Horoscop 2021. Ce zodii vor avea un an de groază: va fi oribil de la 1 ianuarie

Horoscop 2021. Ce zodii vor avea un an de groază: va fi oribil de la 1 ianuarie
Horoscopul zodiilor cu mare ghinion în 2021. Află şi tu ce îţi rezervă astrele!

Astrologii au realizat horoscopul pentru anul 2021 şi au aflat ce zodii vor avea un an de groază. Aceştia sunt nativii pentru care va fi oribil de la 1 ianuarie.

Horoscop 2021. Zodiile care vor avea un an de groază

Noul an se anunţă, din păcate, unul de groază pentru unii dintre nativi. Astrologii au aflat care sunt zodiile mai puţin norocoase începând cu 1 ianuarie. Nu-i nimic, doar aşa vei învăţa să vezi mereu partea plină a paharului. Iată ce îţi rezervă astrele conform horoscopului 2021!

Horoscop FECIOARĂ

Odată cu schimbările importante din viaţa ta vor apărea şi suişurile şi coborâşurile. În carieră, lucrurile nu se anunţă deloc unele pozitive. Vei rămâne în urmă cu multe proiecte şi abia după jumătatea anului 2021 vei reuşi să te aduni. De asemenea, astrologii te avertizează să ai grijă cu partea financiară. Vei fi tentat să cheltuieşti mai mult decât ai, însă este indicat să te abţii. Nu se anunţă nici măriri salariale, nici promovări!

Nici cu sănătatea sau viaţa de cuplu nu vei sta extraordinar. Apar probleme încă din primele luni, iar asta te va afecta mai mult decât ţi-ai fi închipuit vreodată.

Horoscop BERBEC

Cuvântul primelor luni din 2021 este “ghinion”. Da, ai citit bine! Faci parte din categoria nativilor care vor avea un an oribil. Din punct de vedere financiar este foarte posibil să pierzi o sumă importantă de bani, fie că este o investiţie într-o afacere care nu va merge, un joc de noroc sau un împrumut.

Nici la serviciu nu vei fi în cea mai bună formă a ta. Nu reuşeşti să te concentrezi, iar rezultatele bune se lasă aşteptate. Din această cauză, vei fi nevoit să munceşti mai mult decât de obicei, lucru care va fi observat şi de cei din famile. Aceştia îţi vor reproşa imediat lipsa de atenţie, dar vor încerca să te aducă pe drumul cel bun.

Horoscop 2021 RAC

Nici pentru tine veştile nu sunt prea bune, spun astrologii. Deşi sperai ca 2021 să fie unul extraordinar, se pare că astrele au alte planuri în ceea ce te priveşte. În prima jumătate a anului, vor avea loc dispute fără precedent cu partenerul de viaţă, iar asta te dă complet peste cap. Important e să găsiţi o cale de mijloc pentru a vă rezolva problemele din viaţa amoroasă.

Din luna iulie, însă, vei avea parte de o altă perioadă grea. Sănătatea îţi va fi pusă în pericol, însă cu multă răbdare şi încredere vei reuşi să treci cu bine peste aceste neplăceri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI