27 oct. 2023 | 15:23

Horoscop Minerva 1-15 noiembrie 2023. Zodia care primește protecție divină la final de toamnă

Horoscop
Horoscop Minerva 1-15 noiembrie 2023. Zodia care primește protecție divină la final de toamnă
Horoscop Minerva 1-15 noiembrie 2023

Horoscop Minerva 1-15 noiembrie 2023. Zodia care primește protecție divină la final de toamnă. Nativii vor fi puternic influențați de schimbările apărute odată cu Eclipsa parțială de Lună care va avea loc în data de 28 octombrie 2023.

Horoscop Minerva. Zodia care primește protecție divină în noiembrie

Eclipsa parțială de Lună aduce schimbări din punct de vedere financiar, dar și în plan sentimental, anunță astrologul Minerva.

Berbec

Berbecii trebuie să-și evalueze echilibrul și armonia relațiilor pe care le au. Dăruiți atât cât primiți, aveți mare grijă. Eclipsa de Lună din 28 octombrie pune accentul pe valorile tale.

Taur

Tauii au șanse de avansare în următoarea perioadă, când se fac remarcați la locul de muncă. Eecunoaștere nu mărește doar stima de sine, ci va mări și salariul.

Gemeni

Gemenii au parte de o călătorie de autodescoperire. Nu știu unde merg, ajung oricum în necunoscut. Numai bine pentru că au șansa să cunoască persoane noi.

Rac

Miverva îi sfătuiește pe racii să se pregătească pentru o perioadă de mari realizări. Este vorba de cariera profesională ori vă apucați de afaceri. Indiferent despre ce este vorba, totul merge bine.

Leu

Sunt anunțate schimbări majore cu contul bancar al leilor. Acesta se umple dintr-o dată. Și în dragoste acestui nativ îi merge bine în următoarea perioadă.

Fecioară

Fecioarele sunt în căutarea unui nou loc de muncă. Nu âși fac probleme, până la găsirea altui loc de muncă nativii din Fecioară vor să se odihnească ceva timp.

Balanță

Balanțele au probleme legate de infidelitate. Apar situații neobișnuite și discuții aprinse în cuplu, fapt cu care nu sunt obișnuiți. Discuțiile legate de dragoste ale partenerului stârnesc îndoieli acum.

Scorpion

Scorpionii au planuri ambițioase și ingenioase de creștere profesională. Cei care au deja relații, perioada se poate simți una stabilă. Cei care nu au încă relații trebuie să aibă răbdare.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să facă economii, lucru nou pentru ei. Ați intrat în niște afaceri care v-au dat de pagubă. Acum, suportați consecințele investițiilor proaste.

Capricorn

Relația capricornilor cu banii este foarte intensă, astfel că veți suferi când veți constata că una dintre investiții vă trage mai mult în jos. Din fericire mai aveți alte venituri.

Citește și: Horoscop 30 octombrie-5 noiembrie cu Mariana Cojocaru

Vărsător

Începutul lunii noiembrie este plin de dragoste pentru vărsători. Acești nativi sunt spirite inovative şi au ocazia să găsească soluții pentru toate neajunsurile, mai ales că sunt protejați în această perioadă.

Pești

Peștii își fac griji pentru schimbarea locului de muncă, însă nu sunt pregătiți unor noi provocăr. Renunțați la idee și încercați să obțineți o mărire de salariu.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro