigurilor și a profiturilor. Cu toate acestea, vă poate face un pic nesigur în relațiile personale, datorită cărora puteți începe să vă îndoiești de partener, ceea ce poate crea unele diferențe între voi. Deci, încercați să lucrați la această tendință a dvs. pentru a obține rezultate mai bune.

Ultima fază a săptămânii va vedea Luna poziționată în cea de-a doua casă a dvs. cu bogăție și familie acumulate. Această poziție a Lunii este probabil să vă vadă obținând profituri bune din investițiile și economiile anterioare. Aceasta va duce la o creștere a averii acumulate. Cu toate acestea, întrucât Luna este cu planeta Malefic Ketu, care uneori te poate face dur în vorbirea ta, acest lucru îți poate crea probleme în toate sferele vieții tale. Deci, este recomandat să alegeți cu atenție cuvintele înainte de a vorbi. În general, o săptămână favorabilă pentru nativii scorpionilor, care îi vor vedea obținând rezultatele dorite.

SĂGETĂTOR

Dragi nativi din Săgetător, este posibil să fiți martori la acumularea de avere și faimă la începutul săptămânii, deoarece Luna va fi poziționată în a zecea casă de carieră și profesie. Unii dintre nativii născuți sub acest semn de arcaș s-ar putea vedea pe ei înșiși promoții de aterizare la locul de muncă. Vă veți simți energic și entuziast în acest interval de timp. Aceasta este, de asemenea, o perioadă foarte bună pentru a vă începe afacerea, deoarece veți putea întâlni câteva propuneri lucrative în timpul acestei tranziții a Lunii. Profesioniștii care caută locuri de muncă guvernamentale și-ar putea vedea visele în cele din urmă împlinite.

Următoarea mișcare a planetei de resurse Luna va fi în a unsprezecea casă de succes, profituri și câștiguri. Oamenii de afaceri născuți sub acest semn pot vedea planurile și politicile lor obținând câștiguri și profituri dezirabile. Unii dintre profesioniști pot fi, de asemenea, martori în plimbări în această durată. Vei putea petrece ceva timp de calitate alături de prietenii tăi, care vor fi pentru tine o sursă de bucurie și fericire. De asemenea, este foarte probabil să primiți un sprijin special din partea femeilor în acest moment.

La mijlocul săptămânii vei vedea Luna poziționată în starea ei debilitată în casa a 12-a a ta de cheltuieli și călătorii. Această poziție a Lunii este probabil să te facă susceptibil la probleme de sănătate. Puteți confrunta cu probleme legate de dureri de cap și de vedere în această durată. De asemenea, aveți șanse să vă confruntați cu neplăceri în relațiile din cauza confruntărilor frecvente cu partenerul. Acest lucru poate crea stres și tensiune inutile pentru tine. Deci, se recomandă să vă mențineți calmul în acest timp și în loc să participați la lucruri și să fiți martori la lucruri. Acest lucru vă va ajuta foarte mult în obținerea unor rezultate mai bune ale tranzitului.

Ultima fază a săptămânii va vedea mișcarea Lunii în ascendentul tău sau în casa personalității tale. Acesta va fi o perioadă favorabilă pentru băștinașii Săgetătorului, deoarece această perioadă vă poate vedea participând la activități recreative și aventuroase pentru a vă întineri. Acest lucru va duce la fericire și mulțumire, rezultând astfel o performanță îmbunătățită în toate domeniile vieții tale.

CAPRICORN

Nativii din Capricorn vor vedea norocul și averea zâmbind asupra lor în timpul începutului de săptămână, deoarece Luna va fi poziționată în a noua casă a norocului, a norocului și a spiritualității. De asemenea, este posibil să participați la activități religioase în acest interval de timp. Succesul soțului tău va aduce, de asemenea, fericire și bucurie pe frontul personal. De asemenea, puteți asista la o îmbunătățire a relației dvs. cu tatăl sau cu tatăl dvs. ca niște figuri. În general, un tranzit foarte bun al Lunii cu care să începeți săptămâna.

Următoarea Mișcare a Lunii în cea de-a zecea casă de profesie și carieră te va ajuta în implementarea și execuția corectă a planurilor și politicilor tale. Acest lucru vă va ține la un nivel ridicat în rândul colegilor și conducerii superioare. Este, de asemenea, un moment foarte bun pentru a începe proiecte noi pentru oamenii de afaceri născuți sub acest semn. Această poziție a Lunii va fi o perioadă foarte plină de satisfacții pentru oamenii care se dedau în domenii și arte creative.

Poziția Lunii în casele a unsprezecelea și a doisprezecea în timpul etapelor ulterioare ale săptămânii va fi foarte bună pentru dumneavoastră. Efectuarea călătoriilor și călătoriilor în această perioadă vă va oferi atât succes, cât și profit. Profesioniștii se vor vedea, de asemenea, obținând respect și admirație din partea persoanelor în vârstă. Oamenii de afaceri vor asista la o creștere a veniturilor lor și vor putea, de asemenea, să își recupereze datoriile trecute. Acesta este, de asemenea, un timp foarte fructuoasă pentru a investi, deoarece este posibil să obțineți profituri substanțiale în viitorul apropiat.

Cu toate acestea, Luna în aceste poziții poate aduce unele probleme sau suișuri și coborâșuri în relațiile tale conjugale. În această perioadă, este posibil să fiți martor la o oarecare scădere a sănătății dvs., deoarece vă puteți confrunta cu anumite probleme, în special în ceea ce privește regiunea abdomenului și a ochilor. Așadar, vi se recomandă să dormiți corespunzător în această perioadă și să țineți un control asupra dietei. De asemenea, răsfățarea în meditație, yoga și orice fel de exerciții fizice va avea, de asemenea, ca urmare a aduce impacturi pozitive asupra sănătății tale.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor asista la unele obstacole și întârzieri inutile la locul de muncă la începutul săptămânii, deoarece Luna va fi poziționată în casa dvs. de incertitudini și transformări.
În acest interval de timp, dușmanii sunt, de asemenea, probabil să complice și să combată împotriva ta pentru a te duce jos. Întrucât Luna este stăpânul casei tale a șasea a obstacolelor și privește direct a doua casă de avere și economii acumulate, s-ar putea să te confrunți cu anumite provocări pe venit. Este posibil ca finanțele să vină la dvs., dar cu unele întârzieri. Deci, menținerea unui echilibru corespunzător între veniturile și cheltuielile dvs. este de o importanță crucială.

Următoarea poziție a Lunii va fi în cea de-a noua casă care reprezintă averea, norocul și spiritualitatea vor aduce rezultate favorabile pentru tine. Deoarece stăpânul acestei case Venus se află într-o poziție puternică, indică faptul că este probabil să asistați la o creștere a confortului și luxului dvs. în acest interval de timp. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a face față cumpărării vânzărilor de bunuri legate de proprietate, deoarece acestea ar putea genera profituri substanțiale. Întreprinderea oricărui tip de călătorie poate aduce recompense și câștiguri.

Veți asista la rezultate mixte pe la mijlocul săptămânii, deoarece Luna va tranzita în a zecea casă de profesie, carieră și tată. Profesioniștii vor asista la creșterea autorității și a poziției lor în acest timp, ceea ce vă poate face uneori invidia subalternilor. Aceștia pot încerca să vă doboare, dar vi se recomandă să vă mențineți calmul și calmul în această durată și să nu vă implicați în conflicte sau argumente inutile. Sănătatea tatălui tău poate rămâne fragilă și în această perioadă, ceea ce poate fi o sursă de îngrijorare și tensiune pentru tine.

Urmează să închei ultima fază a săptămânii, cu o bătaie de cap, deoarece Luna va tranzita în a unsprezecea casă de succes, profituri și venituri. Este probabil ca această fază să vă vadă că primiți sprijin și afecțiune deplină din partea fraților mai mari. Unele persoane care aparțin acestui semn de aer pot obține câștiguri din surse și terenuri străine. Această poziție a Lunii este de asemenea probabil să vă ofere succes în probleme de judecată. Acesta este, de asemenea, un interval de timp benefic pentru a fi social, deoarece amestecarea cu oamenii vă va aduce noi oportunități de a crește și de a reuși.

PEȘTI

Nativii din Pești pot fi martorii unei noi energii în viața lor amoroasă, deoarece Luna va tranzita în casa a șaptea a relațiilor, parteneriatelor și vocației. Este posibil să vă bucurați de o relație sănătoasă și armonioasă cu soțul. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru persoanele fizice care dețin afacerea în parteneriat. Este probabil să primească sprijin și coordonare deplină din partea partenerului lor, ceea ce duce la câștiguri și profituri substanțiale. Profesioniștii născuți sub acest semn de pește pot asista, de asemenea, la o creștere a veniturilor lor.

Următoarea poziție a Lunii vă poate vedea anxietată și îngrijorată cu privire la sănătatea și bunăstarea copilului dvs., deoarece Luna, care vă guvernează a cincea casă de descendență, va tranzita în opt case de incertitudine și schimbări. De asemenea, s-ar putea să vă confruntați cu unele probleme de sănătate, din cauza cărora probabil că cheltuielile dvs. vor crește. Cu toate acestea, cei care vă dedicați oricărei lucrări de cercetare pot avea succes în proiectele dvs. în acest interval de timp.

Mijlocul și ultima fază a săptămânii vor avea multe rezultate favorabile și benefice pentru indivizii aparținând acestui semn de apă, deoarece Luna va fi poziționată în cea de-a noua și a zecea casă. Luna în aceste poziții este probabil să vă scoată energiile compătimitoare, ceea ce vă va vedea participând la activități spirituale cu mai multă vigoare și entuziasm. Unii dintre nativii de pești sunt, de asemenea, probabil să asiste la unele întâmplări de bun augur în casa lor. Veți fi, de asemenea, dispus să petreceți ceva timp de calitate cu soțul sau persoana iubită, ceea ce va ajuta la întărirea legăturii dintre voi doi.

Pisceanii sunt probabil să sfârșească săptămâna cu un bang, întrucât Luna poziționată în casa a zecea este probabil să aducă beneficii și promoții la locul de muncă pentru unii. Beneficiile sau recompensele din partea guvernului pot fi și ele pentru unii. Investițiile făcute în acest timp vor avea șanse să obțină profituri bune. Relația cu tatăl tău este de asemenea probabil să se îmbunătățească în această durată. De asemenea, este probabil să primiți sprijin financiar de la el în această perioadă.

Cu toate acestea, întrucât semnele duale sunt mai active în această durată, poate fi atestată o anumită confuzie și întârziere în timpul luării deciziilor. Deci, încercați să fiți ferm în timp ce luați decizii, acest lucru vă poate vedea că obțineți rezultate mai bune în urma acestui tranzit. În general, o săptămână prosperă pentru băștinașii din Pești, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Zodiile care vor avea noroc în dragoste, carieră, sănătate și bani

Vorbind despre tranzitele planetare pentru această săptămână, nu are loc un tranzit important. Cu toate acestea, planeta Lună va fi văzută schimbându-și plasarea pe parcursul acestei săptămâni. Acesta va fi poziționat în zodia Fecioară la începutul săptămânii, adică la 1 iunie, și apoi va trece pe Balanță când vine săptămâna mijlocie. După aceasta, va trece din nou și va ajunge în Scorpion, după care va fi văzut în Săgetător la sfârșitul acestei săptămâni, adică pe 7 iunie. Semnul zodiacal care va trebui să aibă mare grijă, atât la sănătate, cât și la cheltuieli, eeste Scorpionul. Așa că mare atenție

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro