Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii. Nativii ăștia bat pe oricine, oricând

Cele mai agresive zodii

Agresivitatea zodiillor este aprinsă din diverse motive, ele se manifestă diferit. Iată care sunt cele mai violente zodii și ce anunță acest horoscop.

Horoscop. Ele sunt cele mai violente zodii

Berbec

Guvernat de Marte, Zeul Războiului, Berbecul este printre cele mai agresive semne. Este impulsiv, întâi lovește, iara poi cre explicații. E aprig la mânie, dar se calmează repede și nu poartă ranchiună. Mișcarea fizică îl ajută să se calmeze. Este gelos și agresiv în relația de cuplu, considerându-le exprimări ale afecțiunii.

Taur

Taurul nu are o agresivitate directă, ci tacită, latentă. Acesta se manifestă cu mare greutate într-un mod agresiv, după ce a fost enervat. El poate să fie distructiv când îi este amenințată securitatea sau integritatea. Este răbdător, dar devine distructiv când acumulează destulă furie. Este gelos și posesiv și poate avea reacții violente când e vorba de infidelitate. Îl calmează activitățile casnice, cumpărăturile, natura.

Gemeni

Gemenii apelează deseori la violență verbală, însă până la violența fizică e doar un pas. Se supără când este luat peste picior, el poate insulta rafinat, dar tranșant. Nu se grăbește la atacuri fizice, dar câștigă polemicile și dezbaterile.

Rac

Racul este adeptul agresiunii psihice și emoționale. Poate fi tăcut și închis și agresează prin insuflarea sentimentului de vină. Poate deveni o fiară pentru oamenii dragi lui, se liniștește concentrându-se pe ce simt ceilalți, prin amenajarea spațiului personal.

Leu

Leul devine agrsiv când cineva îi pune la îndoială succesele, experiența, când este pus în inferioritate. Este în stare de orice, poate agresa emoțional, poate să apeleze la violență fizică, dar și la publicitate negativă. Îl salvează creativitatea, intimitatea alături de cei dragi.

Fecioară

Fecioara apelează destul de rar la violență fizică, preferatele ei fiind corecțiile verbale și loviturile emoționale și psihice. Cea mai dură formă de agresivitate este însă cea apelată propriei persoane. Se calmează când desfășoară activități migăloase.

Balanță

Balanța își iese din minți când este tratată cu bădărănie. Apelează la agresivitatea socială, lăsându0i singuri în fața dușmanilor. Nu acționează violent verbal decât în situații limită. Se calmează după discuții prietenești sau după săvârșirea unor activități artistice.

Scorpion

Scorpionul folosește toate felurile de agresivitate, ba chaiar ar fi în stare să inventeze unele noi. Nu atacă public pentru că ține prea mult la secrete, dar torturează lent și surprinzător când ținta se așteaptă mai puțin. Dragostea îi atenuează agresivitatea.

Săgetător

Săgetătorul se face foc și pară când îi este limitată libertatea sau când i se face o nedreptate. Face justiție cu pumnul, dar agresivitate lui e de obicei potolită. Atitudinea de ignorare este forma lor supremă de agresivitate. Îl potolește călătoriile și libertatea de mișcare.

Capricorn

Nativul pândește din urmă să-i greșești, simțindu-se dator să aplice corecții oricui. Se manifestă prin privațiuni materiale, dar și prin izolarea socială a țintei. Priviri disprețuitoare. Se calmează când se simte respectat sau temut.

Vărsător

El inventează noi noțiuni de agresivitate când își simte atacată libertatea de acțiune sau de opinie. Se simte cel mai bine când își controlează ținta. Lovește cu pumnii, dare are și discursuri acide, vrea să facă pe justițiarul. Se liniștește când interacționează cu prietenii.

Pești

El face și tace, iar agresivitatea lui se manifestă prin tăcere, este justițiar însă tacit. Nu dă cu pumnul și de multe ori cedează primul. Se liniștește când găsește un destin de îndreptat. E slab și presupus la vicii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI