Horoscop rune 11-18 iulie 2022. Mihai Voropchievici anunță zodiile care vor fi afectate

Horoscop rune 11-18 iulie 2022. Mihai Voropchievici anunță zodiile care vor fi afectate
Horoscop rune 11-18 iulie 2022.

Horoscop rune rune 11-18 iulie 2022, cu numerologul Mihai Voropchievici. Ce zodii vor fi afectate în săptămâna care vine. Celebrul numerolog a dezvăluit darul runelor pentru toate cele 12 semne zodiacale. Runele sunt semne grafice ale scrisurilor vechi ale germanicilor. Există însă mai multe alfabete runice, care provin din diverse regiuni și perioade.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022

Berbec

Este necesar ca Berbecii să își consolideze poziția acasă și în societate. Este, de asemenea, o săptămână în care trebuie să arate cine sunt cu adevărat.

Taur

În săptămâna care urmează, Taurii trebuie să adopte o altă tactică, o altă optică în abordarea tuturor problemelor, deoarece nu duc la un rezultat bun, motiv pentru care trebuie schimbată tactica.

Gemeni

Săptămâna următoare, Gemenii sunt pregătiți să se certe cu toți. Ei au bătălii furtunoase, iar sfatul runei este să rămână calmi, deoarece totul se rezolvă.

Rac

Racii au mesaj dublu din partea runelor. Ei trebuie să se relaxeze și să nu își mai facă griji de starea de sănătate a apropiaților. Cei care sunt mia grijulii trebuie să se mai relaxeze.

Leu

Leii trebuie să fie puternici și forțoși și trebuie să aibă tărie pentru a trece peste unele neplăceri. Au nevoie de forță și putere.

Fecioară

Săptămâna care vine este una de aur pentru Fecioară. Nativii au călărețul câștigător. Ei trebuie să siguri de câștiguri.

Balanță

Balanțele se pun pe îndrăgosteală. Ele au parte de fertilitate și belșug, iar peste puțin timp dorințele vor deveni realitate.

 Scorpion

Scorpionii stau pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Ei trebuie să fie prudenți.

Săgetător

Săgetătorii au o veste frumoasă. Ei trebuie să lase grijile și problemele în urmă și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

Capricorn

Capricornii susțin o bătălie, una mică, însă nu trebuie să fie îngrijorați. Ei sunt convinși însă că trebuie să câștige.

Vărsător

Nativii pot găsi rezolvarea tuturor problemelor, însă numai dacă fac un consiliu de familie. Ei sunt cam visători.

Pești

Peștii se cam grăbesc, iar dacă nu au răbdare, mâna norocului nu poate fi forțată. Ei nu trebuie să își dorească azi ceea ce trebuie să fie pentru mâine. Deci, este nevoie de răbdare pentru Pești.

Despre rune

Potrivit definiției runelor, în unele alfabete ele pot reprezenta sunete, în altele cuvinte sau termene. Runele au mai fost folosite și ca cifre sau ca semne magice. De asemenea, cu excepția unei scurte faze în Scandinavia, runele nu au fost folosite în mod constant de oameni pentru comunicare în scris.