Horoscop chinezesc 19-25 septembrie 2022. Zodia care are o săptămână de vis

Horoscop chinezesc 19-25 septembrie 2022. Zodia care are o săptămână de vis
Horoscop chinezesc 19-25 septembrie 2022. Zodia care are o saptamana de vis

Săptămâna 19-25 septembrie aduce multe surprize plăcute pentru nativii horoscopului chinezesc. Care sunt zodiile care vor avea succes la locul de muncă, pentru ei banii aproape că vor pica din cer. În același timp, unii nativi se confruntă cu probleme în familie.

Horoscop chinezesc 19-25 septembrie 2022

Șobolan

Treci printr-o perioadă dificilă, în care simți nevoia să te ascunzi. Te confrunți cu anumite probleme, însă timpul îți va arăta soluțiile. Trebuie să îți înfrunți temerile.

Bivol

Muncești din greu în această perioadă, iar focusul se mută pe activitățile domestice. Te relaxezi făcând curățenie și te bucuri de timpul petrecut cu familia, cu care comunici foarte bine.

Tigru

Ai multă energie pentru a demara un proiect important. Vei atrage banii, prosperitatea și belșugul la tine în casă.

Citește și Zodiile cu cel mai mult ghinion până la finalul toamnei. Nimic nu le merge cum trebuie

Iepure

Te vei bucura de timpul petrecut cu cei dragi. Ieși în oraș, socializezi și întâlnești persoane noi, despre care descoperi că sunt extrem de plăcuți.

Se încheie un nou capitol al vieții tale, în timp ce altul este pe cale de a se deschide.

Dragon

La locul de muncă ești foarte determinat să îți impresionezi superiorii și, nu doar atât, se pare că vei înnoda o relație profesională foarte bună cu un nou coleg. În weekend vei ieși în oraș cu prietenii.

Șarpe

Nu treci prin cea mai bună perioadă, din punct de vedere economic. Ai probleme cu banii, însă poți face alegeri inteligente care să te pună în avantaj, dacă vei consulta ajutorul unor specialiști în educație financiară.

Cal

Ai o perioadă aglomerată și trebuie să te împarți între carieră, prieteni și viața de familie. Ai parte de multe schimbări pe care trebuie să le accepți. S-ar putea să cunoști pe cineva nou în acest weekend.

Capră/Oaie

Treci printr-o perioadă mai grea, în care oamenii se pun contra ta. Nu îți acceptă ideile și nici nu vor să te asculte. Nu te speria, totul va trece în timp. Încearcă să fii un bun ascultător

Maimuță

S-ar putea să te confrunți cu anumite probleme personale. Te-ai săturat ca alții să încerce să îți dicteze viața, motiv pentru care simți nevoia să te răzvrătești. Te bucuri de timpul liber petrecut de unul singur.

Citește și Cum îţi dai seama de zodia unei persoane doar după felul în care arată. Trăsăturile care-i dau de gol pe nativii din Scorpion

Cocoș

Vești bune. Vei avea parte de noi provocări în carieră. Primești o ofertă de nerefuzat în plan profesional. Vei primi un bonus salarial fenomenal. Banii îți vor pica din cer.

Câine

Pe plan profesional stai foarte bine. În schimb, astrele te sfătuiesc să nu iei decizii pripite până miercuri. Orice proiect apare, trebuie să fii atent și să te asiguri că este ceea ce îți convine.

Mistreț

Vei petrece un weekend romantic alături de persoana iubită, deoarece simți nevoia să fii răsfățat. În carieră, în schimb, trebuie să te concentrezi pe proiectele tale.

Urmăriți Playtech.ro și pe