Horoscop. Ce traume majore are fiecare zodie în parte. Știi care e a ta?

Horoscop. Ce traume majore are fiecare zodie în parte. Știi care e a ta?
Traumele zodiilor

Când vorbim de traume, ne referim, în cele mai multe cazuri, la cele „emoționale”. Sunt momente în care ai avut o experiență extrem de marcantă, pe care nu vrei să o exteriorizezi. Aceste sentimente te pot face să te simți groaznic, chiar dacă nu le arăți. De fapt, cu cât lași timpul să treacă fără să te ocupi de problemele tale, cu atât vei avea o stare proastă. Trauma poate continua să apară până când simți că ai putea exploda. Află ce supărări ai în funcție de zodie.

Traumele din horoscop

Te-ai întrebat vreodată de ce semnele zodiacale tind să acționeze într-un anumit fel și ce anume le motivează? Descoperă care este trauma fiecărei zodii în parte. La un moment dat, ajungem să ne lovim de acele lucruri de care ne temeam cel mai tare.

Berbec

Trauma acestui nativ vine din teama de moarte, din faptul că are o personalitate rebel-distructivă dată de o anxietate puternică. De multe ori, este vulcanic și reacționează din frică. Una dintre cele mai mari frici ale Berbecilor este aceea că nu vor lăsa nimic în urmă.

Taur

Insensibilă și încăpățânată, zodiei Taur îți este frică de abandon, motiv pentru care este atât de posesivă și nu dorește să piardă nimic. Felul în care caută organizarea lucrurilor face ca Taurul să lase impresia de persoană prăpăstioasă. De aici și lipsa de spontaneitate sau senzația că sunt foarte materialiști acești nativi.

Gemeni

Gemenii sunt traumatizați de propria lor dezvoltare, trăiesc mereu cu sentimentul că se vor pierde pe ei înșiși, de aceea abandonează orice cu ușurință.

Rac

Zodia Rac este o fire extrem de orgolioasă, căreia îi este teamă de respingere, de faptul că s-ar putea ca oamenii să nu o placă.

Leu

Leul măreț vrea să se facă auzit, să inspire și să fie un model pentru ceilalți. Trauma lui vine, de fapt, din teama imensă de a nu fi iubit.

Fecioară

Fecioarele sunt obsedate de muncă și perfecțiune, dar, în realitate, suferă de un imens complex de inferioritate. Fricile lor vin din propriile așteptări față de propria persoană.

Balanță

Marcată de trauma respingerii și a singurătății, zodia Balanța ar face orice pentru a păstra armonia în relații. Urăște singurătatea. Alegerile sunt o mare durere de cap pentru acești nativi, care se tem și se ascund sub tot felul de dependențe relaționale.

Scorpion

Scorpionul știe să se prefacă, ascundă foarte bine trauma trădării sub dorința de putere. Se teme de trădare și manipulare.

Săgetător

Frica de a cădea într-un hău al vieții fără sens este ceea ce îi caracterizează pe nativii Săgetători. Acest semn zodiacal se teme de abandon, de aceea refuză să intre în relații stabile și preferă să cutreiere lumea.

Capricorn

Capricornii ascund trauma abandonului și a eșecului. Ei se tem că nu se pot ridica la înălțimea celorlalți.

Vărsător

Vărsătorul nu este sigur pe ceea ce este el și pe ce poate. Îi este teamă că ceilalți vor încerca să îl schimbe.

Pești

Și Peștilor le este teamă de abandon, din această cauză vor face orice pentru a se adapta celui de lângă ei.