Horoscop februarie 2021. Care sunt cele mai norocoase zile, când e bine să faci achiziții și să închei afaceri

Horoscop februarie 2021. Care sunt cele mai norocoase zile, când e bine să faci achiziții și să închei afaceri
Horoscop februarie 2021: zilele norocoase ale lunii

Luna februarie este specială din punct de vedere astral. În data de 1 februarie Venus a intrat în semnul Vărsătorului, unde va sta până în 25 ale lunii. Tranzitul ne împinge către schimbări în relațiile noastre, mai multă introspecție, dar și mai mult curaj în gânduri ori în acțiuni. Află care sunt și zilele norocoase din acest interval pentru a face achiziții sau afaceri.

Horoscop. Zilele cu noroc ale lunii februarie 2021

Astrologia vedică este una dintre cele mai vechi modalități de previziune astrală din lume, aducând numeroase surse de inspirație pentru a lua deciziile cele mai bune la momentul oportun. Pentru fiecare individ, în funcție de harta personală, există un timp indicat pentru a se căsători, pentru a face o operație, a concepe un copil, a face analize, a întemeia o afacere sau pentru a face achiziții mari. În general, calendarul hindus ne indică datele favorabile pentru diferite evenimente din viața noastră, iar pentru luna în curs sunt următoarele.

Nu sunt recomandate zilele din această lună pentru a se oficia căsătorii fiindcă se consideră că se face o legătură karmică între cei doi parteneri, efect ce va trece. Prin urmare, precum legătura karmică, așa se va întâmpla și cu mariajul. Datele de 4, 5, 22, 24, 25 sau 26 ale lunii sunt potrivite pentru a achiziționa un bun. În alte zile există predispoziția încă de la început spre pierdere.

În ceea ce privește înființarea unei afaceri, aspectele din luna februarie nu încurajează acest lucru, dar îi sfătuiesc pe cei care se gândesc la un nou proiect să își organizeze planurile și să se informeze bine înainte de a face acest pas. Totuși, dacă ați luat la cunoștință acest aspect și vreți să începeți ceva nou, datele de 14, 18, 19, 25, 27 sau 28 februarie pot fi de bun augur.

Trebuie să eviți operațiile, nașterile prin cezariană sau orice tip de analize. Luna Plină crește riscul de dureri 

Astrologii au dezvăluit ce ar trebui să evităm în anumite zile ale lunii. Este vorba despre operații, nașteri prin cezariană sau orice tip de analize, în perioada 25-28 februarie, deoarece Luna Plină crește riscul de dureri, inflamație sau presiune mentală. În acest timp pot fi luate decizii mai bune. Oricum, cu cât mai puțină expunere la acest fenomen de Lună Plină, cu atât mai bine, potrivit Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI