Horoscop, joi, 30 iulie 2020: zi specială pentru Săgetători

Horoscop, joi, 30 iulie 2020: zi specială pentru Săgetători
Horoscop, joi, 30 iulie 2020: zi specială pentru Săgetători

Mijlocul săptămânii acesteia se deschide pe un fundal armonios format de Lună, aflată pe ultima sută de metri în Scorpion și Saturn retrograd din Capricorn. Zodiile Rac, Scorpion și Pești se descurcă în orice circumstanțe. Semnele Berbec, Leu și Săgetător primesc imboldul necesar pentru a acționa.

Horoscop, joi, 30 iulie 2020

Berbec

Ești nevoit să uiți astăzi de tine și să te concentrezi pe cei din jur. Cineva apropiat îți cere ajutorul sau poate doar un sfat. Spre seară ai parte de un moment de bucurie.

Taur

Nativii zodiei Taur plutesc, căci motorul vieții, dragostea, le dă târcoale. De altfel, astăzi dați dovadă de bunătate și respect în relația cu toți oamenii care vă înconjoară, lucru care nu va rămâne nerăsplătit.

Gemeni

Problemele din viața sentimentală nu vă dau pace. Aveți curajul de a vorbi deschis cu partenerul pentru a ajunge la o cale de mijloc, altminteri situațiile nerezolvate vor duce la ceea ce nu vă doriți.

Rac

Dacă întâmpini dificultăți în a face o alegere sau a lua o decizie, ai putea să întâlnești astăzi pe cineva care să îți ofere informațiile necesare. O singură conversație te-ar putea duce departe.

Leu

O relație este pe cale să se urce la următorul nivel, o prietenie se poate consolida sau, în sfârșit, vei depăși o perioadă de învățare la locul de muncă.

Fecioară

Ai grijă la dorința de a cumpăra continuu și încearcă să te abții când vine vorba despre oportunități romantice. Nu te avânta înainte de a te uita și folosește această zi să verifici ce ți-ai putea dori cu o altă ocazie.

Balanță

Simți că viața ta a intrat într-un borcan cu melancolie și monotonie și vrei să animi situația. Acesta este efectul faptului că în ultima vreme ți-ai neglijat viața socială. Cu cât îi vei da mai multă atenție, cu atât te vei simți altfel.

Scorpion

O nouă zi, o nouă alegere. Chiar dacă trebuie să te miști repede, nu te pripi, căci te afli într-unul dintre acele puncte critice când poate părea că nicio decizie nu pare bună. Fii egoist, de această dată, și gândește-te la tine.

Săgetător

Este posibil să te intersectezi cu oportunități de câștig în prima parte a zilei. Mai târziu, Luna poposește în semnul nașterii tale, lucru care îți dă un imbold de energie și bună dispoziție.

Capricorn

Dacă nu ești implicat într-o relație, astrele arată că ar fi mai bine să fii ponderat și să nu flirtezi cu oricine. Ai răbdare, va veni și persoana pe care o aștepți.

Vărsător

Vrei altă viață, alt loc de muncă, alt anturaj și nu te mulțumește prea tare nici relația de cuplu. Reflectează mult înainte de a lua o hotărâre radicală.

Pești

Efortul depus la locul de muncă din ultima vreme te-a epuizat. Fii mai relaxat și ferește-te de lucrurile și oamenii care te agită și obosesc. În plan sentimental, este nevoie ca de aer de revigorarea relației. Partenerul vrea să știe că este apreciat mai mult și ai face bine să îți îndrepți privirea către el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI