16 apr. 2024 | 13:30

Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cele două zodii care vor câștiga bani mulți

Diverse
Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cele două zodii care vor câștiga bani mulți
Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cine sunt nativii care se vor bucura de mai mulți bani în viitorul apropiat.

Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Nativii născuți în două semne zodiacale vor câștiga sume mari de bani în următoarea perioadă. Vor atinge succesul financiar, potrivit astrologului. Află în continuare dacă te numeri și tu printre zodiile norocoase în săptămânile viitoare.

Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024

Berbec. „Sunt planificate schimbări în viața personală. Relațiile de familie vor deveni mai armonioase, iar persoanele singure ar putea găsi un suflet pe gustul lor. Singurul lucru care ar putea interfera cu dragostea este gelozia”, a anunțat Minerva în emisiunea Wownews.

Taur. Acțiunile impulsive vor domina următoarele săptămâni. Nativii vor să strălucească și să atragă atenția unor oameni din jur, cu scopuri foarte bine definite.

Gemeni. Nativii Gemeni sunt unii dintre cei norocoși, care își vor mări veniturile financiare până pe 15 mai. Astrologul Minerva spune că unele realizări trăite de ei vor conduce la expansiunea finanțelor în mod neașteptat. Vor fi bucuroși că au investit la momentul potrivit.

Rac. Un val de emoții va cuprinde nativii Rac în următoarele săptămâni. Relațiile pierdute vor fi reconsolidate. Bineînțeles, este nevoie de timp, însă totul se va așeza la locul potrivit.

Nativii care își vor mări veniturile financiare

Leu. Nativii din zodia Leu vor câștiga și ei mai mulți bani în următoarea perioadă. Vor trăi unele împliniri, realizări. Perspective care le vor face cu ochiul vor deschide căile către succesul financiar, potrivit previziunilor făcute de astrologul Minerva.

Fecioară. Nu trebuie să-și ascundă problemele, dacă vor să aibă parte de unele rezolvări. Întârzierile, negarea, inhibarea nu fac decât să strice tot ce e frumos când vine vorba despre interacțiunile cu membrii familiei sau cu cei dragi.

Balanță. „Vor exista schimbări de carieră, noi cunoștințe. Paleta de posibilități este fantastică. Soarele în Berbec oferă o sursă puternică de energie care este bună dacă este direcționată către materializare obiectivelor legate de carieră”, a spus Minerva.

Scorpion. Nativii Scorpioni trebuie să se lase ghidați de inspirație în următoarea perioadă. Dacă vor face asta, vor reuși să scape de unele probleme de la locul de muncă.

Zodia care își va schimba locul de muncă

Săgetător. Melancolia va marca zilele, până pe 15 mai, potrivit astrologului Minerva. Proiectele complexe, disputele cu superiorii și problemele din viața romantică își vor pune amprenta asupra nativilor din acest semn al zodiacului.

Capricorn. Nativii din zodia Capricorn vor lua decizii importante privind viitorul lor în următoarele săptămâni. Este posibil ca unii să își schimbe locul de muncă sau chiar locul de reședință. Rezultatul însă, merită și nu îi va pune pe aceștia în poziția de a-și regreta hotărârile.

Vărsător. „Pe măsură ce Soarele capătă putere, oamenii devin mai iubitori și mai deschiși către noi senzații. Găsirea unui partener nu este dificilă, așa că Vărsătorii trebuie să se aștepte la o iubire fulgerătoare. Dragostea la prima vedere pentru ei este tipică”, a spus Minerva.

Pești. Urmează unele surprize pentru nativii Pești. Își doresc sau râvnesc la un loc de muncă într-o poziție mai înaltă. Astrologul spune că dorința li se va concretiza în realitate.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Săptămâna Mare. Când se coc cozonacii și se vopsesc ouăle
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Ungaria A RECUNOSCUT, în sfârșit. Vestea cea mare a venit direct de la Budapesta: DIN PĂCATE...
Capital.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSII de 10 ORI mai MARI! Mulți români le pot OBȚINE
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro