Horoscop 24 februarie 2021. Zodia care câștigă bani chiar azi, de Dragobete

Horoscop 24 februarie 2021. Zodia care câștigă bani chiar azi, de Dragobete
Horoscop 24 februarie 2021

Luna din Rac a făcut marți un trigon armonios cu Neptun din Pești, ceea ce înseamnă că zodiile Rac, Scorpion și Pești au visat cu ochii deschiși, acțiune care va continua și astăzi, 24 februarie 2021, motiv numai bun de a face asta, fiind și Dragobete. În schimb, s-ar putea să se amăgească singure în anumite contexte. Ce se aude despre bani?

Horoscop 24 februarie 2021

Culorile norocoase ale zilei sunt verde deschis și bej, iar numerele care vă pot aduce bine sunt 3, 15, 19, 23, 27 și 39.

Berbec

Astăzi poți avea curajul de a face unele lucruri de care în trecut te temeai. Accentul cade pe casa carierei, sferă în care iei atitudine.

Taur

Dacă o schimbare legată de locul de muncă nu te avantajează, înseamnă că este momentul să vezi noile opțiuni pe care ți le poate pune pe tavă destinul. Privește atent în jur.

Gemeni

Dacă te gândești să urmezi un curs ori să faci o schimbare pe care nu vrei să o expui celor din jur, acum este momentul oportun.

Rac

Este perioada în care faci lucruri seriose. Te ocupi cu interes până și de lucrurile de țin de gospodărie, ai un plan de a face schimbări în carieră, de a alege o nouă traiectorie în ceea ce privește comunicarea cu familie și poate chiar de a face un curs.

Leu

Anumite persoane pot fi mai încăpățânate decât credeai, ceea ce îți scade din nivelul de energie pozitivă. Poți fi un pic dezamăgit, dar pe de altă parte trebuie să încerci să vezi și motivele din spatele a ceea ce se petrece.

Fecioară

Simți o presiune din partea celor din jur. Ai impresia că au așteptări mari de la tine și că nu poți eșua. Astăzi e un moment bun să te detașezi și să înveți că o greșeală vine la pachet cu o morală ce îți va servi pe viitor.

Balanță

Casa resurselor venite de la cei din jur se activează, ceea ce înseamnă că a venit momentul perfect să începi să creezi ceea ce aveai în plan.

Scorpion

Se apropie un moment decisiv, dar mult așteptat de tine. E posibilă o mutare cu partenerul sau poate doar o schimbare în casă, cert este că va fi o noutate în viața ta. Nu uita că deciziile se iau împreună cu cel cu care împarți binele.

Citește continuarea pe Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI