Horoscop chinezesc 24 – 26 septembrie 2021. Zodiile care vor avea un sfârșit de săptămână fulminant

Horoscop chinezesc 24 – 26 septembrie 2021. Zodiile care vor avea un sfârșit de săptămână fulminant
Horoscop chinezesc 24 - 26 septembrie

Vineri, sâmbătă și duminică se anunță a fi trei zile încărcate emoțional pentru majoritatea zodiilor din horoscopul chinezesc. Cine sunt nativii care vor de suferit în următoarele zile.

Ce ne rezervă horoscopul chinezesc în weekendul 24 – 26 septembrie 2021

Șobolan

Pentru nativii născuți sub semnul Șobolanului, acest sfârșit de săptămână vine cu vești nu tocmai plăcute. Unii dintre reprezentanții acestei zodii încearcă să ducă la bun sfârșit o afacere care nu va ieși atât de bine precum au plănuit-o ei.

Bivol

Reprezentanții zodiei Bivol trec printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental. Pe plan personal se înțeleg foarte bine cu membrii familiei și cu partenerul lor de viață. Cu toate acestea, se pare că planurile din acest weekend vor fi amânate din cauza unor probleme de sănătate cu care vă confruntați de câteva zile.

Tigru

Nativii din zodia Tigrului vor fi de mare folos în acest sfârșit de săptămână. Sunt printre cei mai loiali și buni prieteni ai zodiacului chinezesc, motiv pentru care toată lumea apelează la ei. În acest weekend vei ajuta câțiva prieteni să se mute în casă nouă, motiv pentru care vei fi epuizat.

Iepure

Nativul din zodia Iepurelui va primi o invitație în oraș din partea unei persoane care este extrem de interesată de acesta. Cu toate astea, îți este teamă să dai curs invitației și vei refuza galant.

Dragon

Pentru nativii din zodia Dragonului, acest sfârșit de săptămână aduce vești foarte bune. Te implici într-un proiect umanitar care îți poate aduce multe beneficii pe plan personal. Îți vei găsi sufletul pereche acolo unde te aștepți mai puțin.

Șarpe

Nativii din zodia Șarpelui se vor ocupa de treburi administrative în acest sfârșit de săptămână și ar putea rămâne fără resurse financiare. Cu toate acestea, trebuie să ai mare grijă să nu dai iama în economiile de sub saltea.

Cal

Nativii din zodia Calului au programul încărcat în acest weekend. Te așteaptă o călătorie în interes de serviciu pe care nu ai cum să o mai amâni. Încearcă să rezolvi toate problemele până vine ziua de luni.

Capră

Zilele care vin îi găsesc pe nativii din zodia Caprei în sânul familiei. Munca de la job a fost destul de stresantă în această săptămână, așa că cel mai bun remediu de a te relaxa este să te bucuri de compania partenerului de viață și a copiilor tăi.

Maimuță

Nativii din zodia Maimuței se bucură de timp petrecut la bunici și părinți în zilele 24 – 26 septembrie. Iei o pauză de la rutina de zi cu zi și faci tot posibilul de a te simți copil din nou, bucurându-te de căldura celor dragi.

Cocoș

Nativii acestei zodii s-au pus, serios, pe curățenie și organizare prin casă. Cei născuți sub semnul Cocoșului sunt persoane extrem de organizate și pragmatice. Adoră ordinea și echilibrul, de aceea îi ve vedea meșterind prin casă sau organizând dulapul de 3 ori pe zi.

Câine

Nativii născuți sub semnul chinezesc al Câinelui vor fi destul de stresași în acest sfârșit de săptămână. Tocmai s-au împrumutat de bani de la prieteni, iar acum se chinuie să-i dea înapoi.

Mistreț

Nativii din zodia Mistrețului se bucură de timp de calitate petrecut în doi alături de partenerul de viață, în acest sfârșit de săptămână.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI