01 mai 2022 | 12:00

Horoscop rune 2-9 mai 2022. Mihai Voropchievici anunță ce zodii vor avea ghinion începând de luni

Horoscop
Horoscop rune 2-9 mai 2022. Mihai Voropchievici anunță ce zodii vor avea ghinion începând de luni
Horoscop rune 2-9 mai 2022. Mihai Voropchievici anunta ce zodii vor avea ghinion incepand de luni

Luna mai a anului 2022 aduce numai vești bune, spune numerologul Mihai Voropchievici. Gândurile rele se alungă, iar ultima lună din primăvară vine cu optimism, bucurie, veselie și noi oportunități. Ce îți prezic runele în funcție de zodia în care te-ai născut. Verifică și tu, mai jos.

Ce ne pregătește horoscopul runelor în săptămâna 2-9 mai 2022

Berbec

Nativii din zodia Berbec trebuie să fie atenți la deciziile pe care le vor lua în următoarea perioadă și la comportamentul pe care-l vor adopta față de cei din jurul lor deoarece, metaforic vorbind, stau pe gheață fină.

Taur

Nativii din Taur se bucură de cea mai bună perioadă, având în vedere faptul că mai este luna dominantă a zodiei lor. Te simți în elementul tău și te bucuri de o săptămână prosperă, totul va fi perfect. Uită de griji.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor primi o veste care le va marca existența. Ceva măreț se întâmplă în viața ta și nu prea știi cum să gestionezi situația. Adevărul iese la iveală întotdeauna, spune numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Rac

Nativii din zodia Rac trec printr-o perioadă în care vor să fie lăsați în pace. Ești supărat și arțăgos, simți că nimic nu iese conform planurilor tale. Poate ar trebui să te relaxezi puțin.

Leu

Nativul din zodia Leu are parte de o săptămână haotică. Intri în conflict cu toată lumea, nimic nu îți convine și tot ce face este să-i îndepărtezi pe cei dragi.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară trece prin anumite schimbări. Ești nemulțumit cu actualul loc de muncă sau casa în care locuiești în prezent, motiv pentru care vei lua o decizie radicală.

Balanță

Nativul din zodia Balanță va primi o surpriză de neuitat. Există o persoană care se gândește neîncetat la tine, chiar dacă ați pierdut legătura, momentan. Ai putea primi un cadou de neuitat în următoarea perioadă.

Scorpion

Runele spun că nativul Scorpion se bucură de o săptămână îmbelșugată la începutul lunii mai. Ai parte de mult noroc, iar toate dorințele ți se vor îndeplini.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător vor primi multe mesaje și semnale din partea celor dragi, în această perioadă. Trebuie să fii atent și extrem de selectiv. Alege-le pe cele care îți fac bine.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn va primi cea mai bună veste a acestui an. Ești entuziasmat și nerăbdător, astrele sunt de partea ta.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător se reinventează în această perioadă. Începutul lunii mai îți aduce satisfacții pe plan profesional, mai mulți bani și oportunități în carieră.

Pești

Nativii din zodia Pești par a fi preferații lunii mai 2022. Primești doar vești bune, iar astrele sunt de partea ta.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Zonele din România unde CFR a decis anularea a 14 trenuri în weekend-uri
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro