20 apr. 2024 | 19:43

Horoscop rune până pe 28 aprilie 2024. Zodia care primește protecție divină, anunțul lui Mihai Voropchievici

Diverse
Horoscop rune până pe 28 aprilie 2024. Zodia care primește protecție divină, anunțul lui Mihai Voropchievici
Horoscopul runelor până pe 28 aprilie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cine are parte de protecție.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce rezervă horoscopul runelor pentru cele doisprezece semne ale zodiacului în următoarea perioadă. Unii nativi se vor bucura de protecție divină până pe 28 aprilie 2024. Te numeri și tu printre persoanele norocoase?

Horoscopul runelor până pe 28 aprilie 2024

Berbec. „Va da lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lui. Are, așadar, o săptămână extraordinar de bună față de cea precedentă. Vor fi zile în care va atinge succese la care nici nu s-a gândit”, a anunțat numerologul Mihai Voropchievici la Fanatik.

Taur. Vei da lovitura în următoarea săptămână! Runa ta te sfătuiește să nu îți fac griji privind modul în care vor decurga lucrurile pe plan profesional. Te vei bucura de succes neașteptat.

Gemeni. Următoarea săptămână îți aduce un mesaj dublu. Primul: relaxează și nu te stresa, indiferent de situație. Al doilea: ai grijă de starea ta de sănătate.

Rac. Tu ești unul dintre nativii care se vor bucura de protecție divină până pe 28 aprilie 2024, anunță numerologul Mihai Voropchievici. Horoscopul runelor indică faptul că te vei simți în siguranță din toate punctele de vedere. Vei fi ferit de forțele malefice ale Universului.

Anunțul numerologului Mihai Voropchievici

Leu. Fertilitate și belșug – acestea sunt cuvintele care marchează următoarea săptămână, potrivit horoscopului runelor. Pe 22 sau 23 aprilie, una dintre dorințele tale intense se va împlini.

Fecioară. „Trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore. Ele se vor produce chiar la începutul săptămânii”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Balanță. Un adevăr important așteaptă să fie descoperit. Însă nu vei putea să înțelegi esența lui, dacă nu vei fi pregătit să-l îmbrățișezi și să-l accepți. Este foarte posibil să schimbe unele relații din viața ta sau să modifice unele rapoarte. Fii pregătit pentru schimbări. Toate sunt spre binele tău.

Scorpion. Găsești, în sfârșit, rezolvarea la problema care te frământă de foarte mult timp. Acest lucru va conduce la o discuție sinceră cu membri familiei tale. Toată lumea te va înțelege.

Ce rezervă următoarea săptămână nativilor

Săgetător. În următoarea săptămână va fi nevoie să îți mobilizezi forțele, să susții o bătălie furtunoasă sau o dispută, spune numerologul Mihai Voropchievici. Acționează corect, indiferent ce se întâmplă.

Capricorn. Ești sfătuit să rămâi acasă în următoarea săptămână. Anulează-ți sau amână planurile de vacanță, pentru că o schimbare importantă e gata să bată la ușă. Primește-o cu brațele deschise!

Vărsător. Dorința ta este să faci o schimbare în viața personală sau profesională. S-ar putea să vrei să îți muți rezidența sau să îți schimbi locul de muncă, nefiind mulțumit de actualele condiții. Indiferent ce vei alege să faci, decizia va fi spre binele tău, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Pești. „Ești sfătuit să aborzi altfel problemele care te interesează. Runa îți spune să schimbi tactica. Unde ai fost prea blând, e cazul să fii mai categoric. Unde ai fost intransigent, devino mai maleabil”, a indicat numerologul Mihai Voropchievici.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Capital.ro
Românii care pot primi bani de la primării. Sumele se ridică până la 3.000 de lei
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro