Horoscop. Influențe majore ale Lunii Albastre. Ce se întâmplă cu Berbecul și Leul pe 31 octombrie

Horoscop. Influențe majore ale Lunii Albastre. Ce se întâmplă cu Berbecul și Leul pe 31 octombrie
Astrologii îţi spun cum te influenţează Luna Albastră

Luna Albastră, fenomen prezent o dată la 19 ani, va avea loc, anul acesta, pe 31 octombrie. Desigur, aceasta are influenţe majore asupra noastră iar astrologii explică exact cum ne afectează în funcţie de zodie.

Cum ne afectează Luna Albastră, fenomenul de pe 31 octombrie

Luna Albastră presupune apariţia a două luni plini în aceeaşi lună calendaristică, lucru care se întâmplă o dată la 19 ani. În octombrie, luna plină a putut fi văzută pe data de 1, iar pe 31 va apărea pe cer din nou. Astfel, în noaptea de Halloween, vor avea loc schimbări importante pentru multe dintre zodii. Iată ce spun astrologii despre felul în care ne afectează acest fenomen incredibil!

Horoscop BERBEC

Este timpul să te gândeşti la tot ce ai de rezolvat până la finalul anului. Fie că este vorba de nişte datorii mai vechi sau o schimbare de loc de muncă, acesta este momentul perfect. Nu îl rata!

Horoscop TAUR

Vei deborda de energie, iar asta te va pune pe gânduri. Te hotărăşti să îţi schimbi stilul de viaţă, să fii mai activ, să călătoreşti mai mult, ba chiar să îţi dedici timpul liber unor activităţi în natură. Chiar dacă aceste lucruri nu te caracterizează, te vor ajuta enorm.

Horoscop GEMENI

Luna Albastră îţi aduce multă inspiraţie şi dorinţa de a face mai mult pe partea creativă. Aşadar, nu îţi mai rămâne de făcut decât să te gândeşti la ce îţi place cel mai mult să faci şi să pui în practică. Rezultatul te va uimi.

Horoscop RAC

Deşi nu este o perioadă prea bună din niciun punct de vedere, noaptea de Halloween din acest an îţi poate aduce o mare surpriză. Fii deschis la nou! Doar aşa vei reintra pe făgaşul normal al lucrurilor.

Horoscop LEU

Pentru tine, Luna Albastră aduce multă nelinişte, dar şi gânduri legate de viitor. Simţi că nu ai făcut chiar tot ce se putea pentru a-ţi fi bine, aşa că iei decizii importante.

Horoscop FECIOARĂ

Este noaptea schimbărilor pe plan sentimental. Fie că îţi găseşti jumătatea sau alegi să închei o relaţie care nu mai merge, este important să te gândeşti că decizia pe care o vei lua de Halloween este una binevenită.

Luna Albastră, fenomenul care are loc o dată la 19 ani

Luna Albastră, fenomenul care are loc o dată la 19 ani

Horoscop BALANŢĂ

Simţi că eşti epuizat şi ai nevoie să îţi încarci bateriile. Uită de probleme, închide telefonul şi relaxează-te! Urmează o perioadă grea la locul de muncă, aşa că ai nevoie de energie.

Horoscop SCORPION

Ai nevoie de aventură, de nou, de special. Aşadar, gândeşte-te la o reuniune virtuală cu persoane la care nu te-ai mai gândit de ceva vreme . Cine ştie?! Poate vei fi surprins de modul în care va evolua totul.

Horoscop SĂGETĂTOR

Este timpul pentru o vacanţă. Dar una în care să pleci singur! Pregăteşte bagajele, urcă-te în maşină şi mergi într-un loc în care visezi de ceva vreme să ajungi.

Horoscop CAPRICORN

După o perioadă aglomerată la locul de muncă, e clar! Ai nevoie de relaxare şi linişte. Citeşte o carte, dormi, uită-te la un serial. Sunt lucruri pe care nu le-ai mai făcut de ceva timp, aşa-i?

Horoscop VĂRSĂTOR

Eşti plin de energie, aşa că faptul că nu poţi petrece sărbătoarea de Halloween ca în alţi ani nu îţi convine deloc. Nu îţi rămâne decât să te costumezi şi să pui la cale o petrecere virtuală.

Horoscop PEŞTI

Este perioada perfectă pentru schimbări pe plan profesional. Aşadar, nu mai sta pe gânduri şi fă pasul cel mare, cu siguranţă nu vei regrea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI