15 aug. 2020 | 12:49

Horoscop săpămâna 17–23 august 2020. Zodia care se face remarcată. Cu ce o să iasă în evidență

Știri generale
Horoscop săpămâna 17–23 august 2020. Zodia care se face remarcată. Cu ce o să iasă în evidență
Horoscop săpămâna 17–23 august 2020. Zodia care azi se face remarcată. Cu ce o să iasă în evidență

Săptămâna aceasta aduce un nou început îndrăzneț și puternic. Este o Luna Nouă a Leului miercuri, 19 august și aceasta este ca o minge de foc ! Este conjunctiv Mercur  în trigon cu Marte, și face cu ochiul la vechiul Saturn și se armonizează cu nodurile lunare. Este super-agitat și hiper-inteligent în această săpătmână!

Horoscop săpămâna 17–23 august 2020

Soarele, Marte și Mercur în Leu sunt într-o armonie perfectă pe măsură ce săptămâna începe, oferindu-vă o grămadă de energie, ca să nu mai vorbim de hiper-încredere. Inițiază-ți cea mai îndrăzneață idee! Bravado, curaj, claritate, acum sunt toate ale tale. Aveți toate informațiile de care aveți nevoie. Ceea ce a început destul de modest la sfârșitul lunii iunie vine acum în cerc complet,poți să obții recompensele gândirii tale. Dragostea își are loc și în această săptămână cu o mulțime de emoții. Relațiile ar putea lăsa ceva de dorit, dar, urmează un sextil cu Uranus și, dacă ceva este rupt, căutați cu siguranță o soluție rapidă. Uranus este sigur că va face dragoste electrică marți!

BERBEC

Această perioadă este foarte plină și importantă pentru dumneavoastră. Percepția si abilitățile tale de comunicare sunt foarte crescute, datorită poziției planetelor si te ajută să-ți exprimi gândurile si sentimentele. O situație neașteptată, stresantă, poate apărea în jurul sfârșitului săptămânii, mai ales dacă ești pe cale să călătorești. Luați în considerare sentimentele și ceea ce doriți cu adevărat, în loc să insistați în situații care nu duc nicăieri. Săptămâna aceasta vă va oferi posibilitatea de a vă schimba perspectivele pentru o problemă care vă preocupă. Ai încredere în instinctele tale, mai ales când vine vorba de relații și probleme financiare. Dacă vă aflați într-o relație, trebuie să vă regândiți atitudinea față de partener și să le arătați mai multă emoție. Dacă există probleme care creează o distanță între voi, ar fi bine să vorbiți despre ele cu răbdare și înțelegere. Dacă ești singur, schimbă-ți atitudinea față de alți oameni și lasă-i să se apropie de tine. Planetele vor să flirtezi, săptămâna aceasta, și chiar îți pot aduce o surpriză. Săptămâna aceasta ar putea aduce unele probleme în carieră care necesită decizii din partea ta. Îndrăzniți să faceți pasul cel mare spre obiectivul dvs. Ai încredere în profesionalismul și abilitățile tale și acceptă cu grație sprijinul celor dragi, care sunt dispuși să te ajute să-ți implementezi planurile și să-ți crești veniturile. Evitați să efectuați tranzacții în jurul sfârșitului săptămânii.

TAUR

Săptămâna aceasta va stabili permanent unele dintre schimbările din relațiile voastre. Planetele creează un mediu în care trebuie să fii mai atent. Păstrează-ți planurile și gândurile tale și nu le împărtăși cu alții. Sociabilitatea ta va deveni mai intensă și vei avea șansa să petreci ceva timp frumos alături de cei dragi. Examinați și acordați prioritate oricăror probleme legate de încredere, bani și valori. Vei fi preocupat de gestionarea ideală a unei anumite situații. Pentru a face față, luați tot timpul necesar pentru a gândi lucrurile. Viața ta amoroasă este afectată de nesiguranța și îndoiala ta personală. Încetați să vă atacați partenerul și să-i acuzați de lucruri pe care nu le merită. Întotdeauna regreți comportamentul tău rău. Dacă ești singur, vei avea nevoie și timpul liber pentru a te bucura printre prietenii tăi, acționând liber și spontan. În jurul sfârșitului săptămânii, comunicarea și sociabilitatea sunt favorizate de planete. Problemele în așteptare la locul de muncă vor necesita o soluție permanentă săptămâna aceasta. Organizează-ți timpul și construiește-ți un program adecvat. dacă nu vă este frică de munca grea și consecventă, veți găsi în curând succesul. Acesta este un moment bun pentru tine pentru a descoperi noi modalități de a-ți promova planurile. Finanțele dvs. se pot îmbunătăți, de asemenea, dacă vă controlați cheltuielile.

GEMENI

Săptămâna aceasta vă veți concentra asupra muncii voastre și a persoanelor cu care vă intersectați profesional. Există probleme care trebuie abordate. Veți avea un program complet, totuși, trebuie să fiți atenți ladetalii și să fiți cu un pas înainte. Așteptați-vă la o anumită tensiune în jurul sfârșitului săptămânii, provenind de la o problemă preexistentă. Un prieten vechi este probabil să apară și să te facă să te întrebi dacă această relație ar trebui să fie reînviată sau dacă ar trebui să fie lăsată în pace. Știi că cuvintele mari te pot duce cu ușurință la necazuri și în conflicte care sunt rele pentru toți cei implicați. Acesta nu este un moment bun pentru relația ta, așa că încetează să folosești partenerul ca pungă pentru a-ți elimina problemele. Există linii la care, odată încrucișate, nu mai puteți reveni. Dacă ești cu adevărat interesat de partenerul tău, fii înțelegător și dispus să faci compromisuri și totul se va îmbunătăți dramatic. Dacă ești singur, mai întâi trebuie să te gândești la ce vrei de la o persoană și apoi să faci mișcările corecte. Aceasta va fi o săptămână solicitantă, așa că folosiți gândirea dvs. practică și rațională pentru a face față cu succes. Starea ta de spirit va fi, de asemenea, afectată de anumite probleme familiale. Fii dinamic și optimist. În finanțele dvs., treceți în modul safe, nu este un moment bun pentru a vă asuma riscuri. Decontați obligațiile odată pentru totdeauna.

RAC

Comunicarea se îmbunătățește și, prin urmare, puteți acum să vă atingeți obiectivele și să vă îmbunătățiți și imaginea. Aceasta este șansa dvs. de a avea contacte noi cu oameni importanți și de a vă promova pe voi și pe munca dvs. Aproape de sfârșitul săptămânii, apar probleme practice și te fac să elaborezi un plan care va schimba condițiile existente și te va duce la atingerea obiectivului tău. Deci, faceți un plan de acțiune și stabiliți un obiectiv pentru fiecare pas. Unele relații din jurul tău s-ar putea schimba, dar dacă ești flexibil și gata să te adaptezi, vei face față lucrurilor cu succes. Viața ta amoroasă este armonioasă, iar starea de spirit este foarte bună. Asigurați-vă că păstrați lucrurile în acest fel și nu lăsați prietenii să vă vorbească pentru a fi spontan. Stați concentrat și nu vă lăsați influențat. Dacă sunteți singuri, trebuie să vă regândiți tot timpul pe care îl pierdeți cu flirturile fără sens. Nu meritați o viață de dragoste atât de superficială, așa că concentrați-vă pe ceva mai substanțial care ar putea dura. Trebuie să vă activați partea dinamică și încrezătoare. Aveți încredere în judecata dvs. și faceți pașii potriviți spre succes. Mintea voastră puternică și agilitatea dvs. vor fi principalele arme. În curând, veți vedea rezultatele pozitive într-o problemă care v-a tulburat. În finanțele dvs., lucrurile pot merge foarte bine dacă vă controlați cheltuielile.

LEU

În ultima vreme v-au trecut multe lucruri în minte, fără să le împărtășiți cu alții. Acum este momentul să vă faceți planurile realitate și să faceți pașii care vă vor conduce la obiectivele voastre. Planetele te vor ajuta să îți atragi punctele. Cu toate acestea, ține cont de emoțiile lor înainte de a face orice care i-ar putea deranja. În jurul sfârșitului săptămânii, obligațiile financiare vor trebui să fie decontate. Încercați să găsiți soluții practice și eficiente. Dacă ești pe cale să călătorești, lucrurile s-ar putea schimba. În viața ta depersonală, va trebui să fii foarte precaut, deoarece relația ta ar putea fi afectată de neînțelegeri și probleme. Dacă sunteți singur, veți avea șansa de a cunoaște oameni noi. Printre ei, găsiți cel care vă atrage cel mai mult, dar nu fiți prea spontan. Fii sigur înainte să acționezi. Unii oameni de la locul de muncă vor încerca să vă dăuneze statutului și să vă creeze probleme. Fii alert și păstrează un cap clar, pentru a face față atacurilor lor. Finanțele dvs. sunt în scădere, dar dacă faceți mișcări atente veți reuși să opriți declinul și să vă ocupați de obligațiile pe care le aveți.

FECIOARĂ

Aveți nevoie de timp și spațiu pentru a găsi răspunsurile pe care le căutați și pentru a lua deciziile corecte. Acordați-vă spațiu pentru a evita greșelile. Aveți multe lucruri de făcut, așa că asigurați-vă că organizați lucrurile și găsiți un plan b, pentru fiecare caz în parte. Pe la mijlocul săptămânii, veți afla câteva noutăți; asigurați-vă că aveți propria opinie și nu așteptați ca alții să vă ghideze. Spre weekend, vă veți aminti că aveți o familie și anumite obligații. Trebuie să stabiliți lucrurile în ordine și să vă precizați clar limitele. Dacă sunteți sincer, lucrurile se vor rezolva ușor. Există lucruri în relația ta care te-au rănit sau te-au enervat mult. Acum este momentul să lăsați totul în urmă și să începeți un nou drum, care vă va duce la o viață mult mai plăcută. Dacă sunteți singuri, trebuie să vă regândiți nevoile dintr-o relație, întrucât par a fi deasupra și nerealiste. Profitați la maxim această perioadă, te poate ajuta să creezi o relație substanțială. Vă veți confrunta cu unele obstacole și conflicte cu colegii, dar starea de spirit generală va fi bine. Organizați-vă și obiectivele dvs., iar rezultatele vă vor răsplăti mai mult decât vă așteptați. În finanțele dvs., trebuie să echilibrați cu atenție unele situații juridice sau birocratice complicate. Venitul dvs. va crește, deci gestionați-l corect.

Horoscop bani luna iunie 2020. 5 zodii care dau marea lovitură. Curg banii gârlă

Horoscop bani luna iunie 2020. 5 zodii care dau marea lovitură. Curg banii gârlă

BALANȚĂ

Anumite relații vă vor aduce schimbări și confuzii în această săptămână. Veți fi dispus să discutați câteva probleme importante și să vă exprimați ideile și gândurile. În jurul sfârșitului săptămânii, va trebui să te ocupi de probleme legate de comunicare sau de muncă. Semnul tău va fi solicitat să clarifice lucrurile pe mai multe niveluri, mai ales atunci când vine vorba de relații care trebuie încetate pentru a face loc noilor persoane din viața ta. Faceți pași lent și constant și adunați toate informațiile necesare înainte de a acționa. Săptămâna aceasta va fi crucială pentru relația dvs., vei decide să îndrepți lucrurile și să iei decizii importante cu privire la viitorul tău. Nu faceți mișcări nepăsătoare, în schimb, înfruntă realitatea cu curaj. Dacă ești singur, socializarea cu prietenii te va ajuta să întâlnești pe cineva nou, care s-ar putea dovedi a fi foarte interesant. Vei fi foarte preocupat de cariera ta. Cu toate acestea, nu apelați la alții pentru sfaturi, deoarece acestea doar  vă vor agrava confuzia. Utilizați logica și judecata dvs. pentru a lua cele mai bune decizii, după ce luați în considerare toate alternativele. În finanțele dvs., fiți prudent și evitați cheltuielile care vă vor afecta bugetul.

SCORPION

Săptămâna aceasta este ideală pentru restructurarea strategiei în problemele de la muncă. Trebuie să acționați cu precauție și detalii pentru a vă șterge viziunea și a vă organiza. Farmecul tău îi va aduce pe oamenii pe care îi dorești aproape. Vă aflați în conflict cu o altă persoană cu privire la o problemă financiară, dar veți reuși în sfârșit să găsiți o cale de ieșire. S-ar putea să nu fie ideal pentru tine, dar trebuie să mergi mai departe. Asigurați-vă că vă puneți sănătatea pe primul loc și vă odihniți, deasupra tuturor celorlalte. Partenerul tău își va exprima nemulțumirea față de atitudinea ta și va avea dreptate. L-ai neglijat și trebuie să ai mai multă grijă de nevoile lor emoționale. În caz contrar, te vei confrunta cu inevitabilul. Dacă ești single, săptămâna aceasta îți va oferi șansa de a-ți vedea visul împlinit. Persoana de care sunteți interesat vă va aborda într-un mod cu totul special. Planetele stârnesc trecutul și te fac să te confrunți cu prezentul. Deplasați-vă într-o anumită limită și rămâneți calmi. Trebuie să fii alert, deoarece apar evenimente importante și, dacă ești inteligent, vei reuși să îți impulsionezi cariera. În finanțele dvs., anumite întârzieri ale plăților vă vor irita, în timp ce va trebui, de asemenea, să vă măriți veniturile, pentru a vă satisface nevoile.

SĂGETĂTOR

Creativitatea și încrederea ta continuă să predomine. Nevoia ta de socializare va fi foarte evidentă în această săptămână. Totuși, vei avea șansa să te uiți în interiorul tău și să-ți dai seama ce să păstrezi și de ce să scapi, din viața ta socială. Timpul este perfect pentru schimbările care în cele din urmă vă vor răsplăti cu rezultatul lor plăcut. În jurul sfârșitului săptămânii, unele evenimente vă vor ajuta să vă recunoașteți realizările și să planificați, de asemenea, toate lucrurile pe care trebuie să le faceți pentru a vă atinge obiectivele. Evoluțiile din viața ta personală vor fi pozitive, atâta timp cât faci mișcările corecte. Partenerul tău are nevoie de atenția ta, deci asigură-te că îi arăți dragostea ta. Acest lucru vă va face săptămâna ideală, liniștită și plină de momente frumoase. Dacă ești single, multe persoane din cercul tău social sau profesional îți vor arăta admirația. Acest interes vă va stimula moralul și vă va înveseli. Planificarea este cheia succesului. Vei avea multe obligații care te vor face să te simți obosit. Zilele tale vor rula într-o frenezie. Până la urmă, veți vedea că aceste ritmuri nebune vă mențin alert și eficient. Finanțele dvs. vor fi mai bune decât se aștepta și acest lucru vă va mulțumi foarte mult. Poate că a sosit momentul să faci acea achiziție despre care ai crezut că nu este necesară.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta vă va aduce multe schimbări pozitive, atât timp cât veți reuși să faceți compromisuri cu unele lucruri, în loc să încercați să controlați oamenii și situațiile. În zona familiei și acasă, veți avea discuții despre lucruri care trebuie soluționate, așa că fii sincer. În jurul sfârșitului săptămânii, veți ajunge la câteva concluzii cu privire la calea dvs. în viață. Îți lipsesc anumite părți ale puzzle-ului, așa că trebuie să ai răbdare și să lași lucrurile să se rostogolească așa cum ar trebui. Bucurați-vă de această săptămână pozitivă cu partenerul alături. Momente frumoase, romantice sunt pe drum, într-o dispoziție fierbinte, pasională. Dacă ești single, trebuie să vezi lucrurile printr-o prismă mai optimistă. Norocul va fi de partea dvs. și vă va ajuta să întâlniți oameni cu care aveți chimie. S-ar putea chiar să poți explica această legătură ciudată pe care o simți cu unii oameni din jurul tău. Cariera ta necesită sacrificii, în ceea ce privește volumul de muncă și obligații. Nu vă faceți griji, totuși, munca grea îți va aduce succesul. Căutați sprijinul colegilor în care aveți încredere și care vă pot ajuta să vă îndepliniți obligațiile. În finanțele tale, fii prudent dacă vrei ca veniturile tale să crească.

VĂRSĂTOR

Tocmai atunci când ai crezut că ai dobândit o vedere clară a căii tale viitoare, noi piese ale puzzle-ului vor apărea în fața ta. Nu este neapărat un lucru rău. Planurile tale se vor schimba și, la un moment dat, fapte sau idei noi uriașe vor schimba lucrurile în bine. Nu lăsa asta să te sperie, aveți răbdare și faceți pași lent și constanți către obiectivele dvs. Rezultatele vă vor răsplăti. Acum este momentul să vă clarificați obiectivele, astfel încât să vă puteți angaja pe deplin. Există situații din viața ta amoroasă care te îngrijorează? Nu lăsa să te doboare, deoarece planete te va ajuta să vezi lucrurile într-o dispoziție mai pozitivă. Abordați-vă partenerul și amintiți-le de toate lucrurile care v-au adus împreună. Dacă sunteți singur, redefinați-vă viața și schimbați cursul. Tu ești cel care îți determină viața personală. Te confrunți cu mai multe probleme diferite la locul de muncă, iar acest lucru te-a pus într-un loc dificil. Vrei să-ți rezolvi cu adevărat obligațiile, dar nu te grăbi îna face lucruri, deoarece rezultatele nu vor fi pozitive pentru tine. Relaxează-te, fă-ți un plan și, cu un pic de noroc, îți vei îmbunătăți cariera și vei depăși obstacolele. În finanțele dvs., continuați să vă deplasați într-un mod sigur și controlați-vă cheltuielile.

PEȘTI

Săptămâna aceasta, așteptați-vă la o restructurare în prioritățile și perspectivele dvs. Influențele pozitive ale stelelor te vor ajuta să înțelegi adevăratele tale sentimente față de oameni și situații cărora le-ai dedicat multă energie în ultima perioadă. Ia-ți ceva timp să te gândești dacă aparțin cu adevărat vieții tale. O problemă va apărea la locul de muncă. Încercați să o abordați fără un sentimentalism excesiv care vă face să fiți supradramatici. Cheltuielile neașteptate vă stresează, astfel încât să evitați cumpărăturile și cheltuielile inutile. În viața ta personală nu există loc pentru o logică rece și pentru o abordare îndepărtată. Așadar, găsiți modalitatea potrivită de a solicita ceea ce aveți nevoie de la partenerul dvs. Buna dispoziție și atmosfera romantică vă vor duce acolo unde doriți să mergeți. Lasă-ți frica deoparte și lasă-te să fii măturat de sentiment; te va conduce către o relație cu un viitor lung. Dacă sunteți singuri, planetele vă vor oferi ceea ce doriți, atâta timp cât vă îndreptați către direcția corectă. Evoluțiile pe care le așteptați sunt în sfârșit aici. Multe lucruri se întâmplă și te vor ajuta să-ți stabilești statutul și să îți dovedi abilitățile. Bucurați-vă de satisfacția care decurge din succes. În finanțele dvs., nu sunt așteptate probleme speciale, atât timp cât vă controlați dvs. și cheltuielile.

Zodia care azi se face remarcată. Cu ce o să iasă în evidență

Apare un nou început, pe Luna nouă miercuri,  mai ales pentru Leu aflat în Luna Nouă, întrucât Mercur și Soarele se conectează între ei, Marte, Luna, Saturn și Nodurile Lunare. Călătoria eroului tău începe aici! Dar va fi plin de pericole, fii avertizat, Asta pentru că Marte este retrograd începând cu 9 septembrie, deci nu te aștepta la victorii ușoare. Chiar acum ești plin de infatuare, da, dar trebuie să joci jocul pe termen lung.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro