Horoscop 20 noiembrie 2020. Zodia care dă lovitura astăzi

Horoscop 20 noiembrie 2020. Zodia care dă lovitura astăzi
CE anunta horoscopul zilei de 20 noiembrie

Horoscopul zilei de vineri, 20 noiembrie 2020 pentru fiecare zodie în parte. Însă mai întâi trebuie să amintim numerele norocoase ale zilei. Ele sunt: 3, 4, 35 și 45. De asemenea, culorile benefice ale zilei sunt: portocaliu, alb și mov, așadar, țineți cont de ele.

Horoscop vineri 20 noiembrie pentru fiecare zodie

Berbec

Pentru Berbeci este indicat să nu mai piardă timpul și să se exprime cu voce tare în ce privește dorințele pe care le au și pe care le-au tot amânat din diverse motive. Să nu uite că cel mai important este cum cer ei, nu neapărat ce anume cer.

Taur

Pentru Tauri, sunt bune anumite schimbări, iar anumite șocuri fac parte din viață și pot să îi facă să se aprecieze mai mult. Ei trebuie să știe că fiecare sfârșit aduce un nou început, o nouă șansă de a evolua. Să profite de oportunitatea lor și să nu o lase să treacă.

Gemeni

Marte îi face mai puternici pe Gemeni decât credeau inițial că sunt, iar asta poate să se resimtă la nivelul relațiilor cu cei dragi. Dacă arată că nu le pasă, asta nu înseamnă că trebuie să schimbe mentalitatea cuiva sau să încerce să impună anumite idei.

Rac

Racii trebuie să știe că anumite decizii trebuie luate împreună cu partenerul lor de viață și că nu mai pot să aștepte. Deja s-a întârziat foarte mult, iar Racii riscă să piardă și timpul, dar poate și banii.

Leu

Pentru Lei este un moment bun să iasă în față prin muncă și eforturi depuse, și chiar dacă nu toată lumea poate să le recunoască meritele, în mod cert toți observă și unii chiar îi invidiază.

Fecioară

Cu toate că relația cu cei mai tineri din familie nu se desfășoară chiar în mod ideal, Fecioarele trebuie să înțeleagă că e un timp mai ciudat, iar situațiile sunt extrem de delicate chiar și pentru ele.

Balanță

Balanțele pot vedea o oportunitate acolo unde alți oameni văd doar un eșec. Trebuie să deschidă larg ochii și să privească lucrurile strategic, iar soluțiile vor apărea. Citește mai departe pe Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI