Horoscop primăvara 2021. Zodiile care vor tăia în carne vie şi vor face curat în viața lor

Horoscop primăvara 2021. Zodiile care vor tăia în carne vie şi vor face curat în viața lor
Horoscop primăvara 2021. Zodiile care vor face schimbări

Pe cer s-a format marea trină, cel mai benefic aspect din astrologie. El aduce emoții noi, pozitivitate, dar și nevoia de stabilitate. Acestă schimbare înseamnă că multe semne zodiacale vor avea nevoie să se echilibreze.

Horoscop primăvară 2021: Zodile care vor face curat în viața lor

Astrologul Alexandra Coman afirmă că, în această primăvară, cu toții, fie ce nativ am avea, „vom tăia în carne vie și vom face curățenie în viețile noastre”. Vrem schimbare, relații, colaborări noi. În același timp, riscăm să devenim irascibili și obosiți.

Berbec

În această primăvară Berbecii se pot pregiti ca pentru război. Este vorba despre o luptă mentală pe care trebuie să o ducă. Se întrevede o tensiune, o veste care să vă scoată din zona de confort.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte în această perioadă de unele transformări fabuloase în sectoarele casă, relație și parteneriate. Vor ieși din anumite relații toxice, vor închide colaborări care nu mai merg, iar în același timp în viața lor vor apărea noi persoane. În dragoste, s-ar putea să rupă legături fără regrete.

Gemeni

Gemenii dezvoltă un Univers spiritual extraordinar. Este o perioadă în care lucrează mult cu ei în a accepta anumite lucruri. Își pot întâlni sufletul pereche.

Rac

Racii sunt susținuți pe sectorul studiilor, al călătoriilor și al descoperirilor în următoarele luni. Oamenii nepotriviți ies din viața lor și fac loc altora. Este un sezon cu multe transformări.

Leu

Nativii acestei zodii vor avea în această perioadă multă intuiție, sensibilitate și empatie pentru cei din jur. Vor simți fiecare vibrație și tot din acest motiv vor fi mai emoționali. Posibil să simtă ce înseamnă dragostea la prima vedere.

Fecioară

În această perioadă, Fecioarele învață să colaboreze cu oamenii din anturajul lor și să rezolve dificultățile întâmpinate în ultima vreme legate de casă. Poate fi un aspect imobiliar. Urmează să rezolve chestiuni îndelung amânate.

Balanță

Pe Balanțe le așteaptă emoții noi în căutarea de echilibru sau stabilitate. Nativii zodiei vor dobândi un element care lipsește zodiei lor.

Scorpion

Nativii acestei zodii capătă multă forță și devini vocali. În acest anotimp, își conștientizează puterea interioară și nu își vor mai pune singuri piedici, mai ales în cazul parteneriatelor și poveștilor de iubire.

Săgetător

Săgetătorul perfecţionează zona financiară, a posesiunilor materiale. Unii pot cunoaşte viitorul soţ sau pe viitoarea soţie în această primăvară.

Capricorn

Ei renunță la ceva care nu le aduce noroc sau îl blochează. Scot ceva din viața lui, lucru care nu se va produce cu ușurință, ba chiar cu mult stres.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte prinşi pe zona karmei, ceea ce înseamnă că lucrurile nerezolvate în trecut vin peste ei. Pentru cei care vor să stea în cutiuţa lor, acum vor fi scoși la lumină.

Pești

Peştii au o perioadă intensă, cu multă intuiţie. Ei vor comunica mult, vor interacționa. Unii își pot găsi chiar calități de tămăduitor sau terapeut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI