Horoscop rune 1-7 martie. Mihai Voropchievici știe ce zodie va trece prin schimbarea vieții sale

Horoscop rune 1-7 martie. Mihai Voropchievici știe ce zodie va trece prin schimbarea vieții sale
Horoscop rune 1-7 martie. Mihai Voropchievici știe ce zodie va trece prin schimbarea vieții sale

Horoscop rune 1-7 martie. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce zodie va trece prin schimbarea vieții sale, precum și care dintre nativi va primi un cadou nemaipomenit de la cineva apropiat. Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop rune 1-7 martie 2021. Berbec și Taur

Persoanele născute în zodia Berbec au nevoie de energie și forță, pentru că săptămâna 1-7 martie va fi mai anevoioasă. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, astrele îi obligă pe acești nativi să devină mai puternici.

Nici pentru Tauri nu se anunță o săptămână în care va curge lapte și miere. Dimpotrivă, acești nativi se vor confrunta cu certuri și tensiuni. Le este recomandat să rămână calmi și să evite să se implice în conflicte, pentru că totul se va aranja.

Horoscop rune 1-7 martie 2021, Gemeni și Rac

Pentru Gemeni, numerologul Mihai Voropchievici are o veste bună. În prima săptămână a lunii martie, persoanele născute în această zodie ar putea trăi o dragoste nouă, curată, precum și momente de pasiune puternică.

În schimb, Racii primesc o veste mai puțin plăcută. Cei născuți în această zodie vor trebui să aibă răbdare, chiar dacă nu le convine acest lucru. Altfel, forțând lucrurile, vor împiedica surprizele plăcute să mai apară în viața lor.

Horoscop rune 1-7 martie 2021. Leu și Fecioară

După cum a anunțat numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, persoanele născute în zodia Leu vor avea parte de o săptămână în care vor comunica mult. Pe plan financiar, însă, nu se anunță mari reușite.

Fecioarelor le este recomandat să se calmeze. O pauză de introspecție le-ar face foarte bine, astfel încât să realizeze că nu are rost să intre în mici dispute cu cei din jur, mai ales că toate problemele se vor rezolva fără să fie nevoie de scandal pentru asta.

Horoscop rune 1-7 martie 2021. Balanţă și Scorpion

Balanțele nu mai pot răbda. Au un chef nebun de schimbare, fie că este vorba despre locul de muncă sau despre locuință. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, este posibil ca astrele să le facă pe plac, ba chiar să le ofere ceva în plus. Cei mai norocoși nativi ai acestei zodii se vor alege cu schimbări și pe plan profesional, și cu o nouă locuință.

Poate că cei mai favorizați din tot zodiacul sunt Scorpionii. Pentru ei începe o lună ce va fi marcată de câștiguri financiare. Aceste persoane au ocazia să ”renască” pe toată planurile, inclusiv profesional și emoțional.

Horoscop rune 1-7 martie 2021. Săgetător și Capricorn

Săgetătorii vor avea nevoie de tact. Este posibil să se simtă obosiți după o săptămână grea, așa că le este recomandat să se gândească bine înainte de a face orice pas, fie că e vorba despre o relație sau despre bani.

Capricornii s-au săturat să se simtă lăsați în umbră. Acestor nativi le este recomandat să se mobilizeze ca să demonstreze cine sunt, atât acasă, în familie, cât și în societate sau la serviciu. A venit timpul să își pună în evidență toate calitățile.

Horoscop rune 1-7 martie 2021. Vărsător și Pești

Vărsătorii ar trebui să fie atenți, pentru că ar putea fi șantajați emoțional. Mai exact, o persoană apropiată lor ar putea pretinde că nu se simte bine, când în realitate nu are nimic, ci doar îi este dor de ei. Acestor nativi le este recomandat să se relaxeze puțin.

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, persoanele născute în zodia Pești sunt foarte norocoase. Cineva se gândește la ele și le va surprinde plăcut cu un cadou nemaipomenit, ce le va aduce multă bucurie.