Horoscop 15 mai 2022. Zodia care are cheltuieli mari

Horoscop 15 mai 2022. Zodia care are cheltuieli mari
Horoscop pentru 15 mai

Soarele din Taur continuă și astăzi seria aspectelor și, de această dată, va forma un sextil cu Neptun din Pești și un careu cu Saturn din Vărsător. Dacă primul aspect ne aduce intuiție și creativitate, al doilea aspect ne aduce frustrări și senzația de întârziere și limitare.

Horoscop zilnic 15 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ai mai multă grijă la modul în care îți administrezi bugetul pentru că ai tendința de a face cheltuieli cam mari. Pe de altă parte, s-ar putea ca niște bani pe care îi aștepți să întârzie să ajungă la tine. Reorganizează-ți bugetul și fă economii pe cât posibil pentru a nu ajunge la fundul sacului.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Careul Soarelui din zodia ta cu Saturn îți poate aduce o stare generala proastă, frustrări interioare și chiar o oboseală accentuată. În ciuda faptului că este duminică, sunt și nativi care se simt acaparați de niște responsabilități profesionale. Pe de altă parte, este o zi buna pentru a planifica o ieșire cu prietenii.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi nu te simți în apele tale și ai un tonus mental destul de scăzut. S-ar putea ca oboseala de peste săptămână să-și spună cuvântul. Pe de altă parte, sunt și nativi care se simt demoralizați din cauza unor secrete pe care le află sau din cauza unor amintiri care nu le dau pace.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Te poți îngrijora din cauza unor planuri de viitor pe care ți le-ai făcut, dar cu care partenerul nu este de acord. S-ar putea să ai parte de unele conflicte în cuplu, dar nu este momentul să renunți la proiectele tale. Sunt și nativi care pot fi dezamăgiți de persoane din anturaj în care au avut încredere.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Te poți aștepta la o zi tensionată în raport cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viață, dat fiind că Soarele este guvernatorul tău și Saturn se află în sectorul relațiilor. Este foarte probabil sa exagerezi cu atitudinea autoritară și să te impui prea mult în fața celor dragi. Tot acest aspect îți aduce și oboseală și o stare de spirit mai puțin bună.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dacă ți-ai planificat niște sarcini pentru astăzi ține cont că te vor obosi mai mult decât ai crede. Cu perseverența ta caracteristică le vei duce la bun sfârșit, însă preocupă-te și de sănătate. Poți avea parte de conflicte cu cei din jur din cauza mentalităților și principiilor de viață diferite.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ziua de astăzi te poate pune în niște ipostaze în relațiile cu cei dragi în care trebuie să dai dovadă de mai multă îngăduință. Încearcă să nu exagerezi cu autoritatea și nici cu reproșurile. Este o zi bună să o petreci cu copii sau să te dedici unor activități care te relaxează.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Soarele se află în sectorul relațiilor tale, iar aspectele pe care le formează astăzi pot aduce tensiuni, în special în relația cu familia, dar și cu partenerul de viață. Cel mai probabil este vorba de viziuni diferite sau de dorințe diferite. Nu este exclus ca părinții să aibă nevoie de tine sau să-ți impună lucruri pe care nu le poți accepta.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Deși Soarele se află în sectorul sănătății tale și-ți aduce energie, careul cu Saturn poate schimba registrul. Te poți simți mai obosit astăzi și de aceea ar trebui să eviți activitățile care cer efort fizic. Unii nativi pot fi dezamăgiți de situația financiară care îi împiedică să facă ceea ce își doresc.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Nu este exclus să faci astăzi niște cheltuieli cam mari. Ești tentat să scoți bani din buzunar pentru distracții, pentru a-ți satisface niște plăceri de moment sau pentru a îndeplini mofturile copiilor. Evită să faci speculații financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn se află în zodia ta, iar careul cu Soarele indică, pe de o parte, tensiuni cu partenerul de viață, iar pe de altă parte, tensiuni cu părinții. Nu este exclus ca niște situații care țin de locuință și care nu pot fi amânate să-ți dea planurile peste cap și să-ți strice ziua liberă. Așteptările prea mari ale celor dragi îți pot aduce frustrări interioare.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Ai grijă la informațiile pe care le auzi astăzi pentru că nu toate sunt corecte sau adevărate. S-ar putea ca cineva să încerce în mod voit să-ți schimbe niște idei și decizi printr-o minciună. Nu pune la suflet tot ceea ce auzi pentru că este foarte posibil să dezvolți niște stări anxioase sau temeri nefondate.

Horoscopul zilei de 15 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI