Horoscop chinezesc 22-28 martie 2021. Zodiile care vor avea o săptămână dificilă

Horoscop chinezesc 22-28 martie 2021. Zodiile care vor avea o săptămână dificilă
Horoscop chinezesc pentru saptamana 22-28 martie 2021

Horoscop chinezesc 22-28 martie 2021. Ce zodii vor avea o săptămână dificilă. Specialiștii în astrologie chineză atrag un semnal de alarmă. Amintim că suntem în Anul Bivolului de Metal.

Horoscop chinezesc 22-28 martie 2021 pentru fiecare zodie

Șobolan

Pentru nativii Șobolan va fi o săptămână bună ca să-și urmeze visurile. Pot primi vești bune în ce privește o nouă relație ori confirmarea unui nou job.

Bivol

Pentru Bivol, nativii se bucură de momente intense și pasionale, pe care nu le vor uita curând. Să accepte responsabilitățile care le revin fără să se plângă. Să își confrunte slăbiciunile.

Tigru

Pentru Tigru, multe credințe îi țin pe loc la capitolul finciar, iar acum trebuie să scape de ele. Cu toate că grijile cu privire la bani pot să fie reale, nu trebuie să se lase copleșiți de ele, există cale spre fericire.

Iepure

Pentru Iepure, se află în plin proces de transformare fie la nivel sentimental, fie profesional. Nu sunt exluse nici călătoriile în scop de bani. Întâlnesc oameni care le redau încrederea în ei.

Dragon

Pentru Dragon, starea de sănătate se va îmbunătăți și vor avea energie. Chiar dacă nu au toate răspunsurile necesare, merg înainte cu încredere. Să fie calmi, să-și elibereze mintea și să își facă un plan.

Șarpe

Pentru Șarpe, vor atât de multe încât nu știu cu ce să înceapă și cu ce să termine. Să se organizeze și să combine armonios profesia cu latura personală. Au tendința să cheltuie fără cap.

Cal

Pentru Cal, să acționeze cu multă încredere în sine cu multă determinare deoarece urmează o săptămână cu multă energie, dar și cu dragoste. Să nu ia criticile ca pe un semn rău, ca să poată corecta lucrurile la acești nativi. Surpriză.

Oaie

Acești nativi să nu îi lase pe ceilalți să le influențeze deciziile deoarece viitorul lor depinde numai de sentimentele lor. Dacă ascultă de ceilalți, nu își vor trăi propria poveste și vo regreta. Să planifice totul cu atenție.

Maimuță 

Pentru nativii Maimuță, e vremea să o ia pe alt drum și să învețe din ce le-a fost rău. Vor simți revigorare, un nou început și o mai bună comunicare. Succesul poate fi de partea lor.

Cocoș

Pentru nativii Cocoș, în plan afectiv urmează o ridicare a nivelului vibrației. Să își exprime iubirea și recunoștința și să nu lase la o parte abilitățile lor de vindecare. Copiii vor fi sursa lor de fericire.

Câine

Pentru nativii Câine, ei vor iubire, dar totodată se simt subjugați. Este un moement bun să să depășească barierele pe care și le pun singuri. Este o perioadă romantică și trebuie să profite la maxim de ea.

Mistreț

Pentru nativii din zodia Mistreț, este momentul să ajungă la inima persoanei iubite. Să aibă încredere în ei căci poate fi săptămâna cu noroc în dragoste. Munca grea le va fi răsplătită pe deplin.