Horoscop. Cum sărută bărbații în funcție de zodie. Ei sunt cei mai pricepuți

Horoscop. Cum sărută bărbații în funcție de zodie. Ei sunt cei mai pricepuți
Afla cum saruta barbatii in functie de zodie

Despre sărut, se spune că poate fi scânteia unei noi relații. Stilul de sărut al unui bărbat depinde de întreaga atracție, așadar, este important să întâlnești pe cineva care să te facă să uiți de griji. Care sunt secretele fiecărei zodii.

Cum sărută bărbații în funcție de zodie. Ei sunt cei mai pricepuți

Berbec

Bărbații Berbeci sunt pasionali şi plini de încredere, aşa că femeile se pot aștepta la un sărut care le va uimi. Motto-ul lor în viaţă este „totul sau nimic֧“, iar asta înseamnă că acordă importanţă sărutului şi vor face tot posibilul să le cucerească din prima.

Taur

Bărbații Taur sunt senzoriali, direcți și seducători, așadar femeile se pot bucura de un sărut care le va tăia complet respirația. Nu le place să se grăbească, așa că vor savura fiecare moment cu ele. Dar și fiecare sărut, fiecare atingere, fiecare mângâiere.

Gemeni

Bărbații Gemeni nu se grăbesc să sărute o femeie, pentru că la ei totul se întâmplă mai mult la nivel mental. Ei pun foarte mult preț pe cuvinte și preferă oricând o conversație inteligentă. Devin destul de agitați când se apropie momentul și este posibil să dea greș la prima încercare.

Rac

Bărbații Raci sunt niște romantici incurabili și au nevoie de preludiu chiar și atunci când este vorba despre sărut. Le vor îmbrățișa ușor pe fete, le va mângâia pe corp și își vor plimba prin părul lor. Este posibil ca acestea să se îndrăgostească de ei.

Leu

Bărbații Leu nu stau prea mult pe gânduri, așa că fetele trebuie să se aștepte să fie sărutate brusc, dar pasional. Lor nu le plac declarațiile siropoase și nici nu vor apela la tot felul de trucuri pentru a le impresiona.

Fecioară

Despre bărbații Fecioară se spune că ei sărută cel mai bine dintre toate semnele zodiacale. Pentru ei, totul trebuie să fie perfect, de la durata sărutului și până la tehnică. Nu le place să se sărute ore în șir, dar nici nu se rezumă la câteva săruturi scurte, fără senzualitate.

Balanţă

Bărbații Balanță sunt adevărați cuceritori, au o sexualitate puternică, iar sărutul este punctul lor forte. Fetele se pot aștepta la o experiență care le va tăia respirația.

Scorpion

Bărbații Scorpion sunt foarte pasionali, așadar sunt adepții unui sărut lung și profund. Pe fete le vor face să-și piardă mințile și să-și dorească mai mult.

Săgetător

Bărbații Săgetători sărută exploziv. Ei sărută atunci când te aștepți mai puțin și nu se grăbesc să își dezlipească buzele prea ușor. Un sărut care te poate îndrăgosti.

Capricorn

Bărbații Capricorn sărută clasic, ca în filmele de dragoste, însă cu siguranță vor răscoli niște sentimente. Capricornii se dezlănțuie apoi când au intimitate.

Vărsător

Sărutul Bărbaților Vărsător le poate lăsa pe fete fără aer, la propriu. Ei sunt energici, plini de pasiune și dorință.

Peşti

Bărbații Pești sunt romantici, sezuali, pasionali, așa că fetele trebuie să se aștepte la un sărut demn de filmele de dragoste. Ei fac declarații de dragoste înainte să sărute o fată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI