Horoscop 9 martie. Zi grea pentru o zodie, azi trebuie să ia cele mai importante decizii

Horoscop 9 martie. Zi grea pentru o zodie, azi trebuie să ia cele mai importante decizii
Horoscop 9 martie 2021: zi grea pentru o zodie

Luna din Capricorn a aderat la două aspecte armonioase de sextil cu Venus și Neptun din Pești, ceea ce înseamnă că zodiile Rac, Scorpion și Pești, dar și Taur, Fecioară și Capricorn sunt răsfățatele zodiacului. Previziunile astrelor pentru ziua de 9 martie.

Horoscopul pentru ziua de marți, 9 martie 2021

Nativii semnului Rac trebuie să se bazeze pe aptitudinile lor pentru a lua decizii importante. Se anunță noi oportunități pentru ei. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și mov, iar numerele care aduc bine sunt 2, 14, 25, 33 și 55.

Berbec

Ai mult spor în toate activitățile pe care le faci. Te organizezi mai bine ca niciodată și ții cont de priorități. Ai grijă la sănătate.

Taur

Nu lăsa micile neplăceri să te dezechilibreze. Poți avea câștiguri de unde nici nu te aștepți. Fă-ți timp pentru tine!

Gemeni

Astăzi ești pus în fața unei situații cu două tăișuri. Poate că e momentul să mergi înainte ori să te întorci pe un drum pe care ai fost deja. Decizia îți aparține.

Rac

Trebuie să iei decizii importante astăzi. Există posibilitatea să primești semne că o nouă oportunitate va veni curând spre tine.

Leu

Ești într-o formă foarte bună. Încearcă însă să depui efort fără a te gândi din start la rezultate rapide. Urmează o perioadă de stres, în care trebuie să-ți calculezi pașii și banii. 

Fecioară

Poți începe să legi legături puternice cu persoane din jurul tău, lucru care îți dă o stare de bine. Nu uita, în schimb, nici de cei care ți-au adus un zâmbet până acum. Dă un telefon acasă, la familie. Mereu e binevenit.

Balanță

Te simți constrâns de așteptările prea mari a unor oameni care te înconjoară. În realitate, ai nevoie de un pic de odihnă și de liniște sau de timp pentru a-ți desfășura activitățile preferate.

Scorpion

Detaliile sunt cele care nu te lasă să mergi mai departe, să faci schimbarea visată. Ai multe pe cap și în același timp nu ai vreme să gândești modificarea pe care vrei să o faci. Dă-ți timp, nu te impacienta.

Săgetător

Energia din jur te stimulează și te ajută să faci mai multe activități decât de obicei. Debordezi astăzi de empatie, lucru pentru care vei primi apreciere.

Citește continuarea pe Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI