27 oct. 2023 | 14:00

Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie cu Mariana Cojocaru. Pe ce zodie sar dușmanii? VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie cu Mariana Cojocaru. Pe ce zodie sar dușmanii? VIDEO EXCLUSIV
Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie cu Mariana Cojocaru

Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie 2023 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Săptămâna care vine anunță evenimente post eclipsă, cu evenimente pe măsură care au fost declanșate în timpul eclipselor, unde își au și rădăcinile. Dar ele pot apărea și în următoarele 3 săptămâni.

Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie 2023

Perioadele descrise de eclipse sunt grele, cu impact foarte mare atât asupra noastră, ca oameni, cât și la nivel macro, social, economic, politic. Dar și la nivel de natură, fenomene care se pot declanșa și care sunt foarte complexe. După eclipse se numără și bobocii, dar și victimele care vin după aceste fenomene astro.

Efecte în lanț care se pot vedea sau declanșa după închiderea acestui ciclu de eclipse de final de an, care se pot duce cu impact cu tot până spre finele lui 2023. Cum Soarele este în cel de-al doilea decan din Scorpion, face opoziții cu planete grele ca: Jupiter retrograd, care înfrânează sau înjumătățește norocul, sau Uranus retrograd care, în cel mai luminos unghi al său, rade ceva vechi pentru a putea să construiască ceva nou și temeinic.

E important să rămânem vigilenți, atenți, să nu ne culcăm pe o ureche că tot ce a fost greu, a trecut. Trebuie să rămânem în gardă încă o perioadă. Vom realiza primele efecte și anume rănile adânci de la vedere, care trebuie vindecate.

Evenimentele astrale majore: stellium Soare, Mercur, Marte în Scorpion, conjuncție Marte-Mercur în perioada care urmează, cuvinte care rănesc sau eliberează, după caz. Pe 4 noiembrie, Saturn își reia mersu direct în Pești, o planetă grea, care are misiuni grele atunci când vorbim de social, politic, economic, de popoare, de tabla de șah a destinului. Va fi o săptămână grea și interesantă, cu multe lucruri de rezolvat! Lucrurile se întâmplă cu un scop, Universul și Divinul au planuri pentru noi.

Horoscop Berbec / Ascendent Berbec

Săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023 vine cu un stellium în Scorpion format din Soare, Mercur și Marte. Acesta indică faptul că sunteți pe punctul de a pune țara la cale! Înseamnă succes, avuție și noroc. Metaforic vorbind, se împarte sau se tranșează ceva. E posibil să fie într-un mod pozitiv.

Taur / Ascendent Taur

Lucrurile nu sunt deloc întâmplătoare! Opozițiile lui Uranus retrograd și Jupiter cu stelliumul activează și reactivează ceva din trecut. Este vorba de ultimii 2 ani, dar pot fi și 10-11 ani, dar situația diferă de la un nativ la altul. În plan profesional se întâmplă ceva, deloc întâmplător. Apar blocaje pentru unii sau uși greu de deschis, pentru alții. De ce se întâmplă așa? Pentru că acolo este un blocaj de tip karmic.

Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie. Gemeni / Ascendent Gemeni

Se agită apele la locul de muncă, pe zona de carieră în mod special. Unii vor să se ocupe de sănătate, dar din cauza faptului că se agită apele într-un alt sector existențial, fie nu au timp, fie demersurile lor le sunt zdruncinate. Nativii nu trebuie să se neglijeze, trebuie să aibă grijă de ei. Diferența o face vârsta și astrograma complexă a fiecărui om. Nu veți știi încotro să o luați, care e prioritatea unu, care e prioritatea doi și tot așa.

Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie. Rac / Ascendent Rac

Creativitatea, comunicarea și competitivitatea sunt deviza săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie 2023. Toate adunate trebuie să vă mobilizeze, și nu să vă destabilizeze. Copiii își cer drepturile sau o atenție mai deosebită decât altă dată.

Leu / Ascendent Leu

Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Se întâmplă ceva acasă, în familie, care nu vă va lăsa indiferenți. Chemați și meșterul ca să fie cu rost, pentru că primul vizat e domiciliul, casa, familia, secundar cariera. La unii, lucurile pot sta exact invers, pe dos. Ceva care ține de familie nu vă va da pace sau ceva legat de casă, ca și bun. Ceva se poate strica sau vreți să schimbați ceva, alții vor să schimbe adresa din buletin. Lucrurile se precipită și nu vă lasă timp să respirați.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Nativii fac curățenie generală în agenda de lucru, în agenda de telefon, cu prietenii, și curătenie interioară, adică purificare. Lucrurile fiind de asemenea natură, importantă acum este comunicarea. La alții apar blocaje și tensiuni care țin de comunicare, tensiuni post furtună, post eclipsă.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

De voi depind alegerile din săptămâna următoare. Deschideți ochii acum, ca să nu plângeți mai târziu. Nu vă descurcați singuri/singure? Atunci e nevoie de un sfat cât se poate de avizat, de cât se poate de corect, al unei persoane care vă poate îndruma cât mai inteligent, ca să nu plângeți mai târziu. Noi adrese, noi semnături, noi jalbe în proțap, ceva se întâmplă legat de viitorul vostru. Nu sunt chestiuni simple.

Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie. Scorpion / Ascendent Scorpion

Stellumul și progresiile solare din cel de-al doilea decan al Scorpionului anunță discuții în diverse forme, pe diverse paliere. Unele pot fi profesionale, altele pot fi sociale, altele pot fi spirituale, ca să vă înțelegeți, să vă cunoașteți mai bine și să știți ce să faceți cu voi. Ar fi bine ca aceste discuții să nu fie pe un ton ridicat, deci e nevoie de multă diplomație. Pot apărea rupturi ce țin de parteneriate, separări și divorțuri pentru unii Scorpioni. Atenție la discuțiile distructive, îi pot afecta și pe cei din jur, nu doar pe voi. Dar cel mai grav e să nu discutați deloc, ci să ignorați. Nu neapărat voi, ci și dacă cei din jur aleg să vă ignore pe voi pentru că pun paie pe foc, vă pot face să vă simțiți pierduți în spațiu.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Nu aveți dușmani? Astrograma indică opusul: acest sector astral este activ, deci atenție. Aveți dușmani la tot pasul, unii pot fi invizibili și voi puteți să nu fiți conștienți de ei. Puteți vedea doar florile de salcâm, uitând că are și spini! E o perioadă în care va trebui să faceți pace cu cei din jur, cu voi, în așa fel încât lumea să vă perceapă ca fiind o persoană care nu distruge, nu face rău altuia în așa fel încât să îi fie bine lui. Se spune că Universul se răzbună, dar dacă faci bine își îndreaptă fața către tine.

Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie. Capricorn / Ascendent Capricorn

Și voi veți pune țara la cale în perioada următoare, dar în funcție de numărul prietenilor și de calitatea lor! Decât mult și prost, mai bine puțin și bun, să fie cu consistență. Unii pot veni din trecut, din viețile anterioare. Cine are prieteni, să îi trăiască, cine nu, să își găsească. Aceștia știu cum să acționeze și e o perioadă în care veți realiza cât de important este să existe unul, dar valoros. De multe ori, câinii sunt atât de loiali pentru că sunt echivalentul în zodiacul chinezesc al zodiei Balanță. Corelat la Capricorn, se spune că îi dă acestuia un sentiment profund, plăcut că nu este singur, ci că este iubit și apreciat la adevărata sa valoare. Profesional și social trebuie să puneți țara la cale. E vorba fie de familie, fie de poziția socială și a locului de muncă. Ceva se întâmplă, se precipită în viața voastră și nu puteți sta pe banca de rezerve.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Un stellium în Scorpion de toată frumusețea care vrea să prindeți un tren important pentru viitor. Acesta va fi în gară, important este să îl prindeți, să nu îl ratați, dar nici să întârziați. Realizați ceva care ține de rațiune, de pământean, și nu de visul vostru tip Don Quijote. Anumite acțiuni, anumite demersuri trebuie făcute, gândite ca la carte. Nu trebuie făcut nimic superficial și la voia întâmplării. Trebuie să aveți răbdare.

Citește și: Horoscopul florilor cu Mariana Cojocaru. Mesajul lor secret pentru fiecare zodie în parte

Pești / Ascendent Pești

Saturn în mers direct în constelația voastră îi susține pe cei diplomați, vor avea succes. Atenție ce și cum vorbiți, ce parteneriate stabiliți pentru că e importantă diplomația. Rebelii zodiei pot fi sancționați în perioada următoare, atenție cum o manifestați, cum discutați, cum puneți punctul pe i. Atenție la drum, dacă trebuie să călătoriți, dacă aveți ceva stabili sau prestabilit pentru că va trebui să fiți odihniți, cu ochii în 4. E o săptămână în care vă puteți gândi la copii, la studii, la ce au ei de realizat, în așa fel încât să îi ajutați, să îi sfătuiți. Vă puteți gândi la studii care pot ține de străinătate, unii se pot duce la anumite interviuri sau căuta soluții pentru ceva important, pentru parteneriate importante. Amprenta psiho-emoțională va fi interesantă, nativii pot primi mesaje în plan terestru sau în plan astral. E important să le descifreze și să le înțeleagă, pentru a avea parte de ajutor.

Citește și: Horoscopul îndrăgostirii cu Mariana Cojocaru. Cum iubește fiecare zodie în parte

  • Vă anunțăm că „Horoscop săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie 2023” este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook .
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro