Horoscop duminică, 24 octombrie. Zodia care va fi nevoită să facă o cheltuială uriaşă. Îşi va pierde toate economiile

Horoscop duminică, 24 octombrie. Zodia care va fi nevoită să facă o cheltuială uriaşă. Îşi va pierde toate economiile
Horoscop 24 octombrie

Luna traversează astăzi zodia Gemeni și ne stimulează nevoia de dialog, de a ne împărtăși ideile. Este mai ușor astăzi să exprimăm ceea ce gândim și suntem mai dornici de plimbări, așa că putem profita de acest tranzit pentru a ieși în natură sau pentru a face o vizită celor dragi.

Horoscop zilnic 24 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este o zi bună pentru a obține de la ceilalți ceva fără a depune foarte mult efort, pentru a discuta probleme mai delicate, însă va trebui să te aștepți și la unele animozități, mai ales dacă este vorba de principiile tale versus principiile lor. Evită bârfele! Pe de altă parte, profită că este duminică și ieși cu prietenii, puțină mișcare este chiar recomandată pentru tine.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ziua de astăzi te poate stimula să faci unele cheltuieli mai mari, chiar ușor nejustificate, așa că ar fi de preferat să-ți calculezi atent bugetul și să nu te lași dus de val. Dacă vrei să ieși la cumpărături, ia o sumă de bani fixă, pentru că altfel te vei lăsa foarte ușor atras în capcana ofertelor.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna îți tranzitează zodia și te poate stimula la dialog, te poate face extrem de sociabil, dar și neatent la ceea ce spui. Ești mai curios decât de obicei, dar și mai haotic în gândire, fiind vorba mai ales de ceea ce analizezi vizavi de relațiile tale. Sunt posibile nemulțumiri pe fondul unei instabilități care vine din partea partenerului. De preferat ar fi să nu iei acum decizii importante.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să treci prin multe îndoieli sufletești, să-ți pui multe întrebări legate de trecut și să te simți copleșit de amintiri și frământări. Este foarte probabil să-ți lipsească concentrarea, să te simți mai agitat pe interior și, implicit, mai obosit. Ar fi de preferat să te odihnești mai mult și să eviți activitățile care te indispun sau te solicită.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Este o zi care îți poate conduce pașii spre cercurile de prieteni, însă pe de o parte te vei simți cu cei apropiați și chiar te vei bucura să intri în anturaje noi, să cunoști alte persoane, iar pe de altă parte te vei simți străin de anumite grupuri și vei dori să stai cât mai departe de acestea. Evită să te lași atras de bârfe și să intri în astfel de discuții.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi te vei preocupa de cum te văd alții și s-ar putea să apară fel și fel de contexte care-ți pun la îndoială reputația și-ți pătează imaginea. Unii nativi își fac planuri și strategii despre cum să-ți atingă un scop pe care-l au, însă trebuie să aibă grijă la faptul că pot scăpa din vedere detalii semnificative acum.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ziua aceasta îți va aduce multe informații din toate părțile, multe păreri, opinii și discuții principiale și, implicit, poți percepe totul ca fiind destabilizant în jurul tău. Nu lua decizii importante pentru că oricât ai analiza, ceva s-ar putea să-ți scape. Unii nativi își pot schimba impresia despre anumite persoane sau contexte sociale, situații pe care le trăiesc.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Situațiile financiare cu care te confrunți nu sunt deloc pe placul tău și-ți trezesc unele stări de agitație. S-ar putea să fii nevoit să faci niște cheltuieli mai mari decât te-ai fi așteptat sau să trebuiască să apelezi la un fond de economii pentru a rezolva o problemă. Și în cuplu situația se poate complica și pot apărea tensiuni cu partenerul.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna traversează sectorul relațiilor tale și va aduce o notă de stres, de irascibilitate și instabilitate. Deși sunt create toate premisele unor tensiuni cu partenerul de viață, nu sunt excluse șansele unei împăcări și căderii la un acord comun, dar va fi greu și va fi nevoie de efort, dar mai ales de echilibru între tine și ceilalți, între dorințele tale și nevoile partenerului.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ar trebui să iei în calcul că este duminică și să te odihnești mai mult. Tendința ta va fi să muncești, să termini niște activități amânate și chiar dacă vei avea spor, nu le vei face nici pe departe cu plăcere. Decât să te enervezi și să te obosești, ami bine alege să te relaxezi și să-ți încarci bateriile.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul iubirii tale, însă face opoziție chiar cu Venus, planeta iubirii, aspect care s-ar putea să aducă multă instabilitate și nesiguranță în plan sentimental, mai ales dacă ești într-o relație nou începută. În cuplu, ai putea profita de context pentru a te apropia mai mult de nevoile persoanei iubite, pentru a vă dedica unor activități distractive comune. Dacă ai copii, petrece timp cu aceștia mai mult.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Resimți din plin nevoia de a te înțelege pe tine, de a-ți înțelege trăirile interioare și emoțiile. Pe fondul acestui dezechilibru s-ar putea să ai nevoie să stai alături de cei dragi, dar evită să intri în conflicte cu părinții. Activitățile gospodărești se cer făcute, însă nu vei avea tragere de inimă și nici prea mare spor în desfășurarea lor.

Horoscopul zilei de 24 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI