Horoscop 2-8 mai 2022. Zodia care va avea o săptămână de coșmar, mare atenție

Horoscop 2-8 mai 2022. Zodia care va avea o săptămână de coșmar, mare atenție
Ce se intampla cu zodiile in saptamana 2-8 mai

Horoscop 2-8 mai 2022. Astrologii au anunțat care este zodia care va avea o săptămână de coșmar. Săptămâna viitoare, din punct de vedere astrologic, se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Berbec.

Horoscopul pentru săptămâna 2-8 mai 2022. Pentru cine urmează o perioadă de coșmar

Conform astrologilor, intrarea lui Venus în zodia Berbec ne va energiza viața sentimentală, ne aduce aduce mult curaj, înflăcărare și, de asemenea, nativii vor fi mai dornici ca niciodată de flirt și aventură.

Tot zodiacul devine mai competitiv, săptămâna viitoare, în relații și destul de cheltuitori din punct de vedere financiar.

Berbec

Nativii din berbec se vor preocupa mai mult de ei, de felul cum arată, o schimbare de look fiind luată în calcul. De asemenea, Berbecii trebuie ai aibă grijă la modul în care își administrează banii. Pot avea surprize neplăcute din acest punct de vedere.

Taur

Taurilor le zboară gândul la trecut și la o fostă iubire. Trebuie evitate relațiile cu persoane care nu sunt stabile emoțional. Conjuncția Soare-Uranus din zodia ta aduce schimbări neașteptate.

Gemeni

Gemenii intră într-o perioadă mai sociabilă, în care vor fi înconjurați de prieteni. Situații legate de trecut, lăsate nerezolvate, au șanse în această perioadă să iasă acum la suprafață, astfel că veți fi de-a dreptul bulversați, potrivit ego.ro.

Rac

Venus ține racii pe calea afirmării profesionale, astfel că aceștia trebuie să se aștepte la oportunități care vizează cariera. De asemenea, poate fi vorba de surprize neașteptate din partea amicilor.

Leu

Leii vor avea parte de o săptămână plină de schimbări majore. Este  vizată cariera, intervin schimbări importante pentru viitor. Venus îi face pe lei să studieze, să învețe lucruri noi.

Fecioară

Nativii din fecioară au parte de unele evenimente, discuții, care le dau peste cap niște principii și convingeri. Nu acordați încrederea prea ușor celor cu care vă asociați și aveți grijă la investițiile pe care le faceți.

Balanță

Venus intră în sectorul relațiilor balanțelor, astfel că urmează o îmbunătățire a vieții de cuplu. Urmează o săptămână pasională, însă aveți grijă mare la secretele care pot ieși la iveală.

Scorpion

Conjuncția Soare-Uranus intervine în sectorul relațiilor de iubire, dar poate acționa și în cazul unor colaborări și contracte. Venus îi susține pe scorpioni să-și îmbunătățească situația la locul de muncă.

Săgetător

Cu Venus în tranzit, săgetătorii sunt dornici de flirt și aventură. Pot cuceri pe oricine, însă nu vor fi relații stabile. La locul de muncă au parte de situații neprevăzute care le vor da programul peste cap.

Capricorn

Este o perioadă propice pentru a te apropia de familie. În plus, în plan sentimental apar răsturnări de situație, surprize. Puteți avea parte de dragoste la prima vedere.

Vărsător

Săptămâna viitoare te stimulează mental și te face să spui lucruri care îi vor uimi pe cei din jur. Este o săptămână în care poți negocia avantajos orice. Aveți grijă la familie, are nevoie de dumneavoastră.

Pești

Deși iese din zodia ta, Venus se mută în sectorul financiar. Astfel, sunt anunțate reușite financiare. S-ar putea ca săptămâna aceasta să afli cum se fac banii mulți.