Horoscop pentru ziua de luni, 13 iulie. Ce zodii sunt afectate de această zi nefastă

Horoscop pentru ziua de luni, 13 iulie. Ce zodii sunt afectate de această zi nefastă

Astrologii au făcut horoscopul pentru ziua de luni, 13 iulie 2020. Veștile sunt în general bune, dar două zodii dau de necaz. De vină este ziua nefastă în care aceste belele se întâmplă.

Horoscop pentru ziua de luni, 13 iulie. Ce zodii dau de necaz în această zi nefastă

Astrologii au anunțat horoscopul pentru luni, 13 iulie 2020. Veștile sunt bune pentru cele mai multe dintre zodii, dar doi dintre nativii zodiacului se confruntă cu ceva probleme. Peștii au probleme de sănătate, iar capricornii au probleme la locul de muncă.

Berbec

Berbecii caută atenție, nu contează de la cine, numai să îi asculte. Astrologii susțin că riscați astfel să deveniți plictisitori și să fiți ocoliți chiar de prietenii buni.

Taur

Începutul de săptămână aduce nativilor din Taur preocupări din sfera profesională. Astfel, vor avea parte de dialoguri în contradictoriu cu superiorii.

Gemeni

Aveți câteva zile libere, astfel că le petreceți liniștiți în sânul familiei. Mai pe seară primiți vizita unui coleg de muncă, motiv bun să puneți la cale câteva aspecte de la serviciu.

Horoscop pentru ziua de luni, 13 iulie. Ce zodii sunt afectate de această zi nefastă
Horoscop pentru ziua de luni, 13 iulie. Ce zodii sunt afectate de această zi nefastă

Rac

Racii au ajuns la fundul sacului. De vină este epidemia de coronavirus. Astfel, în aceste zile sunt nevoiți să împrumute bani de la apropiați. Astrologii spun că se întrevede un propiect din care vor veni ceva bani, dar mai durează puțin.

Leu

Urmează o zi de luni foarte aglomerată pentru lei. Au de făcut mai multe lucruri pe lângă casă. Au de achitat facturi, dar trebuie să facă și cumpărături. Pe seară merg în vizită la un prieten unde dau de un alt prieten pe care nu l-au mai văzut demult.

Fecioară

Fecioarele au lângă ele persoane apropiate, dar și preteni inimoși. Astfel, ziua de luni trece cu bine, întrucât apropiații vă sar în ajutor. Terminați ziua cu bine, chiar mai bine decât sperați.

Balanță

Balanțele sunt bucuroase. Chiar dacă este luni, nativii de sub acest semn zodiacal pleacă în concediu. Era nevoie, mai ales că se anunță o perioadă încărcată la muncă, dar și cu proiectul pe care l-ați demarat. Astrologii spun că totul va fi bine.

Scorpion

Scorpionii se îndrăgostesc astăzi. Astrologii vă sfătuiesc să nu fiți așa de încântați, că ați mai trecut prin așa ceva. Partenerii vin și pleacă, nefiind ceea ce căutați. Persoana care vă este sortită de astre nu a apărut încă, dar nici mult nu mai are.

Săgetător

Săgetătorii petrec câteva zile de concediu binemeritate. La întoarcere trebuie să finalizeze un proiect de le va aduce foarte mulți bani. Astrologii vă sfătuiesc să nu faceți economii în vacanță, că veți avea de unde să puneți înapoi.

Capricorn

Capricornii întâmpină serioase probleme la muncă. Sunt într-un concediu fără știrea șefilor, astfel că de aici se vor ivi probleme grave. Astrologii spun că s-ar putea să rămâneți chiar fără loc de muncă.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de calm și armonie în aceste zile. Au trăit niște momente traumatice, astfel că nu vor să mai știe de nimeni și de nimic. Astrologii vă sfătuiesc să vă înconjurați de familie.

Pești

Peștii au probleme de sănătate. Descoperă că suferă de o boală de mai mult timp, de care habar nu aveau. Urmează o perioadă grea pentru pești, dar care se va termina cu bine. Va urma o perioadă de recuperare, după care totul va reveni la normal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI