Horoscop luni, 6 iulie 2020. Zodia care are parte de noroc astăzi

Horoscop luni, 6 iulie 2020. Zodia care are parte de noroc astăzi

Zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn au parte de un început de săptămână cu schimbări dintre cele mai surprinzătoare. După-amiază, Luna, care în prima parte a zilei aderă la trei conjuncții, cu Jupiter, Pluto și Saturn, trece în Vărsător, unde formează un aspect armonios minor de sextil cu Marte din Berbec, ceea ce înseamnă că zodiile de Aer și cele de Foc se inspiră unele pe celelalte să acționeze.

Horoscop luni, 6 iulie 2020

Berbec

Nu te lăsa acaparat de detaliile materiale, căci oricum până la finalul zilei vor dispărea din aria de interes. Încearcă să elimini tensiunea pe care ai acumulat-o în ultima vreme.

Taur

Ziua ta pare să fie în alertă, vivace. Va trebui să te deplasezi, dar acest lucru va fi satisfăcător. O discuție cu oameni cu experiență poate dovedi că excesele sunt dăunătoare.

Gemeni

Prieteniile tale se vor evidenția și vor fi un factor important în împlinirea ta. Nu fi dur cu tine, deși ești convins că te va ajuta să mergi mai departe. Fa-ți rezerve!

Rac

Dacă îți respecți principiile, vei avea cea mai bună zi. Echilibrul de viață se află mai mult în înțelegerea ta.

Leu

Nu ai destul timp pentru a te gândi înainte de a fi nevoit să acționezi, așa că alege să nu îți asumi riscul, căci mai ai timp în care poți lua o hotărâre.

Fecioară

Primești un feedback pozitiv din eforturile de luna precedentă. Mai mult, ai și motive de sărbătoare, iar petrecerile te așteaptă la colț.

Balanță

Nu ai prea multă răbdare. Nervozitatea îți ține nivelul de stres înalt și te epuizează. Apelează la ceva ce știi că de regulă te ajută să te relaxezi.

Scorpion

Se deschid ușile în fața ta. Noi prietenii bune sunt la orizont, contracte interesante, dar nu te întreba de ce ești obosit. Îți pierzi singur timpul cu lucruri care te epuizează.

Săgetător

Ieși din rutină! Vei putea trece prin multe sarcini cu energia pe care o ai, dar mai ai de lucrat în continuare la vitalitatea ta, consumând mâncare sănătoasă.

Capricorn

Norocul va fi de partea ta în pașii pe care îi ai de făcut astăzi. Este momentul să iei în considerare investiția financiară și să regândești bugetul.

Vărsător

Credința în propriile idei te face încăpățânat, dar într-un mod corect – acest lucru va reieși din câteva discuții interesante pe care le vei purta astăzi.

Pești

Lasă-te ghidat de intuiție și pune întrebările corecte. Ai putea face câteva schimbări la obiceiurile tale alimentare, pentru a echilibra situația, scăpată de mult de sub control.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI