22 dec. 2023 | 09:06

Horoscop de Crăciun. Zodiile care vor avea cele mai fericite sărbători de iarnă

Horoscop
Horoscop de Crăciun. Zodiile care vor avea cele mai fericite sărbători de iarnă
Cea mai fericită zodie de Crăciun

Această perioadă festivă se anunță a fi una excepțională pentru toate zodiile, datorită aspectului astrologic pozitiv al armoniosului trinom între Soare și Jupiter. Cu toate că aceste evenimente celeste vor aduce beneficii tuturor semnelor, află cum va petrece sărbătorile de Crăciun fiecare zodie!

Zodiile care se vor bucura la maximum de sărbătorile de iarnă

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Sunt șanse mari ca o relație pasională din trecut să se stabilizeze și să se consolideze în aceste zile pentru nativii zodiei Berbec Pe lângă aspectul sentimental favorabil, această perioadă se anunță excelentă și în ceea ce privește aspectele financiare și materiale.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Pentru Tauri, aceste zile vor fi excepționale, poate cele mai bune, având în vedere că Jupiter tranzitează în semnul lor și formează un aspect excelent cu Soarele. Crăciunul va fi foarte fericit, cu dorințe care se vor împlini în mare măsură prin efort personal.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Perioada sărbătorilor este perfectă pentru călătorii alături de partener sau pentru consolidarea relațiilor de dragoste aflate în perioada de test. De asemenea, există posibilitatea ca Gemenii să cunoască o persoană specială în timpul unei călătorii, care ar putea deveni un partener în viitor.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun se unesc pentru a aduce fericire și împlinirea multor dorințe pentru nativii zodiei Rac, în special în domenii precum viața personlă, sentimentală și prietenia. Se preconizează apariția unor noi prietenii care vor aduce fericire emoțională și susținere materială.

CITEȘTE ȘI: Cele mai norocoase zodii de Crăciun 2023. Se bucură de multă iubire și succes financiar

Zodia căreia îi va merge bine pe toate planurile

Leu (23 iulie – 22 august)
Influența planetelor precum Mercur, Marte și Venus, aliniate cu Leul, aduce energii excelente atât în plan material, cât și emoțional pentru cei născuți sub acest semn.

Aceasta promite realizarea viselor și un ajutor considerabil din partea norocului. Astfel, nativii acestei zodii se vor bucura de privilegii uriașe în perioada sărbătorilor, putându-se considera printre cei mai norocoși.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Horoscopul indică faptul că această perioadă de Crăciun va fi potrivită pentru nativii acestei zodii, astfel că ei se vor putea concentra pe familie, pe cei dragi, partener și prietenii apropiați. De asemenea, poziția lui Jupiter în a noua casă sugerează că acestă perioadă este ideală pentru călătorii și inițierea unei povești romantice.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Această perioadă se anunță propice pentru cultivarea relațiilor, extinderea cunoștințelor și distracția în cadrul unor evenimente sociale, precum petreceri și adunări cu prietenii.

Din punct de vedere personal, aceste sărbători promit să fie deosebit de fericite și pline de oportunități.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 22 decembrie 2023. Zodia care are noroc în ultima zi de muncă dinaintea Crăciunului

Zodia predispusă la cheltuieli mari în perioada Crăciunului

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Perioada dintre Crăciun și Anul Nou se anunță extrem de pozitivă pentru Scorpioni. Acest moment este potrivit pentru călătorii, poate chiar pentru a sărbători în străinătate, și se anticipează vești bune în ceea ce privește cariera sau finanțele, atingând chiar și obiective preconizate anterior.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aceste zile sunt propice pentru iubire și plăceri, fie în întâlniri efemere, fie în consolidarea relațiilor existente. În plus, norocul continuă să fie de partea Săgetătorilor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

În săptămânile următoare, Capricornii vor avea mai multe oportunități să se dedice activităților dorite. Cu toate acestea, este posibil să se confrunte și cu unele piedici în viața lor sentimentală.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Aceste sărbători de Crăciun vor fi perfecte pentru a le petrece alături de familie și de cei dragi, inclusiv prieteni apropiați. Cu toate acestea, este esențial să fiți prudenți cu cheltuielile, deoarece Saturn guvernează finanțele nativilor zodiei Vărsător și un consum excesiv ar putea avea consecințe negative.

Pești (19 februarie – 20 martie)

În ciuda influenței lui Saturn asupra acestui semn, excelentul trinom dintre Soare și Jupiter va contrabalansa în mare măsură influențele adverse ale acestui planet. Acest lucru le va permite nativilor Pesti să trăiască aspectul spiritual al acestor sărbători mai profund și să consolideze relațiile cu familia și prietenii, aducând bucurie și armonie.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Rețeta Jasmilei pentru ciocolata Dubai. Care este marele secret
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Cod Rutier 2024. Închisoare 7 ani. E strict interzis când te oprește Poliția în trafic
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE PREZIDENȚIALE din SUA! CINE VA FI PREȘEDINTE
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro