Horoscop chinezesc 7-13 martie 2022. Zodiile care au mare noroc la bani

Horoscop chinezesc 7-13 martie 2022. Zodiile care au mare noroc la bani
Horoscop chinezesc 7-13 martie 2022

Săptămâna 7-13 martie aduce multe schimbări pentru nativii horoscopului chinezesc. Verifică și tu, mai jos, dacă te numeri printre zodiile care se bucură de un succes răsunător pe plan profesional și vor avea noroc la bani. Nu uita că, din 1 februarie 2022, am intrat în Noul An al Tigrului de Apă.

Horoscop chinezesc 7-13 martie 2022

Șobolan

Nativul acestei zodii este apreciat la locul de muncă, se înțelege bine cu șefii și partenerii săi de afaceri. În acest sfârșit de săptămână te vei relaxa alături de oamenii dragi, prieteni, familie și partenerul de viață. Vin numai lucruri bune pentru tine.

Bivol

Nativii din zodia Bivol vor primi multe sfaturi, din stânga și din dreapta, dar astrele le recomandă să aibă grijă pe cine ascultă. Nu toată lumea îți vrea binele. Evită să te cerți cu cineva în această perioadă.

Tigru

Nativii din zodia Tigrului trec printr-o perioadă sensibilă și dificilă, în același timp. Trebuie să ai răbdare, deoarece tensiunile și impulsurile nu te vor ajuta pe termen lung. Astrele îți recomandă să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Iepure

Nativul din zodia Iepure intră în conflicte cu membrii familiei, deoarece simte nevoia să le forțeze mâna în a lua decizii care nu le convin. Cel mai bine ar fi să te gândești de 2 ori înainte de a le cere alor tăi un lucru dificil.

Dragon

Treci printr-o perioadă grea, iar astrele te sfătuiesc să nu te mai învinovățești pentru toate problemele lumii. Nu trebuie să simți prost din cauza unor lucruri pe care nu le poți controla.

Șarpe

În această perioadă vei avea parte de mai multe oportunități pe plan profesional. Ai șanse mari să avansezi în carieră, iar banii vor veni mult mai repede decât credeai.

Cal

Nativul din zodia Cal trebuie să comunice mult mai eficient cu partenerii de afaceri sau colegii de la job. Pe plan sentimental, astrele sunt de părere că ți s-au cam aprins călcâiele după cineva din anturaj. Ai grijă când îți plănuiești următoarea mișcare.

Capră/Oaie

Nativul Capră sau Oaie este extrem de irascibil în această perioadă. Trebuie să fii atent cum gestionezi anumite probleme. Nu te grăbi în a judeca oamenii din jur.

Maimuță

Nativii din zodia Maimuță trebuie să aibă încredere în ei și în ceea ce pot face. Astrele îți recomandă să îți asculți inima și să îți rezervi timp pentru proiectul acela special la care lucrezi de câteva luni de zile.

Cocoș

Nativul din zodia Cocoș are parte de multă iubire în cuplu. Cei singuri își găsesc partenerul potrivit, iar totul în carieră merge strună. În această perioadă îți vei ajuta familia cu anumite sfaturi.

Câine

Nativul din zodia Câine este extrem de ocupat în carieră. Pe plan profesional toate îți merg brici și ești recompensat pe măsură. E bine să îți mărturisești sentimentele mai des, spun astrele, partenerul tău își dorește asta.

Mistreț

Nativul din zodia Mistreț este un trendsetter. Este independent și puternic, nu se lasă influențat și este un model demn de urmat de către cei din jurul său. Vei fi ocupat cu organizarea în următoarea perioadă.

Urmăriți Playtech.ro și pe