Horoscop duminică, 31 octombrie. Zodia care este cuprinsă de o stare de nervozitate. Riscă să facă cheltuieli mari pe fond emoțional

Horoscop duminică, 31 octombrie. Zodia care este cuprinsă de o stare de nervozitate. Riscă să facă cheltuieli mari pe fond emoțional

Ne aflăm în continuare sub auspiciile unui careu între Soare și Saturn, aspect care ne poate aduce limitări și restricții, dar și o stare generală de oboseală, în ciuda puterii interioare pe care simțim că o avem. Pe de altă parte, Luna traversează zodia Fecioară și ne susține simțul practic și analitic, oferindu-ne răbdarea necesară să trecem peste provocări.

Horoscop zilnic 31 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Oricât de mult ți-ai dori să ieși la distracție, astăzi vei simți că ceva te blochează și nu este deloc exclus să fie vorba chiar de starea de sănătate, poate de o indigestie sau poate de oboseala acumulată. Poți să-ți faci programul pentru săptămâna viitoare, dar evită să și muncești astăzi pentru a nu te suprasolicita. În plus, este duminică, deci nu da curs tendinței pe care o simți.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi s-ar putea să nu te lași prea ușor înduplecat de rugămințile copiilor sau persoanei iubite, ba chiar să faci un efort de a te menține pe poziții în cazul în care aceștia ți-au greșit. Vei da dovadă de multă răceală în relația cu partenerul de viață sau, în alte cazuri, va fi vorba de o atitudine foarte matură și rezervată în fața manifestărilor sentimentale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi s-ar putea să porți niște discuții importante cu familia legate de acte de casă, de chestiuni administrative sau chiar legate de bunuri de patrimoniu. Oricum, preocupările tale par îndreptaet către casă și familie. Nu te vei simți în apele tale sau poate este vorba de o stare generală de oboseală, de surmenaj psihic și de aceea ar fi ideal să te odihnești.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este o zi în care comunicarea cu ceilalți este mai rigidă și asta pentru că nu vei simți să-ți împărtpșești toate trăirile sentimentale sau nu vei dori să-ți exprimi emoțiile în fața oricui. S-ar putea să fii mai tentat să înveți ceva, să citești sau să te dedici unei activități intelectuale care-ți ține mintea ocupată. Oricât ți-ai dori să ieși la plimbare, să te vezi cu cei dragi, să te dedici unor activități distractive, planurile tale vor fi blocate de ceilalți.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Starea generală nu este deloc bună. Te poți simți obosit, enervat de cei din jur, blocat în manifestări și energia ta este foarte scăzută. Încearcă să te odihnești mai mult și dă dovadă de mai multă maturitate emoțională. Evită să faci cheltuieli, chiar dacă sunt pentru casă și familie, pentru pentru că ai tendința de a cheltui pe fond emoțional. Este o zi mai degrabă favorabilă calculelor și orânduielilor financiare.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin zodia ta și îți oferă echilibru emoțional, simț practic și analitic și o stare generală de calm, mai corect spus, de răbdare. S-ar putea să ai senzația că nu ești auzit de ceilalți, că orice spui nu ești luat în seamă sau să ți se reproșeze că ești prea sobru și rigid în exprimare, chiar rece. Este o zi foarte bună să iei decizii sau să găsești soluții la nevoile tale, deși unele dintre ideile tale nu vor putea fi puse în practică imediat.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ar trebui să fii mai responsabil cu banii și să nu cheltuiești dacă nu este neapărat necesar. De altfel, s-ar putea să nici nu-ți permiți să faci unele cheltuieli pe care ți le-ai dori din diferite considerente. Pe de altă parte, este o zi bună pentru odihnă și pentru meditație, pentru introspecție și activități relaxante.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Deși Marte tocmai a intrat în zodia ta, Soarele, aflat și el în zodia ta, va face careu cu Saturn, deci nu te aștepta ca astăzi să debordezi de energie și să ai prera mult chef de viață. S-ar putea ca prietenii să-ți propună o ieșire, însă să nu fii prea entuziast de propunere sau să ieși doar dacă știi că ai ceva de câștigat. Evită tensiunile cu familia și nu te impune în fața celor dragi.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Azi vei fi destul de prudent în manifestările publice și nu vei dori să ieși în evidență prin nimic. Vei aplana tensiunile cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta și vei prefera să stai retras, să te liniștești, să te odihnești. Fii atent la persoanele care te iscodesc și încearcă să-ți afle secretele și acțiunile din spatele cortinei.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi vei fi foarte reticent la propunerile altora, la invitații și contexte care au legătură cu banii. Evită să te lași atras de prieteni în fel și fel de situații care presupun cheltuieli. Pe de altă parte, s-ar putea să fii neîncrezător în opiniile altora, în ideile și filozofiile lor de viață. Este o zi bună pentru nativii care vor să se documenteze în anumite privințe.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea ca astăzi să stai de vorbă cu niște persoane importante, fie prin funcție, fie prin autoritatea pe care o au în viața ta, și să aduceți în discuție contexte financiare, bunuri materiale, partaje, litigii, credite, împrumuturi. Azi ai mai multă grijă la imaginea ta. S-ar putea ca niște situații ascunse, niște dedesupturi să iasă la suprafață.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și nevoia ta de a fi alături de partener crește, însă vei fi destul de rezervat în manifestări și mai degrabă vei căuta motivele care v-au adus împreună și vei analiza ce anume vă leagă, care sunt idealurile și aspirațiile voastre. S-ar putea să te simți mai obosit decât de obicei și să-ți dorești să reflectezi la ceea ce trăiești în prezent decât să stai cu cineva în preajmă.

Horoscopul zilei de 31 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI