Horoscop dragoste 2021. Zodiile care au cele mai multe defecte în cazul bărbaților

Horoscop dragoste 2021. Zodiile care au cele mai multe defecte în cazul bărbaților
Horoscop dragoste 2021. Defectele bărbaților în funcție de zodie

Specialiștii vin cu detalii despre defectele bărbaților în funcție de zodia lor. Află dacă partenerul tău se regăsește în previziunile astrologilor și dacă semnul sub care s-a născut îl conduce?

Horoscop dragoste 2021. Defecte în funcție de zodie

Berbec – Încrederea acestuia se poate întoarce de multe ori împotriva sa, lucru care l-ar putea fae să-și piardă cumpătul foarte ușor. Totul e intens la el și acționează mai mult impulsiv decât rațional. Încrederea în sine poate fi cateodată atât de puternică încât va fi considerată agresivă.

Taur – Taurul e blând și amabil, dar intervin anumite obstacole în ceea ce-l privesc. Își arată selectiv sentimentele față de o persoană și se simte confortabil doar în prezența unora. Se atașează foarte mult de persoana iubită și este descurajat de o femeie independentă.

Gemeni – Tinde să fie instabil și indecis deseori, lucru care îl enervează pe cel care îl iubește. Îi e greu să se hotărască din cauza naturii spontane. Are multă energie și nu știe să și-o managerieze cum trebuie.

Rac – Se confruntă de câteva ori cu schimbări bruște de dispoziție. E foarte sensibil și poate provoca o mulțime de probleme care îi pot strica în fapt viața. Poate fi deseori instabil emoțional.

Leu – De multe ori poate fi o divă. Mereu în centrul atenției, poate uneori și îngâmfat în fața partenerei, orgolios și centrat pe nevoile lui decât pe ale altora. Unii au probleme în ceea ce privește adaptarea comportamentului.

Fecioară – Este foarte greu de mulțumit și e foarte critic cu el însuși, dar și cu cei din jur. Încearcă mereu să analizeze defectele partenerei și nu e niciodată în acord cu un moment ce pare fericit. Încearcă din răsputeri să nu greșească.

Balanță – Nu îi place să ia decizii, iar dacă ceva devine rău sau greu…e primul care fuge. Preferă să nu se ocupe de probleme, ci să își ia jucăriile și să plece. De asemenea, are tendința de a-și ascunde sentimentele.

Scorpion – Se confruntă cu lipsa de încredere, asimilează totul la un nivel foarte profund și de aceea când este rănit își revine foarte greu. Tinde să nu aibă încredere în oameni și poate deveni extrem de gelos.

Săgetător – Are tendința de a minți, nu îi place să aștepte și vrea satisfacție imediată. E fermecător până când vorbele lui pot crea probleme grave. Îi place să flirteze, lucru care indică faptul că e predispus la infidelitate.

Capricorn – Poate să fie obsedat de control. Vrea să aibă mereu dreptate și asta poate părea un semn de aroganță pentru persoana de lângă. Este foarte încăpățânat și are adesea dubii cu privire la persoana cu care este.

Vărsător – Are tendința de a fi indiferent pentru că nu-i place să se simtă blocat într-o relație. Îi e greu să afișeze sentimentele adevărate, lucru care înseamnă de partea cealaltă a baricadei o lipsă de interes. Nu este deloc flexibil și are așteptări mari.

Pești – Poate să demonstreze o sensibilitate ieșită din comun. Îi e greu să aibă încredere în el și dispoziția lui poate varia deseori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI