Cum afli câți bani vei avea în viață, cu încheietura mâinilor. Mihai Voropchievici: ”Vă spun un secret”

Cum afli câți bani vei avea în viață, cu încheietura mâinilor. Mihai Voropchievici: ”Vă spun un secret”
Cum afli câți bani vei avea în viață, cu încheietura mâinilor. Mihai Voropchievici: ”Vă spun un secret”

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit un secret pe care mulți nu îl știau. El a vorbit despre secretul semnificațiilor pe care le u brățările de la încheietura mâinii.

Cum afli câți bani vei avea în viață, cu încheietura mâinilor

Potrivit acestuia, ele sunt extrem de importante indiferent de vârstă, pentru că formează încă din copilărie și determină lucruri importante pentru viitor.

Mihai Voropchievici a spus că prima brățară care se vede este a sănătății. Ea va dezvălui ce formă de sănătate ai în funcție de cât de bine se vede. Trebuie ca fiecare om să se uite la mâna dominantă, adică dreapta pentru dreptaci și stânga pentru stângaci.

Fiecare brățară are echivalentul a 30 de ani de viață, spune numerologul.

„Vorbim de una întreagă, bine conturată. Dacă este mai scurtă, mai slăbuţă, mai scazi de acolo câte cinci ani. Sunt unii oameni care au prima brăţară de jur-împrejur şi rămâi uluit. Aia implică o sănătate extraordinară.

Brăţara numărul doi îţi arată prosperitatea în viaţă, modul în care te poţi îmbogăţi. De obicei, în partea de jos a încheieturii e mai subţirică, dacă e perfect groasă înseamnă că ai parte de bogăţii.

Cu cât e mai profundată, mai grosolană, înseamnă că vei munci fantastic de mult, foarte greu, dar vei obţine bogăţia de care ai nevoie.

Ultima brăţară este cea a fericirii. Dacă le avem pe toate trei suntem nişte oameni fericiţi, avem şansa să trăim până la 84-90 de ani.

În funcţie de cât de fragmentate sunt, cât de conturate, cât de firave, dacă sunt răsucite, învârtite, întoarse, că mai sunt şi ondulate, nu sunt numai perfecte, în funcţie de alea trebuie să ai discernământ să mai laşi, să mai scădem un pic”, a spus el. 

Ce semnifică fiecare brățară

Numerologul a mai povestit că aceste brățări sau pliuri ale încheieturii mâinii diferă de la persoane la persoane. Mâna nedominantă arată ce ar trebui să faci în viață ca să rezolvi anumite lipsuri pe care le observi în brățările mâinii dominante.

„Sunt persoane care nu au a treia brăţară. Dar sunt persoana la care a doua brăţară este foarte scurtă, adică au avut parte de bani pentru o perioadă de timp, şi-au bătut joc de ei şi au dispărut.

Aceste marcaje sunt pentru toată viaţa şi apar de la vârste destul de fragede. În funcţie de cum evoluezi, pe mâna dreaptă ai ce ţi-e scris, iar pe mâna stângă ai ceea ce faci şi prin modul cum contribui.

Că dacă ai o atenţionare pe mâna dreaptă că starea de sănătate e puţin mai precară, pe mâna stângă va trebui să ai o certitudine că te vei ocupa de starea ta de sănătate.

Dacă nu avem o brăţară, în funcţie de cotaţia ei, că e sănătate, bogăţie sau fericire, în ordinea asta, fie că lipseşte sau e fragmentată, toată atenţionarea noastră se mută pe ea. Vedem ce e acolo şi ce atenţionare există. În funcţie de cum este, prin forţa gândului, prin starea pe care o ai, prin tot ceea ce contribui în viaţă.

Există cazuri atunci când brăţările se pot dubla. Spre exemplu, la a doua brăţară, la cea a bogăţiei, se dublează sau mai vine un pic o altă brăţară”, a mai spus Voropchievici.

Ce se întâmplă dacă ai mai multe linii

În plus, spune el, există oameni care pot avea mai multe linii, până la 5. El spune că mai mult este mai bine în acest caz. Dacă pliezi mâna și se fac multe pliuri, nu vei muri sărac. 

„Astea sunt poziţiile şi supoziţiile care sunt. Există oameni care pot avea 4-5 brăţări. A patra linie o favorizează pe a treia şi o întăreşte pe a doua. Cu cât apar mai multe, cu atât mai bine.

Vă mai spun un secret ca să ştiţi dacă veţi avea sau nu bani în viaţă: luaţi frumos mâna, ridicaţi ca să fie liber şi faceţi aşa. Dacă se fac pliuri, încreţături. În momentul în care ai aceste striaţii, nu vei muri sărac. Adică, Dumnezeu te va ajuta în permanenţă şi îţi va oferi o mulţime de oportunităţi de a obţine acei bani.

Am învăţat-o de la o bătrână, nu veţi găsi în nicio carte. Dar am verificat la 2-3 mii de persoane”, a spus numerologul, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI