Horoscop rune 24-29 mai 2022. Zodia care are mare noroc până duminică, anunțul lui Mihai Voropchievici

Horoscop rune 24-29 mai 2022. Zodia care are mare noroc până duminică, anunțul lui Mihai Voropchievici
Horoscop rune 24-29 mai 2022 cu Mihai Voropchievici

În săptămâna 24-29 mai 2022, runele ne-au pregătit surprize extrem de mari. Cine sunt nativii din horoscopul european care vor primi o veste uriașă în următoarea perioadă. Una dintre zodii va avea mare noroc pe plan sentimental, potrivit numerologului Mihai Voropchievici.

Ce ne rezervă runele pentru săptămâna 24-29 mai

Berbec

Nativul din zodia Berbec trece prin momente dificile în această perioadă. Ai anumite probleme care nu mai suportă amânare și faci tot posibilul să rezolvi totul de unul singur, fără ajutorul celor din jurul tău.

Taur

Nativul din zodia Taur se plictisește destul de repede și caută ceva palpitant să facă. Ești o persoană sociabilă, extrovertită și plină de viață. Iei acțiune și faci o schimbare radicală în viața ta, ca să scapi de monotonie.

Gemeni

Vești sumbre pentru nativul din zodia Gemeni. Intri într-un colț de umbră și vrei să fii lăsat în pace de prieteni și familie. Nu vrei să spui nimănui prin ce treci.

Rac

Nativul din zodia Rac e pus pe ceartă și nu are motiv să se lege de nimeni, momentan. Potrivit lui Mihai Voropchievici, cel mai bine ar fi să stai liniștit în această perioadă.

Leu

În săptămâna 24 – 29 mai, „Leul stă pe o pojghiţă de gheaţă.”, a declarat numerologul la Antena 3. Poate ar fi indicat să îți revizuiești atitudinea față de oamenii pe care i-ai rănit în ultimele zile.

Fecioară

Vesti incredibile pentru nativul din zodia Fecioară. Te așteaptă o perioadă solicitantă care va aduce schimbări majore în viața ta.

Balanță

În săptămâna 24-29 mai 2022, nativul din zodia Balanță va avea parte de cel mai mare noroc. Se anunță o reuniune cu cei dragi, o promovare la locul de muncă sau un bonus salarial. Runele sunt de partea ta.

Scorpion

Nativul din zodia Scorpion primește o nouă șansă, spun runele. Toate deciziile pe care le-ai făcut vreodată te-au adus în punctul în care te afli acum. Nu da cu piciorul unei oportunități geniale.

Săgetător

Nativul din zodia Săgetător trebuie să îmbrățișeze oportunitățile pe care viitorul i le pune pe tavă și să uite de trecutul său care pare să-l bântuie.

Capricorn

Vești bune pentru nativii din zodia Capricorn. Pentru tine, runele au pregătit multe surprize. Ai putea avea parte de o nouă poveste de iubire în această săptămână.

Vărsător

Nativul din Vărsător se bucură de prosperitate, belșug și bucurii în această perioadă, conform spuselor lui Mihai Voropchievici.

Pești

Nativul din zodia Pești este pus pe scandal și trece prin momente dificile. Runele te sfătuiesc să faci 2 pași în spate și să nu acționezi la cald.