Horoscop sâmbătă, 23 octombrie. Balanţele fac cheltuieli, iar Scorpionii trec printr-o perioada grea

Horoscop sâmbătă, 23 octombrie. Balanţele fac cheltuieli, iar Scorpionii trec printr-o perioada grea
Horoscop sâmbătă, 23 octombrie

Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, părăsește astăzi Balanța și intră în zodia Scorpion, pe care o va traversa aproximativ o lună. Astfel, începe sezonul acestor nativi și energia astrală se va schimba, mai ales că și Marte și Mercur vor intra în Scorpion în următoarea perioadă.

Cu Soarele în tranzit prin Scorpion vom da dovadă de mai multă putere interioară și capacitate de regenerare, vom fi stimulați să coborâm în profunzimile ființei noastre și să explorăm, însă vom fi și mai tentați să ducem lucrurile la extrem și să funcționăm pe principiul totul sau nimic, mai ales în relațiile sentimentale și în acțiunile financiare.

Horoscop zilnic 23 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Acest tranzit te va stimula să-ți îndrepți atenția asupra vieții intime și sectorului financiar, fiind vorba îndeosebi de bani pe care deții împreună cu alții sau îi obții de la alții, de exemplu de la instituții. Este o perioadă care te poate stimula să faci investiții, tranzacții, să intri în procese, dar va trebui să ai mare grijă la toate aceste aspecte pentru că există și riscul de a pierde. Totodată, este un tranzit care energizează viața în dormitor și poți profita pentru a retrăi pasiuinea în cuplu.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

Soarele va aprinde lumina în sectorul relațiilor tale și îți vei canaliza atenția asupra partenerului, asupra nevoilor și dorințelor sale. Va fi o perioadă favorabilă pentru a lucra la consolidarea relațiilor sentimentale și profesionale, însă va trebui să menții un echilibru între tine și ceilalți. Dacă ești singur vor crește considerabil șansele de a începe o poveste de dragoste.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Energia ta se va canaliza în perioada următoare asupra muncii și sănătății, sectoare de viață pe care vei dori să le îmbunătățești. Îți poți eficientiza modul în care-ți desfășori sarcinile, dar ai grijă să nu muncești prea mult și să te obosești. Este o perioadă bună să aduci îmbunătățiri și stilului de viață.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Soarele în tranzit prin Scorpion îți va activa sectorul iubirii și vei fi mai dornic de flirturi, de a cuceri pe cineva și șansele de a începe povești de iubire vor fi mai mari. După o perioadă tensionată emoțional, vei începe ușor, ușor să-ți recapeți zâmbetul și bucuria. Pe de altă parte, îți poți canaliza mai mult atebția asupra copiilor, asupra activităților distractive alături de aceștia, dar și asupra propriilor tale hobby-uri și vei fi mai creativ.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Soarele este chiar guvernatorul tău, însă tranzitul acesta nu este cel mai norocos pentru tine pentru că poate lumina unele probleme emoționale pe care le ai și te poate face mai dornic să petreci timp cu tine și să-ți regăsești liniștea interioară. Îți poate fi de ajutor pentru a-ți îmbunătăți relația cu familia și pentru a te concentra pe rezolvarea problemelor ce vizează locuința.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

Cu Soarele în tranzit prin Scorpion vei deveni mai comunicativ, vei avea susținere în negocieri și în procesul de învățare, dar și în interviuri, ședințe, discursuri, examene. Poți fi mai dornic de plimbări, de mers în vizită la rude sau la prieteni și vei deveni un bun sfătuitor. Poți lua decizi destul de bune, bazate pe un raționament foarte profund, mai ales luna viitoare, când și Mercur, guvernatorul tău, va intra în Scorpion.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Odată ce Soarele părăsește zodia ta poți simți că te mai liniștești, însă deocamdată mai ai de-a face cu presiunea lui Marte, aflat și el în Bașanță. Va urma o perioadă în care sectorul financiar se va lumina și vei deveni mai dornic să-ți crești veniturile, vei căuta noi variante de a face bani, însă poți deveni și mai cheltuitor.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Soarele intră în zodia ta și vine cu un plus de energie, vitalitate și dorință de evidențiere, de atingere a unor scopuri pe care le ai, însă deocamdată nu vor fi resimțite pe deplin aceste calități pentru că Marte, guvernatorul tău, este încă într-o zonă ascunsă, urmând ca la finele lunii să intre și el în zodia ta. Zilele acestea poți fi mai vulnerabil și ușor de rănit și ar fi de preferat să stai deocamdată retras.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Lumina Soarelui se va aprinde în casa subconștientului și a trecutului și pentru tine poate aduce o perioadă de interiorizare, de frământări și introspecție. S-ar putea ca în perioada ce urmează să nu-ți placă deloc ceea ce auzi despre sănătatea ta și a celor dragi, de aceea ar trebui să te odihnești mai mult. Situații din trecut, amintiri pot reveni acum în mintea ta, însă scopul va fi de a te detașa de tot ce este toxic și bolnăvicios în viața ta.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Soarele în Scorpion te va stimula din punct de vedere social, te va face mai comunicativ, mai dornic să ieși în lume și să cunoști oameni noi, să intri în noi anturaje, însă vei fi destul de selectiv și vei prefera să te alături celor cu care împărtășești aceleași idei. Relațiile de prietenie se vor îmbunătăți și-ți vei putea canaliza atenția mai bine asipra unor proiecte, dar și asupra planurilor tale de viitor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Soarele va lumina sectorul carierei tale și vei dori să te afirmi mai mult ca până acum, să ieși în față și să te faci remarcat. Te poți folosi de energia de acum pentru a-ți atinge niște obiective sau poate vezi mai clar care este direcția profesională de viitor pe care vrei să mergi. Vor crește ambițiile, dar și provocările, așa că te poți aștepta la o perioadă intensă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești 

Pentru tine va urma o perioadă mai bună, mai ales că anumite convingeri de viață pe care le ai se pot lumina acum și poți aduce schimbări principiilor după care te ghidezi, schimbări care să te ajute să evoluezi, să te rupi de trecut. Unii nativi pot alege să învețe ceva, să exploreze, să se înscrie la un curs, să plece într-o călătorie.

Horoscopul zilei de 23 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI