Horoscop. Cele mai sănătoase zodii, ei sunt cei mai puternici nativi

Horoscop. Cele mai sănătoase zodii, ei sunt cei mai puternici nativi
Care sunt cele mai sanatoase zodii

Te-ai gândit vreodată care sunt cele mai sănătoase zodii? Da, ei sunt cei mai puternici nativi ai horoscopului. Specialiștii spun la ce boli suntem predispuși în funcție de zodie.

Cele mai sănătoase zodii, ei sunt cei mai puternici nativi

Ți se întâmplă să te trezești dimineața, din neant, și să te doară spatele? Sau atunci când mergi deodată să ți se contracte mușchii și să ți se pună un cârcel? Unii oamenii se nasc cu probleme respiratorii, în timp ce alții nu răcesc niciodată în 20 de ani. Cum este posibil așa ceva? Astrologii au o explicație pentru aceste fenomene bizare. Fiecare zodie este diferită, în felul ei, deși nativii care aparțin aceluiași semn primordial au câteva trăsături asemănătoare. Cine sunt cei mai puternici și cei mai vulnerabili dintre nativi.

Semnele de aer – Gemeni, Balanță și Vărsător

Când vine vorba despre Balanțe, Vărsători și Gemeni, reprezentanții acestor zodii sunt predispuși la boli respiratorii. Nativii acestor trei zodii trebuie să fie atenție la ceea ce mănâncă și să nu se streseze foarte tare. Astrologii spun că nativii zodiilor de aer sunt predispuși la infecții, viruși și tot felul de viroze răspândite la nivel comunitar.

De asemenea, Gemenii, Vărsătorii și Balanțele au imunitatea ușor scăzută în comparație cu zodiile celorlalte trei semne primordiale. Trebuie să consume multe vitamine și să aibă grijă la bolile nervoase, diabet sau migrene. Cu toate acestea, zodiile de aer au un mare avantaj: se vindecă cel mai repede dintre toate cele patru categorii și sunt ființe puternice, care nu se lasă doborâte de nimic și nimeni.

Semnele de apă – Rac, Scorpion, Pești

Când vine vorba de semnele de apă, Scorpionii, Peștii și Racii sunt predispuși la boli ale sistemului osos. Ei sunt cei care se plâng de artroză, de faptul că se deplasează cu greu sau că îi dor articulațiile. De asemenea, Racii, Peștii și Scorpionii pot avea probleme cu dantura, unghiile sau părul. Au imunitatea destul de scăzută și sunt victime sigure ale virozelor.

Citește continuarea pe stiridinlume.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI