Horoscop pe toată săptămâna 27 iulie- 2 august. Zodiile care au parte de schimbări importante

Horoscop pe toată săptămâna 27 iulie- 2 august. Zodiile care au parte de schimbări importante
Horoscop 27 iulie - 2 iulie

Astrele indică noi vești despre cele 12 semne ale zodiacului. Ce se va întâmpla pentru acestea în perioada 27 iulie – 2 iulie? Care sunt zodiile care au parte de schimbări uriașe în această perioadă?

Horoscop 27 iulie – 2 august

Berbec – Urmează o săptămână stresantă pentru berbeci. De asemenea, se anunță și multe conflicte care parcă apar din neant. Ești foarte recalcitrant și nu vezi o ieșire din situația asta.

Taur – Taurii sunt tensionați, iar partea financiară se pare că nu-i mulțumește deloc. Pentru mulți dintre nativi nemulțumirea vine din partea asta.

Gemeni – Gemenii trebuie să facă o reevaluare a unor principii de viață. Trebuie să spuneți adevărul și numai adevădul în această perioadă și să fiți atenți la detalii.

Rac – Racii se simt blocați într-un context profesional care este probabil să le creeze tensiuni și conflicte. Săptămâna asta îți arăți partea spirituală.

Leu – Leii simt nevoie de mai multă independență. Libertatea îi face să scape de limitările pe care deseori și le pun și singuri. Nu trebuie să exagerezi cu autoritatea.

Fecioară – Fecioarele au și ele parte de tensiuni pe care nu știu să le managerieze. Își doresc să facă multe, dar planurile nu le ies. Ai parte de aventuri pasagere.

Balanță – Nativii aceștia au parte de o săptămână în care-și pot liniști emoțiile, trăirile interioare și ideile. Nu te împăca ușor cu gândul că cineva te poate conduce.

Scoprion – Scorpionii sunt tensionați din cauza problemelor pe partea sentimentală. De asemenea, pot exista tensiuni între colegi sau superiori în perioada asta. Comunicarea și sinceritatea îți vor deschide multe uși.

Săgetător – Nativii au parte de o săptămână grea în care vor trebui să facă față unor solicitări profesionale. Stresul este major și trebuie să te înveți cu el pentru o perioadă.

Capricorn – Nativii se simt în continuare constrânși de un context anume venit pe partea profesională. Există tensiuni cu câțiva asociați sau parteneri de afaceri.

Vărsător – Vărsătorii au parte de o săptămână norocoasă în care pot cunoaște persoane noi și pot lega prietenii pe viață. Unele neplăceri vin pe partea de familie sau în relația cu partenerul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI